![]() |
מבצעים בGame-Serv לרייסלרים ולשרתי רדיו
Game-Serv יוצאת במבצעים לרייסלרים ולשרתי רדיו, להלן המבצעים:
שרתי רדיו: - מס' מאזינים: 100 - איכות השידור: 96Kbps - כולל עיצוב לרדיו. - המחיר: 70 ש"ח בלבד! - מס' מאזינים: 200 - איכות השידור: 96Kbps - כולל עיצוב לרדיו. - המחיר: 80 ש"ח בלבד! - מס' מאזינים: 500 - איכות השידור: 96Kbps - כולל עיצוב לרדיו. - המחיר: 100 ש"ח בלבד! - מס' מאזינים: 1000 - איכות השידור: 96Kbps - כולל עיצוב לרדיו. - המחיר: 120 ש"ח בלבד! *תוספת קידוד לעיצוב + הכנסת תוכן לאתר - 50 ש"ח בלבד!* *התוכן המשודר בשרתי הרדיו על אחריות הלקוח בלבד* רייסלרים: - שטח איכסון: 3GB - תעבורה חודשית: 300GB - כל השאר ללא הגבלה. - כולל עיצוב לעסק איכסון. - המחיר: 120 ש"ח בלבד! - שטח איכסון: 5GB - תעבורה חודשית: 500GB - כל השאר ללא הגבלה. - כולל עיצוב לעסק איכסון. - המחיר: 160 ש"ח בלבד! - שטח איכסון: 8GB - תעבורה חודשית: 800GB - כל השאר ללא הגבלה. - כולל עיצוב לעסק איכסון. - המחיר: 200 ש"ח בלבד! *תוספת קידוד לעיצוב + הכנסת תוכן לאתר - 50 ש"ח בלבד!* * לא ניתן לרכוש חבילה ללא עיצוב. * המבצע מוגבל ל- 3 אנשים (3 אנשים לשרתי הרדיו, 3 אנשים לרייסלרים) * עיצובים לדוגמא ינתנו לאחר שיחה בתוכנות המסרים. לפרטים נוספים על החבילות וליצירת קשר: הפרטים בחתימה, או בהודעה פרטית. יצירת קשר טלפונית לאחר שיחה באחת מתוכנות המסרים. לילה טוב. עריכה: Game-Serv עדיין מחפשת נציג מכירות, הקריטריונים: - בנאדם מעל גיל 16. - מדבר בשפה רהוטה וללא שגיאות כתיב. - וותק של לא פחות משנה בתחום. - חובה: פלאפון ואייסיקיו. *למעוניינים: שילחו לי הודעה פרטית עם הפרטים הבאים: גיל, זמן בתחום, ותספרו קצת על עצמכם: איפה עבדתם, וכו'..* לילה טוב. |
מבצע מאוד טוב!
|
מבצע מעולה.
בהצלחה. |
תודה לשניכם.
והמבצע של שרתי הרדיו ירד ל- 2 , בנאדם אחד כבר הזמין חבילה. |
מצטער לאכזב - לזה לא קוראים מבצע.
|
ציטוט:
ועדיין דרוש נציג מכירות לGame-Serv. |
בהצלחה לכם...
|
אפשר לראות עיצוה רדיו לדוגמא ?
|
ציטוט:
מצטרף לבקשה |
ציטוט:
זה ממש לא מבצע, זה לא זול. תבדוק שוב את המחירים לפני שאתה קורא למחירים כאלה מבצע.|קורץ| שאלת אז איך לקרוא לזה? לקרוא לזה מחירים עממים, מחירים רגילים (ואף יקרים יותר) מכל מיני חברות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מי שביקש לראות דוגמא לעיצוב רדיו, שישלח לי הודעה פרטית. |
מבצע מעולה ,בהצלחה.
|
שלח לי לפרטי למרות שלא כתוב לכל אורך ההודעה שזה כולל עיצוב
|
ציטוט:
ואני רואה שכתוב לכל אורך ההודעה שזה כולל עיצוב :| |
ציטוט:
|
ציטוט:
ונכון לעכשיו נותרה חבילת רדיו אחרונה. |
ציטוט:
זה שאתה מוכר במחירי זנות, זה זכותך. אצלו המחירים גבוהים ואף מקבלים שירות איכותי על מה שקונים. זה משהו אחר. לא הבנתי מה הקטע שלך להתווכח על המחיר? \: אולי אצלו 100 מאזינים עולה 100 שקל? אז הוא מוכר את זה ב-70. לא הבנתי למה אתה מתערב בעיניין שלא שלך התמורה הכספית |: |
חברה טובה מאוד, מומלץ!
|
אחלה חברה, מומלץ!
|
הריסיילרים זה מבצע? לא הגזמנו?
|
ציטוט:
ונכון לעכשיו כל עיצובי הרדיו נלקחו, נשארו 3 עיצובי הוסטינג. |
אשמח אם תציג את העיצובים פה.
|
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
למה אתה דוחף את האף שלך??? אני מוכר במחירי זנות? אתה בכלל ראית את המחירים של החברה שלי, אתה בכלל מכיר את החברה שאתה מדבר כאלה שטויות? לך תסתכל ואז תדבר, המחירים שלי יותר גבוהים מהמחירים שלך. אז מי עכשיו בדיוק יורד פה לזנות?|Lol| לגבי שירות אותו דבר, אתה בכלל לא מכיר אותי ומה שאני נותן ללקוחותיי, בינתיים אתה זה שנדחפת. אז אני מציע לך פעם הבאה אל תיהיה חמור קופץ בראש. אני לא מתווכח איתו על המחיר, אני רק אמרתי את דעתי שמחירים כאלה זה לא מבצע. יש לך עוד הרבה מה ללמוד לפני שאתה כותב פה בכלל הודעות. א' אתה חמור קופץ בראש. ב' אתה בכלל לא בודק את דברייך לפני אתה מדבר בכלל. ג' לפני שאתה מעביר ביקורת וכותב על מחירי זנות, תסתכל על החברה לך ועל המחירים שבה ואז תיראה מי באמת יורד לזנות.|קורץ| |
ציטוט:
נכון לעכשיו נשארו 2 עיצובי הוסטינג ועיצוב רדיו אחד. |
זה קשור, כי אני נתתי ביקורת ואת דעתי.
אנשים מסויימים שלא קשורים ודוחפים את האף שלהם, מדברים שטויות בקצב. |
אמא'לה
לזה קוראים מבצע? |
כל אחד פה שכתב:
"זה מבצע?" "לא הגזמנו?" "לזה קוראים מבצע?" אתם רק מראים שאתם לא קוראים וסתם מחפפים, אז פשוט אל תגיבו. |
בהצלחה
אחלה מחירים! מה אכפת לך מהמחירים שלהם? הם רוצים ככה, אז הם רוצים |
גם אם המחיר שלו היה 10000$, וכל השאר היו מוכרים ב-20 ש"ח.
והוא הוריד את המחיר ל-9999$ לתקופה מסויימת או לכמות מסויימת, זה מבצע! |
זה לא מצבע אבל בהצלחה חח :P
|
ציטוט:
כל העיצובים נלקחו פרט לעיצוב הוסטינג אחד בלבד. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:10. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ