![]() |
טיל בחדרה~!!!!!!!!!
שמענו עכשיו אזעקה ופתארום שמעתי בום!!!!!
הקפיץ לי את האמ'אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיזבאללה הגיעו גם לחדרה! |
OMG בסוף גם ללוד יגיעו :(
|
אתם לא מאמינים איזה בום שמענו...
החיזבאלהה האלה הגיעו לחדרה!!!!!!!! למרכז!!!!!!!!!!!!!!!! עוד מעט הם גם יגיעו לתל-אביב הזונות האלה!!!!!!!!! |
ציטוט:
נפל אצלכם זילזל zilzal נקרא הטיל הזה. טיל ארוך טווח עם זווית שיגור נכונה גם תל אביב לא רחוקה. עלינו הם זורקים fajar 5 טיל לטווח בינוני שיכול להוריד בניין בשקט. נסראללה הזה עומד ליפול עכשיו הם יורים כל מה שיש להם הם משחררים עלינו. בקרוב לא רק אשקלון ישמעו "שחר אדום". |
ציטוט:
עכשיו, מה יהיה הצעד הבא שלו ? לפי דעתי אם הוא ישלח טיל לת"א הוא יצא טיפש, מקסימום יהרגו כמה אנשים אבל כל ההרתעה שלו תיפול כי כבר לא יהיה לנו מה להפסיד והוא לא יוכל יותר לאיים .. ככה שלירות טיל לכייון ת"א זה לא בדיוק צעד חכם.. |
ציטוט:
|
TheShark איפה זה נפל?!
חברים שלי אומרים שזה באיזור נווה חיים - וייצמן! אני גר במרכז העיר פחות או יותר ושמעתי ממש בום חזק! |
או וואה אני מקווה שזה לא יגיע לכפ"ס.
מפחיד. |
אנשים, זה פשוט מפחיד!
כמה שרציתי שזה יבוא כדי לשמוע את זה.. באמת שזה לא חוויה! זה מפחיד מאוד! גם אם אתם לא מפחדים, כל האנשים והמשפחה מסביב מתחילים לפחד ולהילחץ ואז גם אתם נלחצים.. |
ציטוט:
240 מ"מ.. לא 330 מ"מ.. |
ציטוט:
דיי קרוב לקניון...(זה המרכז לא? חח) אני שמעתי בום הקפיץ לי את התחת אחי זה היה מפחיד אבל אני אחרי זה הלכתי מהר לחלון לראות, ולא ראיתי איפה נפל... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
צה''ל מסר לממשלת לבנון שעם יגיע טיל לתל -אביב ישראל יפציצו את משרד הממשלה של לבנון
|
ציטוט:
לי נפל בשכונה 50 מטר ממני פאגר 5 הטיל עשה נזק רציינ ב 2 בתים ונזק קליל ב 2 בלוקים שכל בלוק זה 5 בתים וועוד אני ישנתי שהוא נפל אני אומר לך לא שמעתי בום כזה בחיים שלי כל הבית שלי רעד!!!!!!!! ואני אומר אם נסראללה שולח טיל לתל אביב ימחקו תאמאמאמאמא שלווווו |
מגבעת עדה(ליד בנימינה) שמעו 3 בומים
|
אשכול נוגד את חוקי הצנזורה, תראה כתבה שמדווח על כך בתקשורת ואני אפתח.
גיא השב את תצומת ליבי לתקשורת ולכתובת המתאימות. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3286368,00.html |
אלמוג זה בסדר..
פירסמו בכל מיני מקומות על הנפילות וכל זה. רק לא לפרסם את המיקום המדויק(למרות שנראה לי שכבר כמעט כולם יודעים מה המיקום). |
ציטוט:
בטלוויזיה אמרו שזה לא זילזל. אולי הטיל עם פוטנציאל טוב (אין לי מושג), אבל החיזבאללה כמו שאר צבאות/ארגוי מדינות האיסלאם לא משהו מדוייקים. נניח ישראל היו יורים מהקרקע מעל 1000 טילים, תהיו בטוחים שהיו הרבה יותר פגיעות. ציטוט:
בינתיים נראה שהחיזבאללה ממשיך לשגר כרגיל. |
לפי פקיד של איזה סגן אלוף או תת אלוף משהו כזה, בנ"מ.
ישראל יכולה ליירט כל טיל של חיזבאללה... הבעיה שהעלויות של היירוט זה הון תעופות! נגיד ככה, שגם אם יגיעו לתל אביב, הוא ייורט בדרך. חוץ מזה שבשביל לשלוח טיל לתל אביב, לוקח שעה לפחות בכדי לירט אותו שיהיה מוכן לשימוש,זמן שאין להם כי חייל האויר מסתובב שמה כל הזמן... זה טילים ענקים, שנראים מאוד מאוד מאוד לעין,צאו מהסרט, הטילים לא יעברו את חדרה... |
ציטוט:
הטילים הסובייטים נחשבים לטילים מצויינים ומדוייקים.. הרוסים מחפים על עצמם בכך שאין להם חיל אוויר טוב בכך שיש להם ארטילריה טובה, אפילו יותר טובה משל ארה"ב. הרוסים מוכרים את הטילים שלהם לאירן ולעוד מקומות. חיזבאללה לא שולח טילים עם מנגון, הם שולחים אותם לפי זווית, כיוון, וטווח מה שלא מאפשר להם לשנות את מיקום הנפילה באמצע הטיסה, וכל תזוזה קטנה של רוח מוזיזה את זה כמה ק"מ מהמטרה. לעומת הטילים של הרוסים\אירנים שפשוט מתבייט בזמן אמת על המטרה.. וברור שהיה לנו הרבה יותר פגיעות, רוב הטילים שלנו הם עם מנגונני GPS ומצלמות.. ויש לנו גם את טיל יריחו :D |
אל תהיו בטוחים... איזה פחדדד..
|
ציטוט:
שיהרג לך מישהו מהמשפחה חס וחלילה אתה תבין מה זה כמה אנשים . .בשבילך זה נשמע כמה אנשים אבל בשביל משפחה לאבד 1 זה יותר מדיי. |
ציטוט:
ולא אמרתי שהטילים לא מדוייקים אמרתי שמדינות האיסלאם לא מדוייקות. הסקאד למשל זה טיל אדיר שכוון לכיוון הקרייה בת"א ופגע יחסית רחוק (אם מקצוען היה משגר אותו, הוא יכל לפגוע). ציטוט:
ומה שהתכוונתי בזה שאנו נפגע יותר טוב: תן לממונים אצלנו על טילים זילזאל ותן לחיזבאללה אנו נדייק הרבה יותר. טיפ לפעם הבאה: תקרא טוב מה כתבתי ואז תדבר. אולי יש לך ידע בתחום האווירונאוטיקה ומערכות נשק מתקדמות (אני בספק עצום), אבל מה כתבתי ומה אתה כתבת? כתבתי שהמוסלמים לא מדוייקים ואתה הטפת לי כמה שמערכך הטילים של רוסיה טוב. |
ציטוט:
אירן = מוסלמים לא?|Rolleyes| |
ציטוט:
אני לא מדבר מצדנו, אני מדבר מצדו, אתה חושב ש-30 אנשים זה הישג בשבילו? ההישג עצמו הוא להגיע לתל אביב. אבל זהו, אחרי שהוא הגיע הוא לא יוכל לאיים עלינו יותר, ואנחנו נהיה חופשים להתקיף אותו כאות נפשנו. מכייון שאין לו לאן לאיים, הוא כבר איים על ת"א, אין לו מקום אחר שהוא יכול לאיים אליו, ואם הוא יזרוק לשם טיל, הלך אליו כי לא יהיה לו לאן לאיים. |
ציטוט:
הזמן יוכיח ההיסטוריה דיברה. מדינות האיסלאם לא מדוייקות. אני רק רוצה לציין שאני לא באמת רוצה לכלול את כל מדינות האיסלאם, אלא רק את האויבות שלנו לפקיסטן לדעתי יש יכולות שיגור מעולות ואף יש להם נשק אטומי, שכבר מראה על יכולת כשלהי. לנושא ת"א: אם מר אללה היקר היה חושב שלשגר על ת"א יעזור לו, הוא היה משגר מזמן. הוא חושב נכון, שייתן לכל חלק מהמדינה "להנות" מההפגזות שלו למשך זמן רב עד שהוא יגיע ליעד הסופי..שתמיד נהיה מכונים ליום "הגדול והנורא" שבו ישוגרו טילים לכיוון ת"א. |
[quote=Bla123Bla]אכן, אירן שווה מוסלמים. מה הקשר? אני לא חושב שלאירן יש יכולות שיגור מעולות.
הזמן יוכיח ההיסטוריה דיברה. מדינות האיסלאם לא מדוייקות. אני רק רוצה לציין שאני לא באמת רוצה לכלול את כל מדינות האיסלאם, אלא רק את האויבות שלנו לפקיסטן לדעתי יש יכולות שיגור מעולות ואף יש להם נשק אטומי, שכבר מראה על יכולת כשלהי. quote] לאירן יש טילים רוסיים |כן| הרבה יותר חזקים מהזילזל שמיוצר באירן.. |
[QUOTE=VajDa]
ציטוט:
אבל אם תיתן את F16 נניח לחיזבאללה, הוא ישתמש בו טוב כמו טייס ישראלי? אין סיכוי. נ.ב ציטוט:
יכול להיות שמזה נוצר כל הבלבול. אין לי ספק שהטילים הרוסים מעולים וגם ההיסטוריה מוכיחה את זה. |
ציטוט:
ולהאים על כך שהוא ימשיך להפציץ את תל-אביב? אבל מה המדינה שלנו מדינה מפגרת ואין מה לעשות ! כלב נובח ולא נושך. אנו מדברים באוויר אך מה לא עושים דבר. טילים טנקים בלאגנים. חיל האויר הכי טוב וכו' כו'... מה חייל האוויר שלנו עשה? הפציץ את לבנון? נו באמת כאילו מה הוא עשה לא אפחיד אף אחד עדין ממשיכים לירות עלינו טילים. כל המדינה שלנו דיבורים ודיבורים אך לא פועלים! אמרו שאם ירו טילים לחיפה אנחנו ניכנס בהם ומה? שום דבר מדינה הפוכה יש לנו ! עוד נגיע למהפכה :-0 |
ציטוט:
אין מה לעשות כל משגר שיורה מורידים, אבל יש משגרים שאי אפשר לראות לפני שהם מבצעים ירי. ציטוט:
ציטוט:
|
אני גר 15 דקות מחדרה ושמעו את זה כאן
|
ציטוט:
|
בעע
בסוף יגיע לראשון למזלי אני נוסע עוד כמה ימים לחו"ל ואני לא אהיה כשיפלו הטילים פה :) |
שיצא כבר מהבונקר הנסראללה הזה :)
שיציעו איזה מליון שקל למי שיביא ת'ראש שלו יתחילו לחפש =] |
יו עוד מאט יגע לת"א :(((((
שלא יגיעעע |
ציטוט:
דרך אגב כל אלה מהמרכז לא לדאוג חוץ מאלה שכמוני, גרים ברמת גן. ההיסטוריה קובעת כבר שהמחבלים מנסים לירות טילים על ת"א הם פוגעים ברמת גן |Stare| (*בצחוק כמובן, הפעם נראה לי כולנו נפגע). |
אני גר בחדרה... משחק לי במחשב ופתאום אזעקה, האזעקה הזאת הייתה כ"כ חלשה אלוהים...
אם זה היה באמצע הלילה אין סיכוי שהייתי מתעורר. |
ציטוט:
זה יכול להרוג אותך. ב"ה בנתיים מעולם לא הייתה לנו בטבריה אזעקה ביום שבת.! ה' ישמור... שגם לא תיהיה. יש לי בעיה אני.... כאשר נשמעת אזעקה אני יורד למקלט מדליק ונטה ומעשן סיגריה. בשבת אני לא מעשן... אם תיהיה אזעקה אני גמור.! בברכה, אבישי שמחוני. |
נשמע מלחיץ , כל בוקר פבל מתחבר מדליק מיקרופון ומחכים להזעקות, סתם מתכתבים ופתאום האזעקה המעצבנת נדלקת :|
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ