![]() |
כמה אתה משערים עולה מערכת כזאת בPHP
|
אתר נדפק :)
Server temporary unavailable. Please, try again in a minute. ניסיתי אחרי דקה בכלל לא עובד\= |
לא הרבה 100-300
|
בס"ד
זה כולל הדף ראשי עם כל המוצרים ודף משני כלומר זה? ושאפשר כל פעם להוסיף עוד http://www.gsmarena.com/nokia_6151-1596.php |
ציטוט:
|
יותר מ 2000 ש"ח
|
ציטוט:
זה רק גלרית תמונות ודף פרוט על כל תמונה. לדעתי זה אמור להיות בין. 300-500 ש"ח. |
ציטוט:
ומערכת עמודים, ומערכת דפים... לא יודע אם מעל 2000 ש"ח, אך לפחות 1000... |
תלוי , אם אתה מתכוון רק לגלריה של התמונות מדובר בסכום בסביבות ה-250 ₪ +-
|
בס"ד
רק הגלריה |
ציטוט:
|
נחמד.
תראה, אני אציע לך את המערכת הבאה - שפה - PHP. אבטחה - מקסימלית. כולל - 1.מערכת קיטלוג ובה אתה מציג מוצרים, כולל תמונה, כולל פרמטרים כולל קבלת פידבק מלקוחות כולל דירוג. כוללת הוספת מוצר. עריכת מוצר. מחיקת מוצר. 2. מערכת חיפוש מוצרים. 3. מערכת ניהול תוכן בעברית/אנגלית לפי בחירתך אפשרות להכנת תתי מנהלים בעלי הרשאות מסויימות. עיצוב המערכת וכן גם הפאנל ניהול שגם הוא מעוצב. יש אפשרות לתוספות כגון - 1. מערכת מכירה פומבית (אתה מציב מוצר מסויים למכירה פומבית עד X זמן שתבחר ובמהלך זמן זה מציעים הצעות). 2. סליקת כרטיסי אשראי בעמודים מאובטחים ע"י 128SSL (אפשרות לשדרוג) כולל קבצי PHP מאובטחים. לקבלת מחיר - 0509240124 בלבד. אציין, המחיר גבוה מ2000 ש"ח (לא בהרבה). |
ציטוט:
וזה יכול להיות גם מעל 3000. מערכת כזאת בקלות מגיעה למעל מ 2000 שקל. וזה לא רק גלריה. 300-500 שקל:| איפה אתה חיי?(מופנה לO-B) |
ציטוט:
ציטוט:
אם זה היה המחיר שהייתי לוקח על דברים כאלו הייתי כבר עשיר;P . סה"כ יש שם קטגוריות ולהוסיף להם תמונות. *אני לא מתכוון לכל האתר רק לקטגוריות עם המוצרים. |
אהממ, אף אחד מאיתנו לא הגיע לפאנל שם ולא יודע בידיוק מה האפשרויות במערכת...
מהסתכלות ראשונית, המערכת שווה בסביבות ה-1500 ש"ח... |
פותח האשכול רק רצה את הגלריה של המוצרים
ושבכל מוצר יש פרטים עליו וזהו נכון? |
חינם?
טוב אולי עוד 300-500 ש"ח קח מערכת חנות וירטואלי ותשנה את דפי תצוגת המוצר וזהו. - דעתי האישית בענין. |
2000 ש"ח בארץ, פותח האתר כנראה קנה ב 2000$. 200 ש"ח בהוסטס :)
|
ציטוט:
|
אם הייתם קוראים טוב את מה שהוא רשם אז
|
ציטוט:
וגלריה עולה בין 300-500 ש"ח. |
זה עולה סביבות ה SMS - 20 שקל !
אהבתי זמחירי זנות של אנשים פה שלא יודעים ליצור קובץ TXT |
זאת לא מערכת פשוטה, מחירה הוא בהתאם לדרישה, אני לא אשם שפה בפורום לוקחים מחירים נמוכים כאלה, בדרך כלל לפי המחיר אפשר לראות גם את הרמה, בחברות גדולות המחירים בדולרים בכלל
|
ציטוט:
ילד, יהיה לך יותר קל לעשות לולאה שעושה כמה תאים ואז תוכל לעשות סקר עם כמה שדות שאתה רוצה וזה הדך הכי קלה לעשות את זה .... חחחחח 3 פרמטרים .. 2000 שקל ? זה כבר מוגזם מה הוא מבקש זה בסה"כ גלרייה לפני מה שהבנתי וזה לדעתי 100 ש"ח לא יותר מזה ... ומה כל כך קשה במערכת ניהול תוכן וסקר ומערכת עמודים ומערכת דפים (שזה אותו דבר) שזה הגיע ל 1000-2000 שקל אצלך ? לדעתי זה גנבה .. |
ציטוט:
אז בהתחלה הוא לא אמר שהוא רוצה "גלריה" הוא הראה אתר שהוא בעצם חנות שלמה של מכשירים סלולאריים, עמודים אישיים, קטגוריות של הגלריות, רינגטונים, פורום ועוד כמה דברים.. רק גלריה זה באמת לא המחיר הזה.. |
זה כן. זה שילדים התרגלו פה לעבוד במחירי זנות, ושכחו לשים 0 בצד ימין כל פעם שהציעו מחיר, לא אומר שזה באמת המחירים שבשוק.
|
אני יכול להגיד לך שזו מערכת איכותית שעולה מספיק כסף
במקרה הבעלים של האתר שהוא גם המתכנת והמעצב חבר שלי מהכיתה קוראים לו ליאור אם תרצה אני אבדוק איתו מה שווי המערכת שלך ואם תשלם לו והוא לוקח יחסית קצת הוא יעשה לך את זה בשמחה אגב זה אייאס פי. כמו כן אפשר גם לעשות פיאצ'פי שזה חבר שלו עושה עכשיו דיברתי איתו והוא אמר שזה עולה 2000-3000 והוא מוכן להתגמש לכיוון ה2000 |
ציטוט:
אתה בטוח שאתה באשכול הנכון? |
לא מבין מה מצחיק?
אני אומר לך זה האתר שלו הוא פיק פלאפונים כל פלאפון הוא יודע השם שלו זה ליאור חיים והוא גם מתכנת בחברת ווינר סרב ככה שאל תגיד בטוח? הילד בן 16 וחצי בערך אבל הוא מכיר כל פלאפון שקיים |
ציטוט:
אז או שאתה מתבלבל עם אתר אחר או שחבר שלך מחרטט ואתה מאמין :) |
מערכת גלריות תעלה בסביבות 500 שקל.
האתר עצמו 2000 + |
חבר שלי לא מחרטט כי הוא עושה עידכונים שמה ואני רואה את זה כי הייתי אצלו וראיתי שהוא מעדכן והכל
|
אלון
אתה בטוח שאתה לא מדבר על האתר הישראלי? |
בס"ד
אלון מדבר על www.gsmarena.co.il |
אני מדבר על האתר הישראלי נכון=]
האתר העולמי רק הדומיין עולה כמה עשרות אלפי שקלים\דולרים אבל יש לו מערכת שהוא עושה כמו זו בדיוק הוא מכיר את הקום בעל פה |
מתכנת פה יקח לך : 300- 2000 שקל , מתכנת מקצועי 10,000 +
|
מערכת כזאת עולה הרבה כסף..
אבל חברה אל תתייחסו למכירים של אחרים.. יש כאלה שיביאו 4 ספרות ויש 3.. זה ממש התחיל להיות מוגזם.. אבל אנשים מוכרים במחירי זנות.. כאילו מה קרה? אבל שיהיה לכם בכיף... |
25 שקל ונסגור ענין.
אתם רצינים תגידו לי? |
מי אמר שבעל האתר הואק שילם על המערכת הזאת?
אני גם מכיר את בעל האתר, והוא תכנת את האתר. (נפלאות התיכנות) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ