![]() |
שרת משחק CS 1.6 אינו מזוהה ב תוכנת The All Seeing Eye וכו'
שלום לכם,
כידוע , רוב השחקנים שמשחקים משחקי רשת נפוצים, משחקים בתוכנה TASE (קיצרתי את השם ;P ). בכל אופן, פתחתי שרת משחק CS 1.6 : http://80.179.146.248:27015/ 80.179.146.248:27015 ואין לי מושג למה הוא לא מזוהה שם , אשמח אם משהו יעזור לי.. ד"א שמתי לב שאין שם גם הרבה שרתים בזמן האחרון, פעם היה יותר.. יום טוב ותודה על העזרה (מקווה שזה המקום הנכון לפרסום הנושא). |
בדיוק רציתי לעשות אשכול..
גם אני לא רואה את השרתים שלי בתוכנה מלא שרתים אני לא רואה לא יודע למה ככה. למשהו יש מושג? |
אתם עושים את הפקודה?
sv_region 6? |
ציטוט:
גם בשרתים של STEAMSERVER אין שם... |
אולי כי צריך להוסיף ידנית את השרת דרך התוכנה? =\
|
ציטוט:
מתי שאני מוסיף זה מראה את השרת אבל זה לא מראה שרת של ישראל |
אם אני לא טועה, השרת צריך לפעול כמה ימים ואז הוא מתווסף אוטומטית.
|
בקשר לשרת של ישראל
מתי שמריצים את השרת יש חלק שקובע מאיזה מדינה נראה לי אפשר לשנות את זה גם אחרי שמתקינים את השרת לא זוכר את הפקודה |
ציטוט:
מה שנתתי, sv_region. |
ציטוט:
sv_region 6 אמור לפתור הכל |
ציטוט:
זה מוצר מדינה לפי איפי.. ציטוט:
היה לי שרת תוך חצי שעה הסרבר היה בתוכנה. ציטוט:
צריך לעשות ריסטרט לשרת(המשחק) אחרי ההרצה של הפקודה הזאת. (כמו שדור השמן אמר..) בהצלחה! |
אין גם לא עוזר
עשיתי ריסארט לשרת אין פשוט לא מוצא את השרת.. יותר נכון כל השרתים. |
אין רסטרט לא עזר, נסיתי גם להפיל ולהעלות מחדש, לא עוזר.
נשמח לקבל עזרה. |
ציטוט:
|
הבעיה פשוטה - יש בעיה עם ASE. לא רק עם ישראל. נדפק שם משהו רציני בזיהוי של המון שרתים בהמון מדינות בשבועיים האחרונים.
הפתרון - להזדיין בסבלנות. |
ציטוט:
תודה רבה בני |
ציטוט:
נדמה לי שהתחרבשו לי שם המילים? |:O| מה אני קורא ? |שותק קטן| להזדמה?? דווח. (חח סתם בצחוק) ועוד שאלה, איך זה שסרברים אחרים כל עסקים יחידים רואים אותם? |
זה לא העלים את כל השרתים,
גם לי זה הוריד המון המון שרתים.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בני צודק. http://ase.staticservers.com/forum//viewtopic.php?t=645 |
ציטוט:
התכוונתי לשאלה: איך זה שמספר מועט של עסקי אחסון שמוכרות שרתי משחק, רק אותם רואים בתוכנה כמו: beesites vgames eS-Games Gamix זהו בערך... איך זה שרק את שלהם רואים? הם עשו משהו מיוחד שגורם רק להם להראות בתוכנה? |
ציטוט:
|
· First Things First ·
Before we start, you'll need to be running the latest version of ASE and using one of the Yahoo! scanners (unless of course your issue is with installing ASE, in which case you can come back to this part later). To do this, first look under Options » General » Scanner Address and enter either 68.142.232.32:27243 (Yahoo! Scanner 1) or 68.142.232.33:27243 (Yahoo! Scanner 2). Click OK, then select File » Update Eye followed by File » Update Filters. You should now be connected to one of the Yahoo! scanners with the latest version of ASE. זה הפתרון? |
לא נראה לי
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ