![]() |
ביקורת גרועה מאוד כלפי MAORD(וויסטפ)
לפני כשבוע ויום ביום ראשון\שבת הקודם התקשר אליי עמיטל מחברת וויסטפ והציע לי להצטרף לוויסטפ כשותף בגלל שאני מחפש הרבה זמן שותף לחברת איחסון ומאור פורש.אני הסכמתי והכל ובאותו יום פירסם מאור את האשכול פרישה ואמר שאני מחליפו במהרה הרבה לקוחות באו אליי לאייסיקיו.
כמו כן הוחלט שהתשלום לחברה יהיה 2000 שקל על 50 אחוז מתוכם 925 נשלחו כבר לפני זה על מנת לקבל עיצוב והכל אבל הוחלט שזה ישאר כדי לקנות את 50 האחוז של מאור. יום למחרת קיבלתי שיחה מהבוס שלי בעבודה שהוא רוצה שאני אחזור באותו יום אמרתי למאור ועמיטל שאני לא רוצה להישאר כי אין לי זמן ואין לי כלום מאור אמר תישאר והכל והסכמתי להשאר למרות שלא הכי רציתי. יום למחרת התקשרו אליי כארבעה לקוחות ומלא פנו אליי באייסיקיו שהייתי בעבודה 2 מהם לקוחות של ייעודי אמרו לי שהשרת נפל לאחר יום הוא עוד פעם נפל והלקוחות התחילו להתלונן כמו כן השרת השני התחיל לעשות בעיות והלקוחות היו לחוצים,ביום הזה החלטתי לשים סוף ואמרתי למאור שאני לא רוצה מאור התחיל להתעצבן ורב איתי והכל אני ביקשתי ממנו יפה מאוד שיחזיר לי את הכסף,אפילו אמרתי לו שיקח 200 שקל דמיי ביטול.הוא החליט שהוא לא מביא לי שקל ורושם אתה לא מקבל שקל אתה לא תקבל שקל למה דפקת אותי והעפת לקוחות זה מה שהוא אמר אני מוכן שיראה לי לקוח אחד שעזב ואם הוא עזב בגללי שיוריד מהכסף ששלחתי.הוא אמר אחרי זה גם אם לא עזבו אתה דפקת אותי אני אדפוק אותו הנההשיחה מלפני כרבע שעה-חצי שעה דודלי (PM 08:30) : עלק אילת Maor | Wisetp.co.il (PM 08:30) : לא נסעתי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:30) : ואני לא חייב לך תשובות דודלי (PM 08:31) : אתה חייב לי כסף Maor | Wisetp.co.il (PM 08:31) : לפי מה שידוע לי המצב הוא בדיוק הפוך. דודלי (PM 08:31) : אחרת אתה תראה שאתה לא תצליח למכור את החברה שלך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:31) : במידה ולא אמכור לא תקבל את כספך חזרה. דודלי (PM 08:32) : אני לא אקבל? Maor | Wisetp.co.il (PM 08:33) : לא. דודלי (PM 08:33) : אתה עולה לי על העצבנים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : וואלה תתרגל דודלי (PM 08:34) : אוקיי אני מודיע לך עכשיו שהחברה לא תימכר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : זה מה שאתה עשית לי במשך שבוע שלם דודלי (PM 08:34) : אני הודעתי לך אחרי יום שאני לא רוצה אתה אמרת תמשיך תנסה וזה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:34) : בסדר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : ברגע שיש לי 2000 שקל מזומנים ותקילין בחשבון בנק שלי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : אתן לך את כספך חזרה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : עד אז אתה יכול לשכוח מזה אתה דפקת אותי ואני אדפוק אותך חזרה דודלי (PM 08:35) : לא דפקתי אותך בכלום דודלי (PM 08:35) : פשוט אני לא מעוניין בחברה דודלי (PM 08:35) : והיא לא שווה 2000 דודלי (PM 08:35) : אולי 200 דודלי (PM 08:35) : למה אין בה שרתים שלכם ולא כלום Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : בסדר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:35) : לא שאלתי אותך כמה היא שווה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:36) : ואתה דפקת אותי אחושרמוטה הפסדתי בגללך לקוח בטוח דודלי (PM 08:45) : לא בגללי דודלי (PM 08:45) : בגללך דודלי (PM 08:45) : אם אתה היית רוצה והוא הציע יותר כסף היית מוכר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:45) : זה היה בגללך כי נתת לי את האישור שלך על הקניה דודלי (PM 08:45) : אני אחרי יום אמרתי שאני לא רוצה אתה שיכנעת אותי להישאר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:45) : תפסיק להתמם Maor | Wisetp.co.il (PM 08:46) : אתה אחרי חצי שבוע אמרת לי את זה אחרי שכבר הפסדתי אותו Maor | Wisetp.co.il (PM 08:46) : בעיה שלך דודלי (PM 08:46) : תראה איזה ביקורתת תקבל בהווסט גם על זה וגם על זה שאתה מריץ שרתי משחק פרוצים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:47) : סבבה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : שוב פעם אלון זכור את ההשלכות Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אני לא מוכר אתה לא מקבל את הכסף חזרה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אתה דופק אותי אני דופק אותך, לכל מטבע ישנם 2 צדדים. Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אתה דפקת אותי עם הקניה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : הברחת לקוחות Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : דפקת את השם Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : ואז רוצה החזר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : וגם לא מביא מישהו שישלם את הכסף במקומך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : שלא נדבר על זה שהפסדתי לקוח בגללך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אבל לי זה לא משנה. Maor | Wisetp.co.il (PM 08:48) : אני נדפק אתה נדפק יחד איתי דודלי (PM 08:49) : לא הפסדת שום לקוחות של החברה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:49) : בסדר לפי מה שעמיטל אומר ההכנסות בכלל לא אותו דבר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:49) : מצטער להגיד לך דודלי (PM 08:49) : auo tck auo keuj kt gzc Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : ואלון Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : את האיומים שלך תשאיר לעצמך דודלי (PM 08:50) : שום לקוח לא עזב דודלי (PM 08:50) : אחי אל תעצבן אותי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : חכה זאת רק ההתחלה דודלי (PM 08:50) : אתה לא מכיר אותי אם כל הכבוד ואני לאאיימתי Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : אתה לא יודע עוד כמה עצבים מחכים לך בדיוק כמו שאתה העלת לי את העצבים Maor | Wisetp.co.il (PM 08:50) : תרגיש מה שאני הרגשתי דודלי (PM 08:51) : פשוט תתבייש לך אם ככה אתה מדבר דודלי (PM 08:51) : שום לקוח לא עזב Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : מתבייש מתבייש אבל הגרון יבש Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : שוב פעם אלון Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : אתה דפקת אותי וזה לא משנה גם אם שום לקוח לא עזב דודלי (PM 08:51) : ואם לקוחות עזבו בגללי מה שלא נכון תוריד מהסכום שאתה צריך להחזיר Maor | Wisetp.co.il (PM 08:51) : זה לא הקטע דודלי (PM 08:51) : אתה חייב לי 925 שקל זה הכל דודלי (PM 08:52) : ה925 שקל האלה בכלל לא היו אמורים להיות לחברה וויסטפ דודלי (PM 08:52) : אלא לחברה שרציתי לפתוח Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : הקטע שאתה דופק אותי אחושרמוטה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : אתה אומר לי שאתה רוצה ואז מתחרט אחרי שבוע Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : לגבי התשלום Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : אתה אמרת לי יש לך 900 שקל אצלך אני יוסיף לך עוד 1100 שקל ב10 לחודש Maor | Wisetp.co.il (PM 08:52) : זה שאין לך מילה כבר הבנו Maor | Wisetp.co.il (PM 08:53) : אבל עד שאין לי 2000 שקל בחשבון בנק Maor | Wisetp.co.il (PM 08:53) : אתה לא רואה אגורה דודלי (PM 08:53) : אני לא אראה אגורה אתה תישאר בחברה ורק תסבול תאמין לי דודלי (PM 08:54) : אני לא אמרתי שום דבר רע עלייך Maor | Wisetp.co.il (PM 08:54) : לא אשאר דודלי (PM 08:54) : אף אחד לא יקנה את החברה Maor | Wisetp.co.il (PM 08:54) : במידה ואני לא מוכר אותה עד לרגע התשלום אני פשוט עוזב דודלי (PM 08:57) : ואז זה יהיה של עמיטל לבד וככה עדיף Maor | Wisetp.co.il (PM 08:57) : לא.... כל עוד אני לא מקבל 2000 שקל זה לא של עמיטל לבד Maor | Wisetp.co.il (PM 08:57) : גם אם אני לא ינהל אותה יש לי זכויות אם תרצו תמונת מסף תגידו ואני אצלם ואראה לכם |
אוקי... מה שאתה מספר פה דורש הסבר ממאור, אני מבקש לא להגיב תגובות כמו: "חבל", "תחזיר לו את הכסף ותגמור את זה" אלה לחכות לתגובה של מאור!
|
חבל לשמוע.
מאור - תחזיר לו את הכסף , אם עזבו תוריד מהחשבון וזהו , למה לעשות סצינה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יפים סתכל מה שהוא רשם
הוא רשם שהוא לא יחזיר לי את הכסף רק אם אני אמצא מישהו שישלם 2000 שקל ככה שזה ממש לא הוגן. מקווה שהוא יחזיר את הכסף למרות שהוא אמר שלא יחזיר |
מה אתה בכלל מדבר איתו באייסקיו?
לך אליו תדבר איתו פנים אל פנים. איזה שטויות אני במקומך לא הייתי מוותר ומחכה לנקמה. |
הוסטס - סגירת חשבונות בע"מ
|
שמע אם מאור פועל לפי החוק הוא חייב להחזיר לך החזר מלא תוך 14 יום.
הכל התרחש פחות מ 14 יום? אם כן הוא חייב על פי החוק להחזיר לך אם לא תיקח 80 ש"ח גש לבית משפט ממש פשוט. אם זה מעבר ך 14 יום זה יכול להיות טיפה יותר קשה ולא כל כך בטוח שתקבל את הכסף אך בכל זאת יש סיכוי. בהצלחה אלון. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בואנה תקראו הכל לפני שאתם מגיבים |
ממש שפל מצד בנאדם לעשות משהו כזה,
ודרך אגב, חלק מזה זאת אשמתך, היית צריך לחשוב על העבודה שלך ועל הלחץ של הלקוחות לפני ששילמת כסף... |
לא עדיין עשרה ימים עבר כשמונה\תשעה הימים
אני אילתי והוא מראשון וזה ממש לא פייר מה שהוא עושה הוא צריך להחזיר לי את הכסף אני לא הולך לוותר על זה אני לא מהאלה סגירת חשבונות אבל אני לא אוותר עד שאני אקבל את הכסף אני תיכננתי לעזוב בגלל שאני חזרתי לעבוד! |
לא יצא לי לקרוא את כל ההודעה מה שנשאר לי לומר לך אלון - בהצלחה עם האשמות המגוכחות שלך ואם אתה חושב שזה מה שיפתור לך את הבעיה "הוסטס" אתה טועה ובגדול בעיה תפתור איתי פנים לפנים אני באילת בעוד פחות משבוע לא תהיה לך בעיה להגיע לטיילת.
רק לציין דבר אחד שמה שאני כן דורש ממך זה למצוא לקוח שיחליף אותך כי אני הפסדתי את הלקוח שהיה לי בגללך. בהצלחה גבר וכל הוסטס אתם יכולים להתחרע עליי אין לי בעיה בכיף אני מניאק בטירוף לפי מה שהוא מספר פה אז חופשי יש לכם בשר. ועוד משהו אחד לאותו בחור שאומר שזה היה לפני שבוע התשלום בוצע לפני מעל לשבועיים... אני פועל על פי החוק במקרה הזה =\ |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה הוא רשאי לבטל בכל זאת תאמין לי אני יודע על מה אני מדבר אבל מה? הוא לא יקבל את הכסף הכסף זה נכון אבל חלק ממנו זה כן. מאור במקומך הייתי מחזיר לו מחצית מין הכסף וסוגר ענין. נ.ב: מאור אתה מנסה לשחק איתו ומה שאתה מנסה לעשות זה מאין שוחד. אם הוא יביא לך לקוח אז הוא יקבל את הכסף זה גם אסור על פי החוק אבל אתה אומר שאתה פועל לפי החוק לא? |
ציטוט:
לא דורש תשובות נותן להוסטס בשר שיתכרעו עליו לא מעניין אותי כל כך מה אנשים יגידו או יגיבו במקרה הזה אני יודע בדיוק מה עשיתי לא מתחרט על שום החלטה שביצעתי. דרך אגב חכמים ממני בעסקים במיוחד שלא נדבר על מבוגרים ממני בסביבות ה40 שנה המליצו לי שבמידה והוא לא ישלם לי את הסכום השני והוא דופק אותי בכלל לא להחזיר לו את הכסף אבל לא משנה זה שאני מוכן להחזיר לו את הכסף זה כבר משהו בשביל ההרגשה הטובה שלי. הוא מאיים שיאיים עד מחר, אם הוא חושב שכאן סוגרים חשבונות שיבין שזה לא נכון וההשלכות של מה שהוא עושה בסה"כ פוגעות בו עצמו. לגבי הלקוחות שאמרת שלא הברחת אז סתם שתדע... כן היו כמה לקוחות שנשארו בגלל שאני המשכתי לתמוך בהם ולא בזכות התמיכה ה"מעולה" שלך. לגבי אילת אני לא חייב לך תשובות הייתה לי סיבה שנשארתי במרכז, סיבה שהרבה יותר חשובה מאילת כרגע אבל כפי שאמרתי אם תרצה לסגור חשבון פנים לפנים תגיע רק אל תשכח להביא איתך פרטים של קונה / 1100 שקל... להתראות. |
ציטוט:
נו? כמו שאמרתי, בע"מ :) |
ציטוט:
ככה שהחוק במקרה שלנו פועל לטובתי. רוצה תביעה? לך תוציא כמה מאות שקלים ואחרי זה גם תצתרך לפצות אותי ותסתכן בתביעה כנגדך. (התכוונתי לאלון כאילו). |
ציטוט:
היה לכם עסקם? בעל פה? לא ניחשב. בבית המשפט. מאות אלפי שקלים? לא גג 150 ש"ח וזהו הוא יכול לצאת נגדך לבד ללא עורך דין. |
ציטוט:
פה זה מילה שלך מול מילה שלו, אתם תצטרכו לפתור את זה בעצמכם, הוסטס לא יעזור לכם. |
זה הקטע דימה וכולם
ה925 שקל האלה לא נשלו בשביל לקנות את וויסטפ אלא לפני זה היה לי שותף והוחלט שאני אשים חצי והוא חצי כל חצי זה 925 שקל אז שמתי את זה בשביל עיצוב תיכנות וייעודי אני משער שבגלל שהכסף היה אצל מאור הוא החליט לפנות אליי ולא כי עמיטל המליץ מאור תן לי רק תמונה שלך באילת ואז אני אוכל לזהות אותך |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
עמיטל רצה בנאדם שהוא יכול לסמוך עליו ואמר לי זה אתה ואלון אתה מתמם. לגבי תמונה אני לא אשלח לך אתה מוזמן לצלצל ב17 לחודש ולהיפגש בקניון איפה הטיילת. אגב מי אמר לי שעזבו לקוחות? אממממממ..... אתה... זו הייתה אחת הסיבות שלך לעזוב לא? כולל ההאשמות המופרחות שלך כלפי שהשרת לא פועל בגללי.... עם כל הכבוד הצוות שהיו על השרת לא ידעו לתחזק אותו ושרת בלי תחזוק ש2 חברות פועלות עליו בדר"כ לא אמור לעמוד בלחץ. לא אגיב כאן יותר תהנו מהנושא. |
להמנע מדאבל פוסט.
יחולקו אזהרות על זה. |
אני אמרתי שהלקוחות שאני הבאתי
רוצים לעזוב לא האלה הרגילים חוץ מדביר שהתעצבן על העיצוב |
לא ראיתי פה מילה אחת שמזכירה חוזה כלשהו. אם באמת לא נחתם חוזם אני לא יודע מה לחשוב (על שניכם)... מצד אחד המוכר: אתה מוכר 50% מהחברה שלך ללא חתימה על הסכם כלשהו?
כמובן שיש את הקונה: אתה מתכנן לרכוש 50% מחברה, לשלם סכום כלשהו של כסף ולא דואג לכלום? שהכל ילך חלק? מתנה מאלוהים? אפילו שמוכרים שם מתחם ששווה 5$ דולר צריך לחתום על הסכם (כמובן שבמכירת עסק החוזה קצת יותר מורכב, אבל שווה את הזמן). שוב, אני לא יודע עם נחתם חוזה אבל עם נחתם לא היה כל הויכוח. במצב בו אין חוזה אתם יכולים לבלבל תשכל אחד לשני עד מחר לא יעזור כלום. |
ציטוט:
ילדים שגברים מאחורי המסך והטלפון. זה הרי ברור שב17 אתה לא תענה לטלפון או תגיד שאתה לא יכול להפגש או כל תירוץ אחר ולא תפגוש אותו אז בלי תירוצים ומשחקי פחדנות. דבר שני - הבן אדם יצא איתך הוגן לדעתי ומסכים לתת לך 200 שקל פיצוי על כל הבלאגן שקרה והכל. והוא לא קיבל שקל מהעסק אלא היה יומיים-שלוש ומחליט שזה לא מתאים לו. בדרך כלל אם מבטלים זה כרוך בתשלום פיצוי וזה מה שהוא מסכים לתת לך. פותח הנושא - לא משנה מה יקרה גם אתה טעית ובגדול. טעית בזה שלא חתמת איתו על זכרון דברים שמצהיר את העברת הבעלות. |
:נערך:
מצטער החלטתי למחוק את תגובתי |
ציטוט:
ואלון אמרתי לך מה אתה יכול לעשות רק אתה לא מקשיב לי... שניה בעצם אמרת שאתמול אתה מחזיר לי תשובה מזה אתה מרמה אותי...:-0 קקה אתה הבנתי אותך בסדר אני לא עוזר לך יותר... |דמעות| |
ציטוט:
ולגרום פה לעוד אי נעימות |
alon_g,מה אתה חושב שהביקורת הזאת תעשה ? אני לא מבין למה אתם כותבים ביקורת על אנשים,גם ככה האנשים פה לא יעזרו לכם..אז למה אתם רושמים ביקורת? תדברו בICQ יפה וזהו אני אדבר עם מאור .
MetaCode,בכל ההודעות שאתה רושם אתה משחק אותה עבריין .. |
נעערך.
|
הוסטס יעזור לך?
בן-אדם כזה שגונב לי כסף, אני שובר לו תפנים, אין לך תאומץ לזה, תתבע אותו. זה לא צחוק, זה כסף והרבה כסף. הפסדת לקוח?בעיה שלך שאתה לא מאורגן, ואפילו שאתה עצבני אתה ממש אבל ממש לא יכול לשחק עם הכסף שלו. |
אם מישהו ממכם צריך עזרה אני יהיה אולי מ17 כנראה לאילת..
(התשלום מראש בלבד) :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי הוא באמת גאנגסטר. הוא מסוכן... |
ציטוט:
מי מגיב בהוסטס בכלל??? ולא התכוונתי למכות כמו שחשבת... הוא צריך לדבר איתו פנים אל פנים 1000 שקל זה לא צחוק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ