![]() |
Sky-Host.ORG , חברת למופת ! כנסו ביקורת !!
קודם כל , החברה הזאת , רצינית , בעל שרת חזק ! , ואני ממליץ אבל קודם הסיפור.
לפני כמה ימים , הגעתי לפרי , פרי בחור רציני ועונה ישר , דיברנו ואמרתי שאני רוצה לקנות שרת משחק פרס הכל על השולחן , תמיכה והכל , אמרתי נקנה , [שרת משחק לסורס] , אני מחכה וזה , תיקתק השרת מוכן , אני נכנס לשחק עם חבר'ה והכל , ת'רואה שרת חזק , פינגים נאים ביותר , משחק רץ בלי בעיה , מודים הכל מסודר , באמת אמרתי שווה כל שקל. אני ממש מפסוט וכול הכבוד לסקיי הוסט..גם העיצוב שלהם מראה רצינות. , אביעד הוא בחור רציני מאוד גם. הקיצר ממש ממש ממש מומלץ , שווה כל אגורה , ממש כיף לדבר עם פרי בפלאפון , לא מחרטט , מדבר לעניין , יודע לנהל ת'עסק , דואג לשרת ודואג ללקוח כאילו זה הבן שלו. אז פרי , ברוך הבאה לבין החברות האיכסון המובילות ברשת לדעתי , אני לא מגזים אבל ממש אבל ממש אני מפסוט ! גם עשה לי מחיר ממש טוב =] , כל דבר שאני רוצה.. "פרי אני יכול ככה וככה?" , אין בעיה אני עכשיו שם. הקיצר בלי הרבה דיבורים! , איכסון , שרתים? , פרי | אביעד | סקיי הוסט. תודה ובהצלחה לכולם מאור. |
ידוע ידוע!
פרי בן אדם רציני מאוד! כיף לדבר איתו! חברה מאוד רצינית! ממליץ עליה! השרת החדש שלהם גם טוב... קיצר ממש שווה... |
מחזק אותך , פרי אחלה בן אדם.
אחלה חברה ושרתים. אני מאוכסן עליהם בריסיילר ולא היתה לי בעיה אחת.. בקיצור, סקיי הוסט = חברה מעולה. |
תאחלס , כל מה שהיה בעבר חרטה , הבנאדם לקח את עצמו בידיים ותראה...
כולם המליצו , אני מפסוט , רשמתי דברים מכל הלב. כ=ל ה=כ=ב=ו=ד , מגיע לך פרי | אביעד. |
ציטוט:
הגיע הזמן לעבור שרת ולא להשאר בשרת הישן לא? |
צודק עומרי.
|
אחלה חברה,חברה אמינה חזקה .
ממליץ בחום לא קשור לזה שאני עובד בה באמת,תסתכלו על העיצוב בקרוב גם דומיין ישראלי. תחכו להפתעות. יום טוב,בברכה יוגב. |
תודה רבה מאור, אני שמח שאתה מרוצה.
אשמח להציע לך ולארח אותך תמיד, הערה: מאור תשנה בבקשה את הכותרת, רשמת חברת למופת, שנה לחברה למופת, תודה. בברכה, והמשך יופ נפלא, אביעד מנכ"ל חברת Sky-Host |
פרי אחלה בנאדם נראה לי בחור רציני ואחראי!
|
תודה רבה לכל המגיבים,
יום טוב שיהיה לכולם ושמח שאתם נהנים משירותי החברה:) |
ראיתי כאן רק ביקורות טובות עליהן והנה עוד אחת לרשימה.שיהיה המון בהצלחה :)
|
ציטוט:
|
בהצלחה, נראה טוב.
רק דבר אחד.., העיצוב שלכם, זה לא אותו עיצוב כמו של LocalServ, רק מוזר שהאתר שלהם לא עובד עכשיו. [ היה אשכול לא מזמן שהם נפתחו מחדש, מוזר עם אותו עיצוב כמו שלכם ] תקנו אותי אם אני טועה. בהצלחה בכל מקרה. :) |
מחזק תדברים :)
אולי בפעם הראשונה לא הייתי כזה מבסוט כי היו נפילות אבל אני חייב להגיד בשבוע שבועיים האחרונים השרת חזק יותר מאי פעם!!ואני נהנה מכל שניה!!!כל הכבוד פרי!את אביעד אני מכיר ככה בקטנה..יצא לי דיבור איתו בנאדם שכיף לדבר איתו!ובאמת שווה כל אגורה לקנות מהם!את התמיכה שתקבלו לא תקבלו באף מקום אחר!!מומלץ!! |
ציטוט:
שלום לך ניקו, חברת Sky-Host התאחדה רשמית עם חברת LocalServ לשעבר. מין הראוי שהעיצוב שלהם יהיה העיצוב שלנו :) יום טוב ידידי, פרי. |
אני בקרוב אהיה לקוח של החברה ולפי השיחות שלי עם פרי רואים ישר שהוא איש זהב, מחירים סבירים עיצוב ממש רציני לחברה פשוט חברה למופת.
|
ציטוט:
יום טוב. |
ציטוט:
בהצלחה:) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ