![]() |
ביקורת על ערן c4ks! הכינו שלו זה A.B.
הוא בהתחלה רצה לקנות עיצוב גיימינג...
אחרי זה נתתי לו את העיצוב וזה והוא אמר שאת ה2 דומיינים ישראליים הוא יביא לי... ותראו את השיחה שלי איתו: אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:33) : תוריד את העיצוב כבר מזה אתה משחק איתי משחקים תוריד כבר את העיצוב נמאס לי מה אתה גם לא משלם גם לוקח את העיצוב חשבתי אתה לא רמאי תוריד אותו נמאס לי להגיד לך כבר להוריד אותו!!!!!! NoFaer-Boy (AM 12:33) : שתוק NoFaer-Boy (AM 12:33) : אני צריך NoFaer-Boy (AM 12:33) : למכור כמה דברים NoFaer-Boy (AM 12:33) : ואני לא יכול בלי אתר אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:33) : מה אכפת לי NoFaer-Boy (AM 12:33) : עוד יום יומים NoFaer-Boy (AM 12:34) : אני יוריד אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : לא רוצה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : עכשיו אתה מוריד אותו NoFaer-Boy (AM 12:34) : אליהו NoFaer-Boy (AM 12:34) : על תעצבן אותי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : מה אתה גונב לי את העיצוב NoFaer-Boy (AM 12:34) : בעכשיו אני מספיק עצבני NoFaer-Boy (AM 12:34) : אליהו שיהיה את העיצוב החדש NoFaer-Boy (AM 12:34) : אני ימחק את זה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : לא רוצה אתה תעשה את זה עכשיו NoFaer-Boy (AM 12:34) : בייי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : מה בי אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:34) : יגנב NoFaer-Boy (AM 12:34) : אילהו אני יזיין לך את הפנים NoFaer-Boy (AM 12:35) : אל תשגע אותי!!! אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:35) : אתה לא מפחיד אותי ואני כבר לא יטפל בנושא אני מעביר את זה להורים שלי NoFaer-Boy (AM 12:35) : תעביר למי שאתה רוצה אליהו|Dream-Serv.Com (AM 12:35) : להת' NoFaer-Boy (AM 12:35) : מחר אתר מפורום כול קבצים PSD NoFaer-Boy (AM 12:35) : ועוד NoFaer-Boy (AM 12:35) : ביי ומנהלים בבקשה אם הוא יעשה את זה תצנזרו כי זה עיצוב שלי ואני רוצה ללכת עם זה לבית משפט אז תעשו לי טובה תצנזרו בסדר? זה האתר שהוא העלה אליו את העיצוב: http://c4ks.com וחוץ מזה יש עוד כמה דברים על הבנאדם כמו שהוא דפק את כל הפורום כל בנאדם שהוא הביא לו דומיינים זה היה מכרטיס אשראי פרוץ וכל הדומיינים הולכים להסגר הבנאדם הזה הרס לי את העיצוב... בגללו הפסדתי כסף ונמאס לי הוא לפני המלחמה כבר היה צריך להביא לי 2 דומיינים ישראליים!!! |
|=
הטבלאות באתר שלו הם שלי, אמרתי לו והוא אמר זה רק בשביל לראות איך האתר נראה עם טבלאות. |
ציטוט:
|
עצוב לשמוע...
הוא כותב כמו ילד בן 4, באלוהים. ואתה לא תלך לשום בית משפט, אל תעשה דאוונים... הדבר היחיד שאתה יכול לעשות נגדו זה לפרסם PSD של העיצוב... באמת חשבת שמישהו יביא לך 2 דומינים ישראלים בתמורה לעיצוב ? תמים מידי... ולהבא, לא לתת עיצוב לפני קבלת תשלום. בהצלחה בהמשך, |
ציטוט:
|
ציטוט:
ויצחקו לך בפנים. לך תוכיח שהוא לא שילם לך בתמורה... תראה להם לוגים של איסקיו? יש לכם חוזה חתום? ועזוב את זה שהעסק שלך לא מורשה, ואם הוא פותח מילה עליך, אז בכלל. |
ציטוט:
אני אומר לך שהוא גם הזמין כמה עשרות של דומיינים דרך כרטיס אשראי פרוץ... ואני כל-כך חם עליו שמצידי להרוס אותו... |
ציטוט:
הוא יכול אם הוא רוצה ל"הנתקם" בך... בקיצור, בית משפט זה ממש אבל ממש לא פיתרון. |
אי אי
כל שטות קטנה הולכים לפרסם בהוסט מה זה יעזור לכם שאתם מפרסמים? |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב מקווה שתסתדרו |
חעחע טוב שלא שינתה את האמא שלך השיחה שלנו !!
ומה לי ולכרטיסי אשראי פורצים ?! אתה פשוט ילד חסר חיים ! לך לההורים שלך ושב שם! מי שעבד איתי שזה הרבה אנשים יודע מי אני ואיזה בנדאם אני אז על תזיין במוח ! האתר החדש שלי בעיצוב כמובן שאת החלק הזה בשיחה הורדה ! החזרתי את האתר למטרה של יום אחד בלבד! בגלל כמה לקוחות שרוצים מחירים ואז תזדיין עם העיצוב שלך! לא מזיז לי מה אנשים חושבים אליי כאן מי שעובד איתי יודע טוב מאוד מי אני ! לילה טוב לכלום ! נושא פשוט טיפשי ואני מקווה שיחסמו אותך על ספאם ! |
דיבורים דיבורים ..
תאמין לי שערן הוא אחלה בנאדם אני מדבר איתו כל יום שעות והוא עוזר לי בכל מה שאני צריך הוא אחלה מנהל והוא יודע לשלוט בחברה שלו אז אל תדבר סתם סעמק |
בהחלט עצוב מה שקורה בשוק ההוסטינג היום ובכלל, אי אפשר לסמוך על אף אחד...
שנכנסים לאתר הזה הכל נראה מקצועי ונקי (בגלל העיצוב בלבד) באמת עצוב, אבל אין לך ממש מה לעשות בנידון... לפחות לי אין רעיון מה להציע לך. הוא גנב לך עיצוב, אבל מה תעשה בידיוק? כמו שכולם אמרו, בית משפט זה ממש לא פיתרון טוב ולא יצא לך מזה כלום חוץ משגם העסק שלך יסגר מכיוון שהוא לא רשום במס. אין לך ברירה אלא לוותר בעניין הזה לפי דעתי. בהצלחה בהמשך טל |
גם אותי הוא ניסה לדפוק אבל אני יותר חכם ממנו... ידעתי שמשהו נראה חשוד אז
אני דפקתי אותו במקום שהוא ידפוק אותי. (לא קיבלתי את הדומיינים שמלכתחילה לא רציתי אבל סתם אמרתי נראה איך הוא אם הוא אמין או לא). |
ציטוט:
בה' שאני לא נגעתי בשיחה ואם באמת הייתי נוגע בשיחה הייתי מוריד את החלק של ההורים שלי ואמן אמן אמן שאחרי שתקבל את התביעה לא תוכל לגלוש באינטרנט כי לא יהיה לך כסף לשלם לספקית... אתה בנאדם שקרן יותר מנסראללה אתה כל-כך שקרן שאני לא מבין למה... מי שרוצה אני יביא לכם תמונות של השיחה ואני בחיים לא הייתי מנסה להרוס לבנאדם את השם שלו בלי סיבה... מי שמכיר אותי יבין שאני צודק! |
ציטוט:
ילד בן 12. קח תדמי כיס ותשקיע אותם בבורסה, אתה סתם מבזבז אותם פה. |
ציטוט:
בקיצור מקווה שתפתרו יש יותר מדי שקרים וגנבות בשוק HOST חבל |
ציטוט:
חופש משעמם לתינוקת בגנון הוסטס. בחופשים הפורום הזה שובר שיאים שהוא קבע לעצמו. הטמטום פה לעיתים חוגג יותר מאשר בפורומים של פוקימון, של ילדים בני 8. ועוד לא הזכרתי את האתרים בטיפו|Lol| מאד האקר? כמה שילמו לך על התגובה הזו? |
ציטוט:
אני אשלח לך הודעה בפרטי |
ציטוט:
כמו שאמרתי לא מעניין אותי מה חושבים אליי כאן ! מי שמכיר אותו יודע מי אני ! ומאור אל תתערב את קיבלה מה שצריך גם עם זה אחד או שתיים ואני לא קיבלתי כלום ! קיצור יש לי חיים חוץ מי המחשב מה שלרוב יש כאן כנראה שלכמה אין וזה ממש ממש עצוב ! תגובה אחרונה שלי בנושא ! |
חברה שעוד לא נפתחה והוא כבר עושה בעיות =/ איאיאיאי...
|
Pro-Host.co.il למה מי אתה בכלל אתה על הזין שלי מה אתה בא לפה חש תצמך מקלל את ערן חושב שהוא מכיר אותו בכלל לך דחוף אצבע לתחת
|
ציטוט:
איך אפשר להכיר אותו ולדעת מי אתה? מאור קיבלה? ואלה לא ידעתי שמאור זה בת. אחד או שתים? מדבר על זכר בלשון נקבה? או מדבר על נקבה בלשון זכר? מי המחשב? מחשב זה אישיות? מי המחשב באמת? שמת לב כמה טעויות ב4 משפטים? תשקיע תכסף של ה"חברה" במורה פרטית, זה עדיף... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הייתי פה לפניך אם זה משנה לך... ואני אדחוף אצבע לתחת, של אמא שלך|קורץ| . קיצר, תתחילו להוריד פרופיל פה. לא בא לי לקבל עליכם אזהרה... |
לך תזדיין יא בן שרמוטה מזדיין אשכנזי כל היום במחשב תראה כמה הודעות יש לך יא בן בן זונה חושב אתה יכול לדבר אלי בכלל מאחורי המסך יא שרמוטה אשכנזי חש תצמו אלעק תדחוף לאמא שלי אצבע לתחת יא בן זונה אותך ואת כל המשפחה שך אני יזיין יא מלשין הומו למה מי אתה בכלללללל כושל אמא שך
שם זין על כל הפורום הזה מה אני מפחד שיביאו לי אזהרות פחחחחח לך תמצא חברים יא הומו |
ציטוט:
כל השגיאות שאין לי עם תראה שזה שגיאות של כתיבה מהירה משהו שאתה בטוח לא מבין בזה ! ומה אתה משחק אותה ילד כפות מסריח " עבריין בקלדת " תבוא פנים על פנים אני שובר לך את הגולגולת ! עוד ילד חסר חברים כול היום על המחשב ! |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
שלושתכם קיבלתם אזהרות! תהנו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
MadHacker הושעה לשבוע עקב המילים היפות שלו.
A.B הושעה ל3 ימים עקב האיומים הלבבים שלו. Pro-Host.co.il קיבל אזהרה ע"י יפים. האשכול ננעל כפי שאמר יפים. תבינו, אני לא משחק פה משחקים, תאיימו? תקללו?..אני אשעה אותכם, יש פה גם גבולות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ