![]() |
בלעדי בויהוסט ישראל - פתרונות איחסון מתקדמים
שלום לכל גולשי הפורום ,
בלעדי בויהוסט ישראל - פתרונות אחסון מתקדמים !! מהיום כל מי שהתעצל ללכת לדואר/בנק להפקיד כסף , יוכל לשבת מול המחשב ולרכוש אחסון אתר בלי להתאמץ במיוחד תושבי הצפון יוכלו להנות מאחסון אתרים בלי לצאת מהבית ...!!! איך זה עובד אתם שואלים ??? אוקיי אז ככה , אתם יושבים מול המחשב , נכנסים לאתר הבית שלנו (בקרוב האתר החדש) , בוחרים חבילה שאתם רוצים של אחסון אתרים , ריסיילרים , שרתים יעודיים, מיני יעודיים , רדיו וכו ... מרימים את הטלפון , מחייגים למספר שאני אתן לכם ... ותחויבו בחשבון החודשי של חברת הטלפונים שלכם , בין אם זה חברות הסלולר למינהם (סלקום, מירס, אורנג', פלאפון) או חברת הטלפונים שאתם מחוברים אליה (בזק , הוט). כרגע , המספר לא מפורסם בנתיים אתם מוזמנים לשלוח אימייל עם הפרטים שלכם הטלפון שלכם והחבילה שאתם רוצים , (המחירים באתר לא מעודכנים) ואני ישלח לך הצעת מחיר עם מספר טלפון שאליו אתם צריכים לחייג , ברגע שאני יראה את החיוב החשבון יפתח .(עד 24 שעות מרגע ההתקשרות). האימייל שאליו יש לשלוח את הפרטים הינו: admin@vhost.co.il לעוד פרטים אתם מוזמנים ליצור איתי קשר באחד מהפרטים שבחתימה. שיהיה סוף שבוע מטורף :). |
גאוני אחי
בהצלחה |
מדהים..
אבל..גם קצת לא בריא...בטוח יהיו לכם בעיות עם כאלה שלוקחים "שיחה" ממישהו ומתקשרים למספר...צריך לחשוב על זה ;) |
עומר אחייי ממש יפה :)
בהצלחה |
לא ידעתי ש-ynet לקוחות שלכם (:
בהצלחה |
בהצלחה
|
רעיון מעולה!
מקווה שתעשו כל הזמן בהצלחה בחברה |
ציטוט:
|
רעיון אדיר!
רעיון טוב עומר!
|
בהצלחה
|
ציטוט:
|
רעיון מעולה! אבל האם תיהיה תוספת תשלום למחיר הרגיל?
|
בתור אחד שעובד בחברה ורק עכשיו גילה...
אני יכול להגיד רק דבר אחד: גאוני! אני לא מבין איך אפשר לחשוב על זה אתה לא זז מהבית ואתה קונה הכל ואפשר לשלם בלי כסף מזומן שאין לי אף פעם עומר שתי מילים: "אתה גאון" בכבוד דניס ברסקי מנהל מחלק שיווק וי הוסט ישראל |
עומר בהצלחה כפרה :)
|
ציטוט:
|
וזה עם סיסמה? כי זה יכול להיות לא צחוק, מישהו "מזמין" שרת יעודי\מיני ומתקשר מפלאפון של חבר שלו ואז...
אבל כעיקרון נשמע טוב, בהצלחה. |
כמו שאמרתי, הרעיון נחמד...אבל קצת הגזמת עם הקטע של "לא לצאת מהבית" היום אתה יכול להכנס לחשבון בנק שלך באינטרנט ולהפקיד כסף אצלך....
ואם יש אופציה של כ.אשראי כמובן שהיא העדיפה. |
תודה רבה לכולם:)
|
בהצלחה רעיון גאוני
אבל תמיד אפשר ללכת לאיזה בית מלון ולהתקשר משם/או ללכת לחבר |
נשמע פצצה!
בהצלחה |
שוב אתה גאוני
חח אבא שלי יכול לתקשר מהמשרד ויש לי עוד שאלה... איך זה מופיע בחשבון בזק לדוגמא? כשיחה גדולה יותר? או שרשום איכסון וכאלה? |
ציטוט:
|
רעיון מצויין מבחינה יצירתית, מבחינה מעשית? רעיון גרוע!
למה? אם מישהו מתקשר מפלאפון של מישהו אחר ומזמין שרת יעודי או סתם ריסיילר יקר או משהו? אם מישהו מתקשר מטלפון של מישהו מה אז? |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא קרה שגנבו פלאפונים? לא קרה שנאבד הפלאפון? לא קרה שיש לך חבר שרוצה לעשות לך דווקא? תאמןי לי אתה מסתלבט על זה, אני רוצה לראות אותך מאבד את הפלאפון ומקבל בסוף החודש חשבון של 11,000 ש"ח נראה מה תגיד אז... יש אנשים שגונבים להם או נאבד להם. מה לעשות, וזה ימשיך לקרות. |
ציטוט:
תקשיב, אתה לא יכול להיות הבייביסיטר של כל העולם. |
לא קרה לכם שאתם הולכים ברחוב ומישהו מתחנן לשיחה? נותנים לא?
מעניין אם אפשר לתהקשר מטלכרט חח ^^ |
רעיון תותח, בהצלחה.
|
ציטוט:
|
זה לא ממש "רעיון" טוב אם בכלל, כמו שאמרו פה יכולים להתקשר מחברים ודברים כאלו...
אם אתם רוצים למכור דברים בלי לזוז מהבית תפתחו חשבון בפייפל או פשוט אפשר להפקיד לכם כסף דרך הבנק. |
ציטוט:
|
אחלה של רעיון.
לכל אלא שמודאגים מגניבות ושיחות של אחרים - כנראה (לא בטוח) שמבקשים ת"ז של אותו לקוח שרשום על שמו הפלאפון\טלפון בדיוק כמו שאתה מתקשר לבזק או אחת חברות הסלולאר ומשנה דברים בחבילה. |
עומר !!
שיהיה המון בהצלחה, אהבתי את הרעיון !! בהצלחה אח יקר! |
|
אתם מספקים דרך השירות הזה גם דומיניים?
|
יפה מאוד, אתה יכול למכור דרך השירות הזה דומיינים (;
|
ציטוט:
אחלה חברה. עריכה: מצטער על הדבאל לא שמתי לך (; |
רעיון פשוט מעולה!!!
ג-א-ו-נ-י! |
מה המספר? אני יוצא לטלפון הציבורי הקרוב :) תכין בצד איזה Dual Xeon אני מתחייב לשנה :)
|
ציטוט:
ב. לגבי השאלה אם לוקחים ממישהו שיחה ... יש לזה כמה תשובות אני לא יודע אם תאהבו : 1. אם גונבים לך את הארנק ומשתמשים לך בכסף ?? תבוא למוכר ותגיד לו שמע זה שלי ?? 2. שמור על הפלאפון שלך לא יגעו. 3. בשביל שתיהיו רגועים ... אני עושה וידוי לפני שאני נותן את המספר כמו שראיתם אין את המספר . :) ג. כן מוכרים גם דומיינים מוכרים הכל !!! (חוץ מיעודיים , כרגע). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ