![]() |
דומיין בעברית:|
מישהו שמע על זה LOL זה נגיד השם שלי אדר ואני רוצה דומיין כזה אז
אדר.com או אדר.net חח איזה מגניב קבלו לינק http://www.mirshetet.net/domains.asp |
נו כן, אבל זה לא שווה בגרוש ניראה לי פעם פתחו פה נושא על זה .
|
בשביל מה?
אם תגיד אדר נקודה com, כולם יכתבו adar.com או hadar.com...זה לא יצליח ולא יתפוס... משום מה, לך.net פנוי, יש לזה סיבה! |
חחח, ב- 160 שקל אני מעדיף לקנות כמה בינ"ל מאשר אחד ישראלי שאף אחד מחו"ל לא יצליח להכנס אליו :|
|
ציטוט:
או להשקיע כפול אבל לקבל משהו שווה co.il |
האפשרות הזאת יצאה כבר לפני שנה +-, ולא משתלם לקנות אפילו לאתר ישראלי דומין בעברית.
|
צריך להתקין פלאג אין מיוחד בשביל זה=\ בגלל זה זה לא שווה
|
ציטוט:
גם אני מניח שגוגל אדנס וכו' לא יקבלו אתר כזה =\ |
אתם סתם שוללים את זה..
תראו שכעבור כמה זמן אנשים יתחיל לתפוס את הדומיינים הטובים הפנויים בעברית.. וזה יתפתח לאט לאט.. חוץ מזה.. המחיר גם כולל רכישת דומיין עולמי.. לכל דומיין כזה יש בסיס של דומיין עולמי. למשל : עיצוב.נט = www.xn--5dbhl9av.net |
דווקא אני הייתי עכשיו קונה את:
אחסון.com מה לא שווה? כל השמות פנויים אבל עדיין אני לא פונה לחו"ל ונגיד שכן אז רוכשים יחד עם זה דומיין באנגלית... כל השמות פנויים... |
לדעתי שווה לקנות אותם רק כניסיון איך גוגל יראה אותם:כדומיין באנגלית או בעברית.
|
יש אולי דומיין בעברית שמישהו קנה, אני רוצה לראות את זה.
חח שוואלה יקנו ככה: וואלה.co.il |
ציטוט:
|
מכיר... אבל בסופו של דבר זה יתפוס.
|
ציטוט:
|
כן הבעיה אבל התוסף יש אני הילדים שלא מוגדרים כילדי מחשבXD חח ולא יודעים בכלל מה זה דומיין מאיפה הם ישיגו את הפלאג אין הזה?
|
זה ישןן
ראיתי את זה כבר לפני שנה שיש דומינים בעברית |
הבעיה אבל שצריך תוכנה חח..
אם התוכנה הייתה בילט IN נגיד בוינדוס אז זה היה תופס אבל צריך להוריד וזה דפוק |
דומין רגיל יותר שווה כי צריך להוריד ותוכנות בשביל להכנס לאתר ואחרי 5 דקות לצאת ממנו..
|
ציטוט:
עיצוב.נט לא שווה למה שאמרת, זה אחת הבעיות, הגולש צריך להחליף שפה וזה דפוק. לא ניתן לרשום את עיצוב.נט אלא את עיצוב.NET כמו כן, גוגל יראה את האתר בתור הכתובת האמיתי שלו, ה XN-.... בגלל זה אם כבר קונים דומיין "בעברית", קונים 2, אחד "בעברית" ואחד נורמלי באנגלית, ומהפנים מה"עברית" לאתר הנורמלי בעל הכתובת האנגלית עם הפניית 301 או משהו בסגנון... |
ישן אני עוד זוכר את זה מלפני כמה שנים
|
זה ישן ..
זה מעפן כי צריך לשנות מעברית לאנגלית .. בלה.net |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ