![]() |
TOT-IL
שלום לכום,
אני מבקש שתתנו חוות דעת על האתר TOT-IL שקנה ודמיין לפני כמה ימים: http://tot-il.net תודה רבה! |
נרשמתי אני לא יכול להתחבר
|
רק שלא הבנתי לשם מה האתר הזה?
|
לא הבנתי מה הנושא העיקרי של האתר...
חוץ מזה, תחליף עיצוב... |
ציטוט:
אבל ממש לא מבינים. |
מה הקשה להבין?
חיקוי של שין ושקוס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שין ושוקס זה כמו בלוגים רק שבשינים ושוקסים מספרים על עצמך פעם אחת ובבלוג אתה מספר כל יום סיפורים.
|
אוייי חיכוי עלוב של השין זאת הדעה שלי !!
הכל מועתק משם בדיוק !. עלובים |
עלוב ביותר
כמה הודעות שגיאה?
|
|:O| אני בהלם!
חשבתי בהתחלה ש-שין1 שינו את השם של האתר שלהם לתות.. |חחח קטן| אולי תחקה גם את הוסטס? |
למה חיקוי עלוב ???
מה תגידו על נענע שהוא חיקוי של וואלה ? באמת הגיע הזמן לפתוח אתר דומה לשין רק יותר טוב עם מערכות מתקדמות ופשוטות יותר... הבעיה שם שאין את זה אם הם ישפרו אז יהיה טוב יותר |
הכפתורים למעלה הם אותם כפתורים של וואלה הישן :)
|
תקשיב יש לי רעיון כנס לאתר מצליח תפתח את הקוד מכור שלו תשנה לו שם ותעלה לאינרנט ותעשה דפים חשובים..מה דעתך? זאת לא גנביה באת העתקה..
מותר לעתיק אסור להתפס במקרה שלך אתה נתפסת.. |
מה נפלתם עליו? בסך הכל רצה לעשות את השירות לטובת האנשים.. נכון גיל?
|
עיצוב בדחוף
|
ציטוט:
וגם ההבדלים בין נענע לוואלה. נענע ואללה לא העתיקו מבנים \ טבלאות .. באתר של התות הזה העתיקו את כל הצורה את הכל מילה במילה בצפייה בפרופיל מהשין !.. הבנת ?! יופי. |
ראסמי,
גם בדף הפנימי נגיד הם העתיקו את המבנה של ספר על עצמך(שם משתמש, גיל, עיר, תמצאו אותי בחדר... וכו') בכל זאת, שיהיה בהצלחה. |
אוקיי לקחתי הכל,
הבנתי לאן אתם נוטים, אני פשוט מתחיל לתכנת הכל מההתחלה, (אגב, לא תכנתתי אני את האינדקס.. זה המנהל השני), בכל אופן, צפו להפתעות בקרוב, כמו עורך WYSIWYG וכו', בהרבה מקומות! :) תודה מצטער על הבלאגן?! |
למה אתם ישר מתנפלים הא?!
אחלה מערכת גיל! ראיתי אותה בעבר, אבל עכשיו השעו לכם את החשבון... |
אנחנו עוברים שרת D:
|
START בנוי על בסיס של HTML :\
אין שם שום תכנות, רק קישור לאתרים אחרים וגניבת חדשות מאתרים אחרים... |
לא עובד אחי
|
אתם יודעים מה הקטע של שין? זה לתת פרטים על הבן אדם, זה אמור להיות מערכת פשוטה ( אהמ חכו לעומת מה שתראו שהולך לעלות בקרוב חלק מהאתרים נראה לי יפשטו רגל :D )
ערב טוסט |
חח באמת הכל משין..
שיהיה בהצלחה אני רואה שיש הרבה רשומים |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:16. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ