![]() |
מישהו כאן רואים נמלטים ?
Prison Brack באנגלית (אם רשמתי נכון)
פשש אחת הסדרות .. סיימתי עכשיו לראות אותה ... דוד שלי הוריד את כולה ואמר לי שחובה לראות ... העברתי אותה למחשב שלי לקח לי איזה חודש אבל עכשיו ראיתי את פרק 22 :) מי שראה שירשום .. מי שלא רואה שיראה .. מי שבאמצע - שיצא כי אני רוצה לשאול שאלה !! והשאלה - הרופאה מתה ? |
כנראה שכן
הלבן שיצא לה מהפה עושה רושם שהיא מתה :) אחלה סידרה |
רואה, אחת הסדרות הטובות ביותר שאני מכיר!!
וכן היא מתה. אם אתה זוכר, בפרקים הראשונים היא לקחה סם כלשהו(יותר נכון תרופה, לא זוכר מה היה השם של זה) והיא היתה מכורה. |
ציטוט:
עוד מעט יוצא עונה חדשה ... ראיתי באיזה מקום טריילר ... הם הצליחו לברוח לתוך יער ... הקטן הזה אבל יצא הכי תותח ... ברח דרך המשאית וזהו |
כן הבנתי שהעונה החדשה תצא באוקטובר, מת לראות מה יהיה :)
תשתדל לא לספר על העונה החדשה, תודה ;P |
הרופאה לא מתה.
100 אחוז לפחות עד הפרק השלישי בעונה החדשה. |
הסדרה הכי טובה שראיתי בחיים, כ"כ מציאותי (הסדרה בנויה והכל...לא מאמין שזה יקרה).
|
העונה החדשה ב21 :D
|
ציטוט:
|
ב21 יוצא בישראל?
אני מניח שבארה"ב זה יצא ב21, אבל יקח די הרבה זמן עד שזה יגיע לארץ. |
סדרה סוסה יאללה שיצא כבר אבל תמיד קורה אותו הדבר מוריד ומחכה שבוע וזה די מבאס.....זה קרה לי ככה ב24 ונראה לי שיקרה שוב בנמלטים
|
אההההממממ חובה עליך פותח האשכול לשלוח לי בה"פ את המקום שממנו הורדת את הפרקים הבאים!!! אגב, מישהו ראה את המרתון בשישי שבת? יש מושג אם בשישי שבת הבאים שוב יהיה מרתון? תודה. |
אני רואה יש לי את הסדרה על דיסק רואה תמיד :)
|
באמת אחת הסידרות היותר טובות שיצאו
וגם משדרים ביס את "קוראים לי ארל" סידרה קורעת(חחח ההפך מנמלטים אבל לא משנה) והרופאה לא מתה בסוף |
ציטוט:
זה 8.3GB כל העונה .. (22 פרקים + מאחורי הקלעים) יש גם אתר שתוכל להוריד מ-Rapidshare .. רוצה ? אבל תצטרך לחכות שעה בין כל קובץ כי כבר אין חשבונות מלאים ובקשר לטל .. תוריד .. אין ממש בעיה .. עכשיו לא רק הפרק תוך שעה באינטרנט גם התרגום ... |
Prison Break, לעונה השנייה קוראים (זהירות ספויילרים) ManHunt,
היא הולכת לעקוב אחרי חיי הנמלטים מאז בריחתם מהכלא, אנדרליי מ"פלישה" יככב בעונה הבאה. |
אחלה סדרה יש לי אותה פה בתיקייה מדה"פ אני רואה היא פשוט מושלמת.
|
אתה ראית בחודש? אני ראיתי את כל העונה ה-1 בשלוש ימים חחחחחח..
|
ציטוט:
תפסתי יוזמה ואמרתי לעצמי שאני לא זז בלי לסיים לראות הכל. 8-6 שעות לקח להוריד הכל וראיתי בזמן ההורדה...היה מרתק :) |
זאת הסדרה הכי מותחת ויפה שראיתי בחיים שלי עד שאפילו כל המשפחה שלי הייתה רואה אותה איתי
עושה רושם שהרופאה מתה אבל אני מאמין שאיכשהו יצליחו להציל אותה ומי אמר לך שהקטן לא יתפס? בכל אפן גם נראה שהקטן והיוויר ברחו הכי טוב נראה לי שאת טי באג ימצאו בגלל שהוא בקושי זז עם החצי יד שלו אבל אני כבר מת לעונה הבאה לראות איך הם יסתדרו ביער והכל.. |
ראיתי בעיתון, שהסדרה עוקבת אחרי האחים שהולכים למצוא מי הפליל את לינקולן!
ואגב, גם ראיתי שמילר הולך להגיע לארץ! |
הלבן שיצא לה מהפה זה שפ** חחח סתם סתם.. אחלה סדרה אני רואה אותה ב-יס..
לא כל יום 14 פרקים כמו כל מי שרואה... הכי כיף להשאר במתח |
כן ראיתי הכל, אחת הסדרות!
רשומים Prison Break ולא פספסתי אף פרקקקקקקק. ד"א הולך לצאת ב-8.10 פה בישראל העונה השנייה של הסידרה. |
נמלטים זה לא אבודים?
ויש את זה בHOT V.O.D ? |
הרופאה מתה ממנת יתר של מורפיום, לא?
בכל מקרה סדרה מצוינת. |Rolleyes| עריכה: אוהד, מדובר בשני דברים שונים לחלוטין. ולא, אין ב"HOT V.O.D". |
ציטוט:
הם בטח כבר חתמו על הסכם, זה הדבר הכי חם שלהם... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ