![]() |
עדכונים חמים מהשטח! FreshServ.Net.
שלום,
שמי גיא ואני מנהל עסק FreshServ. כבר הרבה זמן לא עדכנו אתכם מה עם העסק, והנה הזמן לעדכון לא? אז ככה: ראשית, השרת שודרג, נוסף עוד ג'יגה זכרון ונכון להיות המפרט הוא - מעבד: AMD Athlon 3200 64 bit זכרון פנימי: 2GB DDR 400 MHZ Kingstone דיסק קשיח: 80GB 10,000 RPM רוחב פס חיבור: 100MBIT פרטי שנית, נוספו עוד תומכים למערך התמיכה, רק אציין דבר קטן, היום אני גאה להגיד שיש לנו נבחרת מובחרת ביותר, הטופ שבטופ! את התומכים תוכלו להשיג בלינק הבא - http://freshserv.net/support_tom.html בעוד כמה דקות פרטי התומכים החדשים יתעדכנו שם. שלישית, שיניתי לנוחיות הלקוחות את מספר הפלאפון, בין היתר כיום הזמינות שלי נחשבת לגבוהה ביותר, מעוניינים לנסות? אין בעיה. (לעומת אחרים, אני לא מתחייב ל24 שעות תמיכה אך רבים יעידו שהתומכים שלי זמינים גם ב4 בבוקר באיסיקיו). הפלאפון החדש הוא - 0509240124. רביעית, עלינו בשירות חדש ללקוחותינו! לאור זאת שלאחרונה הרבה שרתים נשרפים, הרבה תקלות נגרמות והרבה נזקים לאתרים החלטנו לקיים שירות של גיבוי על שרת נוסף. משמע? בנוסף למחירי האכסון במידה ותרצו תשלמו תוספת כספית קטנה במיוחד ותקבלו גיבוי יומי לא רק על השרת הקיים אלא על שרת נוסף ושונה לחלוטין!. רוצים גיבוי? יש את השרת הקיים, אך מה קורה ונשרף ההארדיסק? לא לדאוג, יש גיבוי על שרת נוסף!. חמישית, כפי שתראו, מחירי כל שירותינו עלו והומרו לדולרים, העסקה נעשת לפי הדולר של אותו היום. שישית, עיצוב אתר ביקשתם? עיצוב אתר קיבלתם! כפי שתבחינו עלה העיצוב החדש, כן, בעוד כמה ימים הפלאש יעלה (הפלאש לא יהיה רק בלוגו/באר אלא גם בעוד כמה מקומות, צפו לזה). בין היתר יתכנו באגים באתר, עדכונים שיגרמו לבאגים אז נא לא לפחד אבל אפשר לדווח |קורץ| וכן, לא מעוניין לשמוע דעות על העיצוב לטוב ולרע. זה הכל לבינתיים, צפו לעוד שדרוגים בעסק... לעוד מידע, גיא - 0509240124. |קורץ| |
בהצלחה רבה שיהיה לכם... אחלה עסק.
|
כל הכבוד, בהצלחה גיא.
|
בהצלחה לנו :).
|
בהצלחה, אחלה תומך יש לכם (אהמ אורי) :)
|
תכנות אחד הכי גרועים שראיתי, חבל.
שיהיה בהצלחה =] |
אתה יודע שאסור להציג מחירים בדולרים?
והאתר לא זז.. בהצלחה! גיא בחור נפלא ואורי..אין מישהו שמבין ממנו בפורמים כיף לצחוק איתו והכל אחלה חבר'ה! |
בהצלחה
|
באמת התיכנות לא משהו
ותתקן את ה title באתר בהצלחה לכם בהמשך :) |
בהצלחה גיא.
לא כל כך אוהב דולר בע אבל בהצלחה וגם עיצוב יפה! |
שיהיה המון בהצלחה :)
והוא לא ביקש ביקורת על העיצוב / תיכנות. ובקשר לדיווחי באגים. חיכיתי הרבה יותר מ10 שניות ועדיין מוצג אותו הדף...יש מצב שזה בעייה עם תאימות לפיירפוקס או רק בעייה אצלי =/ |
אחלה עסק, אחלה בן-אדם.
עכשיו, האתר לא מתאים לגולשים בפדפדן מוזילה(מעצבן), חוץ מזה הכול טוב. בהצלחה גיא, אוהב אותך. האתר עולה לאט, אפילו לאחר הטעינה בהתחלה, אתה בוחר דף ועד שעולה התמונות.. |
http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?p=310950
מישהו מתנדב לקודד את האתר מחדש? |
מצטער על הדאבל..
|
ציטוט:
אהבתי את התמונה, היה מתאים יותר לשרתי-משחק, טוב בקרוב אצלך? אחלה מחירים, יהיה מאוד נחמד, אם תציג את השער היציב של הדולר באתר שלך. |
ציטוט:
מישהו מתנדב לקודד את האתר מחדש? |
סוף סוף גיא. :)
עכשיו אני רואה את העיצוב. בהצלחה, גיא בן אדם מדהים! "עד שמגיעים לגיא, צריך לעבור הרבה נציגים." בהצלחה! |
אם אתם מחפשים תומכים שלח לי הודעה לפרטי ...
ואתר יפה אבל איטי ... |
בהצלחה
|
א',עיצוב-לא אהבתי כ"כ.
ב',תיכנות גרוע במיוחד. בכל אופן שיהיה הרבה הצלחה :) |
תודה רבה לכולם.
ציטוט:
ציטוט:
עריכה: לאור בקשות רבות ונישנות (רק 2 היו נגד) החזרנו את המחירים לשקלים. המשך יום נעים. |
ציטוט:
(תשלח לי הודעה פרטית). ובקשר לאשכול: אחלה עסק, בהצלחה! |
בהצלחה
עיצוב לא משהו בכלל.. ותכנות עוד יותר גרוע.. תעשה פלאש בבאר יוסיף המון.. ושנה לוגו.. הבאר יבש |
עיצוב נחמד, קידוד גרוע מאוד (האתר "טס").
חבל שהשתמשתם באינדקס בתור דף משנה, זה לא נראה משהו. |
בהצלחה.
|
כל המחירים באתר בשקלים
|
בהצלחה
|
תודה רבה לכולם,
בין היתר תודה ל ANWD הנדיב שהתנדב לקודד לי את האתר מחדש. בין היתר תודה גם לl!ornet שהגיע עם רצון רב לקודד. הפלאש עולה עוד יומיים. המשך יום נעים. |
שהיה בהצלחה.
|
בהצלחה
|
בהצלחה לכם..אחלה עסק
|
אם אני לא טועה, יש איסור על הצגת מחירים בדולרים, לא?
|
ציטוט:
|
בהצלחה גיא.
|
גיא, נראה מזעזע ב-Firefox, בהצלחה לנו :P
|
ציטוט:
|
בהצלחה גאיוש,אחלה עסק ואחלה בנאדם!!
דני. |
בהצלחה גיא.
מומלץ :) |
הכי אהבתי את השירות "הקמת אתר"
אתם לא מסוגלים להקים אתר בעצמכם ואתם מציעים לאחרים עוד? אני מוכן להתערב איתך ולשים 100 דולר שאף אדם שבעולם לא יהיא מוכן להשקיע 50$ !! על הקמת אתר דרכם כן גם 50$ ! והשרת שלכם מהיר בטירוף ! |
שיהיה לכם בהצלחה מכל הלב!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ