![]() |
איזה שרת כדי להזמין?
Gigabyte GA-8I945GZME-RH
Intel Conroe E6300 THERMALTAKE TR2 15 FAN INTEL 775 COOPER BASE + AUTO FAN SPEED 1GB DIGMA DDR2 667 1GB DIGMA DDR2 667 Western Digital 160Gb או זה: Gigabyte GA-M51GM - S2G NFORCE430 Athlon 3800 DUAL CORE THERMALTAKE TR2 R1 cooler for AMD AM2 1GB DDR2 667 1GB DDR2 667 1GB DDR2 667 Western Digital 160Gb השרת אמור לשמשם לאחסונים , ריסיילרים , שרתי רדיו וכו' בקשה עזרו לי לבחור!... |
הראשון.
|
הראשון
|
את הראשון ...
|
הראשון
|
כמובן שהראשון...
|
ראשון אם אתה רוצה מחיר טוב אתה מוזמן ליצור קשר ...
|
שמתי לב לשגיאה משמעותית במפרט שציינת.
הIntel Core 2 Duo E6300 מציג שימוש בליבת Allendale ולא ליבת Conroe. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הראשון :)
ד"א שוסטר מאיפה כל הידע? אני רוצה גם!! ;P |
ציטוט:
אני מחובר 24 שעות ביממה לשיחת ועידה עם דימה מHostorm ורותם מ, והם מגלים לי את כל מה שאני צריך לדעת. במידה ותרצו הסבר מדוע המפרט הראשון טוב יותר רק תגידו. |winky| |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועיבוד חבילות מידע בשרת עוסק בעיקר בעיבוד ממוקד. בקשר לזכרונות, מכוון ומדובר במעבד Intel Core 2 Duo יש השפעה ברורה של עיבוד מול תדר אפקטיבי! בניגוד למעבדי AMD Athlon 64 אשר תלוים בתזמונים על מנת לשמור על רצף עיבוד. לכן יש יתרון ברור תחת שימוש בDDR2 המציג תדרים גבוהים (במקרה המסוים הזה 667MHz). לוח האם כמו כל לוח אם אחר בתחום זה מספק תאימות מלאה למעבד מה שנותן ביצועי עבודה איכותיים. בקשר לנפח הזיכרון, כאשר מדובר בשרת יש עיבוד ברור של "חלקי" מידע אשר מוזרמים ע"י הרשת שעליה השרת פועל. כאשר אין קישוריות (בין אם מקומית ובין אם גלובאלית) מעל 2,048MByte מקובע, אין צורך ביותר זיכרון! ולמען האמת זיכרון נוסף פשוט יצור מצבור סריקה נוסף אשר יאט את כלל הביצועים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תפקוד מעולה עם DDR2, לעומת תפקוד עלוב של AMD Athlon 64 עם DDR2. לוח אם יציב. זיכרון מהיר, ויותר ממה שאתה צריך. |
ציטוט:
ואם שמים DDR3 שהתדר טיפה יותר גבוהה הביצועים יהיו טובים יותר לא? ואתה אומר שהכוח עיבוד של המעבד הזה גבוהה בהרבה? אז אממ מה אתה אומר עליו בהשאווה לXeon ממוצע (3.06GHZ 2MB ) ? |
ציטוט:
תודה על ההסבר לדאצ"ללה (לפי דעתי אתה צריך להכנס להיכל התהילה) |
ציטוט:
בכל מקרה כל מעבד מ"Dempsey" ומטה (כלומר דגמים ישנים יותר), נחות לעומת מעבדי הIntel Core 2 Duo. וDream-Serv.Com, ירדתי מהיכל התהילה בשביל להופיע כעסק רשום (סגלגל). |
ציטוט:
|
ברור שאת הראשון (אין לי מושג למה אבל שיהיה)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:59. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ