![]() |
מחפש דפדפן חדש ! :)
אני רוצה שיתמוך בפרוטוקול של IExplorer
אני משתמש כרגע ב- FireFox אבל לא כל האתרים נתמכים בו אני רוצה דפדפן נוסף שיהיה חלופי ל- IExplorer תודה למי שיביא לי שמות. (רק אני מרגיש שהפורום טיפה התייבש)? |
יש תוסף לפיירפוקס שנקרא IETAB נסה אותו :)
ואם אתה מתעקש יש את avent שבעצם "מתלבש" על האקספלורר... |
OPERA.COM
אף על פי שגם הוא לא תומך 100% באתרים, אבל בוא נגיד שבגרסה האחרונה הוא תומך ב95% אחוז... ודפדפן באמת מעולה, מומלץ. |
Avant browser !
תכנס ולא תרצה לעזוב אותו, פונקציות נוחות יותר משל IE. עיצוב הרבה יותר נעים לעין, וכמובן משתמש באותו פרוטוקול של IE. |
שמעתי ש Opera הוא דפדפן מעולה, בכל מקרה, כמו שציינו, התוספת IETab היא תוספת מעולה לפיירפוקס.
|
opera.com אחלה של דפדפן
|
Maxhton..
|
ציטוט:
|
משתמש כבר חצי שנה במקסטון ומרוצה בינתיים..
|
אופרה , גם אחד הפופולרים.
|
אופרה ממממששש לא דומה ל IE, פיירפוקס הרבה יותר דומה.
חצי מהדברים+ לא פועלים באופרה, והם כן פועלים ב FF. יש הרבה דפדפנים מבוססי IE שאתה יכול למצוא. כמו מקסון. |
ציטוט:
בכל מקרה, זה ממש לא חצי, אולי 20 אחוז לא יפעלו [במקרה הגרוע היותר], אבל שאר האפשרויות של הדפדפן מפצות על זה... |
הכי טוב פיירפוקס דפדפן קוד פתוח עם עשרות אלפי תוספות :)
כגון IETAB- מאפשר לצפות באתר בלשונית אקספלורר FASTERFOX - מאיץ את טענית האתרים בעשרות אחוזים GOOGLEPREIVEW - מציג תמונות תצוגה של האתר בחיפוש בגוגל ועוד מלא תוספות יפות :) |
אשמח אם מישהו יפרט קצת יותר על ה-IETAB
|
כמו שהמליצו כבר, avant browser זה דפדפן אחלה...
|
ציטוט:
http://img244.imageshack.us/img244/7373/1vs4.jpg http://img69.imageshack.us/img69/6879/2ku4.jpg http://img69.imageshack.us/img69/2325/3ef4.jpg אם עדיין לא הבנת אני אתן לך הסבר יותר מפורט.. |
ציטוט:
(אני מדבר מניסיון). |
IETab הוא תוסף לMozilla (גם ל-Mozilla Firefox) אשר מאפשר להריץ אתרים במסגרת Internet Explorer בתוך הMozilla שלך. בעת לחיצה, תוכל לצפות באתר כאשר הוא מוצג בתוך Internet Explorer, אך מתפקד כTab לכל דבר בMozilla Firefox.
זהו אחד התוספים היעילים שיש לשימוש וניווט ברשת דרך Mozilla, מעכשיו, לא צריך להחליף דפדפנים, אלא מספיק ללחוץ קליק ימני על הסמל של הFirefox. * לא כל האתרים יכולים להיצפות דרך IETab בקליק ימני, צריך להוסיף אותם לרשימת האתרים המורשים :) |
ציטוט:
כשאני מתכנת עיצוב, הוא נראה באופרה כמעט זהה לאיך שהוא נראה בFF....ככה, שאם אתה מחפש משהו שמראה כמו IE..אופרה זה ממש לא הבחירה. |
ציטוט:
שזה בגלל תג לכל דבר, שהוא תקין. רק שבאופרה החליטו לא לקבל אותו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א תחליף את זה "פרסמו לשמונה ימים וקבלו עשרה ימים!" בזה "פרסמו לעשרה ימים ושלמו מחיר של שמונה ימים" נשמע יותר טוב, נשמע אורנג' :D |
ציטוט:
ציטוט:
מה גם שזה תג שעוזר מאודדדד... אבל בו נגיד שאני לא אומר אותו;) מי שציטטתי אותו מיקודם יודע על מה אני מדבר{= |
תשמע , השתמשתי בMozilla Firefox ובאמת , דפדפן מעולם אחר.
נוח יותר , מעצב יותר יפה , מהיר יותר בכלליות - טוב יותר ! היה לי את ה- IE tab והוא היה באמת מעולה.. אבל היית צריך לגוון , קצת עשה לי בעיות הפיירפוקס , החלטתי לנסות את ה- AVANT. ועד עכשיו אני לא מתחרט ! דפדפן מדהים , מתבסס על IE , אפשרויות חדשות ושימושיות + פלאג אין רובופורם [ שמירת U ו-P שומר את כל ההתחברויות שלך לכל האתרים + הגנה עם סיסמא אם אתה רוצה :P ]. דפדפן באמת אחד התותחים , חבל שהוא לא כל כך פופלארי כי לדעתי הוא יכול לתפוס ובענק ! יש דברים עיקריים בפיירפוקס שיש באבנט כמו הלשוניות והסימניות שכל כך אהבנו ולמעשה , הדבר העיקרי בפיירפוקס. למשל יש אפשרות לקיצרו כתובות כלומר , אתה יכול להגדיר את האות H וששאתה רושם את האות H ב-URL מעביר אוטומטית להוסטס וכן הלאה. יש כאן עוד מלא אופציות אני קצת חדש בדפדפן ונהנה מכל רגע. במילה אחת - מומלץ (-: |
אני משתמש ב-FastStone , מבוסס על אקספלורר .
יש בוא גם FTP ועוד כמה דברים . זה גם בלשוניות . [ולא צריך לפתוח כמה דפדפנים] |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אם הוא רוצה דפדפן שמתבסס על IE אין כמו ה-AVANT. בכללי , Firefox הכי טב לדעתי :P |
אופרה הכי טוב..
|
ציטוט:
|
כמו שאמרו FF עם התוסף של IE הכי טוב!
|
מוזילה שליטה ;)
ד"א מישהו יכול להביא לי בבקשה להורדה את התוסף של IE אני מחפש ואני לא מוצא |
|
ממליץ על OPERA, דפדפן מעולה!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:38. |