![]() |
יום שישי- סט הצילומים של השמינייה...
כסף הוא לא הדבר הכי חשוב בחיים! אלו הקשרים חחחח...
בקיצור, בעקבות קשרים, אני נוסע לסט הצילומים ביום שישי... מקווה להנות ולפגוש תשחקנים, אני אחזור ואדווח לכם כמה סלב נהייתי! |winky| תתכוננו לספויילרים של העונה הבאה! חחח |
:) יאפה תאי..
בהצלחה חח |
תגיד לי איפה זה נבוא גם...יחד עם האיפוד שאני חייב לך :D ופגשתי כבר את מיכאל הנגבי אז כבר יש לי שוקו....
|
אוי! אתה תראה את עדי, קח אותי איתך, אני מזה קופמקפטי, אני נכנס למזוודה ושותק!!!!
|
מי שלא יודע הצילומים של השמנייה הם בנווה אילן.
|
חח קח מצלמה :P
ותהנה :P |
מה זה השמינייה?
ציטוט:
תהנה. |
תודה לכולם, מקווה שאני אוכל להכניס מצלמה ולצלם...
אליחי, אין לי מקום במזוודה, יובל פרנק נכנס לשם... ואני מקווה לחזור עם icq של כמה כוכבים אם יהיה לי נעים לבקש. |
ציטוט:
חח תאי תהנה לך :-) |
ציטוט:
בכל מקרה נסה לפחות לצלם. ואם אפשר לשאול איך אתה קשור לשם? |
מיילים בחור, לא ICQ, הם מצלמים נון סטופ את השמיניה.
|
סבבה, מיילים.
ולצלם, סבבה אני אביא תמונות, הפכתם אותי לצלם פאפרצי... אממ קשור? אני די נדחף חחחחחח...סתם, דודה שלי, חברה של דן חמיצר.דן חמיצר, אבא של גיורא חמיצר. וגיורא, הוא היה פעם ניצב...חחח סתם הוא התסריטאי ויוצר הסדרה... |
ציטוט:
תהנה! :) ותודה רבה =] :-) עריכה: אל תתבייש לבקש - הם נותנים =] (מניסיון ;)) |
איזה כוסית איה תתחיל איתה בשמי בדרך :P
|
איזה כייף לך!
וואלה דוגרי פה עם כל ה"פוזה" של לא רואה השמניה כולם רואים!!! חחח תצלם את עדיי!! תמונה ראשונה את הפנים ואז תרד טיפה למטה ותעשה תמונה "בטעות" :D:D:D יאללה תהנה! |
במפגש הוסטס ראינו תקופה הקטנה אחות של אדם :) איזה אוזניי פייבל מה זה ?!!??!?
|
ציטוט:
אם היא תיהיה שם, תגיד לה שהיא הייתה ב10.8 על הגג של עזראלי עם כמה ילדות גדולות. ושכמה ילדים קראו לה מידי פעם... =] |
היו איתה אחללה רוסיות (כוסיות) רק שהן היו כנראה המדריכות שלה בקייטנת השמיניה LOL
יאללה זזתי לישון |
ציטוט:
אם אני לא טועה הוא גם יוצר המשימות בששטוס. |
ציטוט:
הוא היוצר, הוא הבמאי הוא הכל שם, חוץ מהמנחים..חחח אני גם אופיע בערוץ הילדים בילדים יוצרים סרטים, הכיתה שלי עלתה לגמר... |
תהנה!
כיף לך אתה תראה את עדי!~
|
מי שהיה במפגש של הוסטס פגש את מאיה (רותם בסידרה אחות של אדם)
|
נו בסדר אני אשאל אותה אם היא הייתה שם...
מישהו מוכן להזכיר לי שמות של שחקנים? אני חייב לשנן! אני אצא מזה פטטי א אני אקרא להם בשמות בסדרה! |
עדי הימלבלוי, הילי ילון, ידידיה ויטל, דני לשמן, אבי קורניק, מיכאל אלוני, שירה ולינסקי ודון לני גבאי.
בע"פ, לפי השיר פתיחה (חוץ מעדי, שהיא לפני דני לשמן). |
אליחי תודה, כבר 700 הסבירו לי...
מקווה שאני אוכל לעשות שם דברים. באולפן של 5 וחצי לדוגמא סתם משעמם! |
אני במקומך, הייתי מתרגש מעדי ומהסט, שמעתי שהסט בעונה הקודמת הוא כלום לעומת הסט בעונה החדשה. :)
|
ומי אמר שאני לא מתרגש?
השאלה אם יהיה לי זמן לפגוש אותם או שהם יהיו רק בצילומים... נראה כבר שם, בכל מקרה- תמונות יהיו, אלא אם כן יגידו לי לא! |
לדעתי, הם לא יאשרו לך לצלם אותם על הסט, או להצטלם בתוך הסט או מה שלא יהיה, כי הכל כמובן הפתעה לפרק הראשון ולעונה, :)
|
צוחק.
|
ציטוט:
|
אליחי אני אנסה.
|
\=איזה התלבהות אנשים... כולה סידרה של ילדים בני 10...
תהנה תאי,תביא תמונה של הבלונדה(עדי?) |
תאי תעשה כאילו אתה מדבר בטלפון ותצלם :)..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
"היי מה נשמע? כן, אז בקיצור קלאק!!! מה שאמרתי לך אז, אז לא, קלאק!!!" יש לציין שכל קלאק בא עם הבזק אור ענקי שגורם ליציאה מיידית מהאולפן. |
ציטוט:
ותאי תצלם לפני ! לא אמצע ההקרנה או בסוףף |
ציטוט:
|
טוב היום זה קורה ;P
תהנה ואל תשכח להביא תמונות :) |
מי שישמע אפשר לחשוב שאתה הולך לסט של בוסטן ליגל.
כולה שמיינה ->באותה מידע יכולת ללכת לסכונת דוגמנים.... כמה שהמסחור משפיע לרעה על מוחם של ילדים. |
מרגש אותך לראות את השחקנים של השמיניה ? , אז תהנה לך.. =]
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ