![]() |
מחפש דומיין בחינם תמורת פירסום באנר או לוגו במחוברים כעת
שלום רב!
יש לנו אתר עם 2500+ כניסות ביום! ויש סטיסטיקות בEXTREME TRACKING אנו צריכים דומיין www.a-n-t-i.xxx xxx=הכל! חוץ מNET,נט זה לא טוב בתמורה באנר או לוגו במחוברים כעת 2500+ כניסות ייחודיות!! ביום! לפעמים קורה ש4000! אז מי שמעוניין שייצור קשר פרטים בחתימה לדעתי שווה מאוד! תודה! נא לא להגיב סתם! |
מתאים לשמות מתחם.
|
שלח לינק לאתר בהודעה פרטית.
|
מצטער..
אסור לי בפרטי! מחוץ לפורום! דבר איתי בMSN או בICQ עדיף MSN! |
את האמת, אני לא מבין איך זה קשור לפה, זה יותר הצעה ( מתאים לפורום הצעות ובקשות שונות ).
|
זה הפורום הזה אם לא שמת לב
|
טוב אני מניח שאת ההצעה שלי קיבלת, אני מציע לך לפרסם את מה שאמרת על הפאנל פה, אני לא חושב שכל אחד יסכים לתנאי כזה.
|
אתה לא הבנת טוב!
לפי התנאים שהצעת אנחנו מסכימים רק את מה שאמרתי לך! |
אם תפרסם כאן את הEXTREME TRACKING
יוכחט לקחת את הבקשה שלך ברצינות.. |
לא הבנתי
אם התכוונת שאני יפרסם פה אז אני לא יכול זה עובר את החוקים לא? |
לא , פשוט תפרסם את הסטטיסטיקות שיראו שבכלל יש לך אתר כזה ולא סתם לפנות .
|
OK
הנה: נערך |
עכשיו רואים גם את הכתובת אגב . :]
ניראה טוב , אם אתה מוכן לפרסם למעלה דבר איתי . |
ציטוט:
|
אני יכול להציע לך דומין INFO...
|
למה אתם מטעים אותו? אסור לפרסם. הוא צדק.
נערכה הודעתך. |
ידעתי!
אני זוכר את זה איפו שהוא! תודה YsTyle מישהו מעוניין? ולגבי INFO: OK גם טוב.. צור קשר בMSN או בICQ תודה |
חדשות!!:
אפשר לקבל גם NET והפירסומת תיהיה מתחת לשעון!! מתחת ללוגו בקיצור זה נחשב למלעלה! אז מי שמעוניין שיצור קשר! עריכה:מתטער שאני עושה עוד תגובה! כי פשוט אני לא יכול לערוך את שאר ההודעות! רק חלק! REALBOY הוספתי אותך לMSN |
ערוך
|
אני נמצא באיסיקיו 226607,
צור איתי קשר ותסביר לי בדיוק הכל, כולל האתר, כולל המקום פירסום ולכמה זמן הפירסום... |
ציטוט:
|
OK
הממ לא הייתי הרבה זמן.. חזרתי עכשיו מטיול.. טובעוד מישהו? כי בינתיים לא בעתי עם אף אחד |
ציטוט:
דרך אגב, בן כמה אתה? (בשביל חוזה). |
לא!
עזוב.. אני רוצה מישהואם פחות תנאים לא כמו שלך |
ציטוט:
|
ציטוט:
אך כמו שאמרו לך פה: ציטוט:
אם כבר שכולם ידעו, התנאי שלא הייתי מוכן להתפשר עליו הוא שהדומיין ירשם על שמו. אני לא מבין איך מישהו יעניק לך דומיין בחינם שיש פה תמורות הדדיות (דומיין-פרסום), אם אני נותן לך פאנל בעצם אתה שולט בהכל- בפרסומות ובדומיין. איך כולם יצאו מאושרים? הצעתי לך חוזה, לא רצית כנראה. |
טוב נו.
צור קשר.. |
שניכם הגזמתם!
אתה רוצה לעשות חוזה על 40 ש"ח מקסימום, ואתה רוצה שיתנו לך דומיין מתנה והכל יהיה שלך בלי שום תנאים! אין לי מה להגיד יותר! |
דבר איתי במסנג'ר
|
עוד מישהו??
בינתיים לא סגרתי עם אף אחד אגב.. הלוגו הוא 468X60 למעלה בכל עמודי הפורטל והפורום! |
ציטוט:
כנראה שאתה לא מבין כל כך בתחום. אלו 40 ש"ח שבעצם קושרים ביניכם קשר לשנה שלמה! אז תחשוב על זה הפוך, אני עושה חוזה על שנה של התקשרות, עכשיו נשמע לך הגיוני? אני מרחם על אנשים שלא עושים חוזים, גם בעסקים שבהם משקיעים כסף קטן. |
הוא צודק..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ