![]() |
כמה מעצבים גרועים אפשר כבר להיות?!?!?
ditale זה האחד, Misterhit זה השני.
ditale בא אלי עשה לי עיצוב ולא סיים אותו. פתאום, הוא מחליט שהוא לא מסיים אותו. בשביל מה לעזאזל אתה בא ומבזבז לי שבועיים?!?!? הא בשביל מה?!?! נמאס לי מהמעצבים הגרועים האלו איך הם קוראים לעצמם בכלל מעצבים כולה ילדי חתימות בפוטושופ בלי טיפת מקצועיות. השני זה Misterhit. אחרי הסיפור הקודם שהוא לא רצה לסיים לי תעיצוב כי זה לא היה פשוט כמו שהוא חשב, הוא בא אלי לפני שבוע ואומר לי שהוא יסיים לי תעיצוב. אני מסכים הוא אומר שהוא יעשה יעשה יעשה ותוך שבוע הוא לא רוצה. בשביל מה ביזבזתם לי זמן בשביל מה? מעצבים גרועים מקצוענים על הפניםםם בכלל לא מומלציםםםם |
עוד פעם השטויות האלה עם המעצבים? מתי תלמד לקחת מעצבים שיש עליהם ביקורות טובות ועם שמות טובים כמו שחר או אופיר...
|
ציטוט:
יש הרבה מצעבים טובים , תלוי איפה מחפשים.. לפותח הדיון: נפלת על 2 מעצבים לא הכי.. פעם הבא אם אתה רואה שזה נמשך יותר מדי ישר תחתוך או אם הוא לא נשמע לך וזה.. לפתוח כזה דיון זה סתם מייותר לדעתי. |
מה אתה מצפה עם תנאים שאתה מציב באשכולות שלך:
הצעת 150 שזה מחיר עלוב, העירו לך ואמרת: ציטוט:
|
ציטוט:
שמעצב לוקח על עצמו עבודה ולא משנה באיזה מחיר הוא צריך לבצע אותה.. חבל מאוד שזה מה שקרה. סופ"ש טוב ובהצלחה, |
ציטוט:
אני הולך מחר לפרסם מודעה שאני מעוניין לקנות אמממ אולי האמר (חדש) ב-25 אלף שקל. האם אני לא יודע מהתחלה שאנשים שיציעו לי לא יהיו הכי אמינים? |
* שיעול שיעול *
מישהו אמר חוזה? מישהו ציין מקדמה? מישהו אמר לעבוד כמו בני אדם? מישהו הציע סכום שמכבד את עצמו עבור העבודה? * שיעול שיעול * נאא, כנראה שאף אחד. |
ציטוט:
|
בטח מעצבים בני 12 ככה מעצב רציני לא היה משאיר עבודה לא גמורה...ואני מכיר מעצבים רציניים שיעשו עבודה יפה ב100₪ אז זה ממש לא קשור לכסף אלא לרמה של המעצב ולדרישה של הלקוח.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
------------ בקשר לפותח האשכול סתיו היקר, להגיד לך תאמת??? מגיע לך, אתה בא לפה ומחפש עיצוב של אתר ספורט?? ב-150 ש"ח זה מצחיק... אתה יודע כמה עלה לוואן העיצוב? אתה יודע כמה עלה לספורט 5 ?? עדיף שלא תדע זה מחיר של 4 ספרות לפחות אם לא יותר. וכן אני משווה אותך אליהם כי לדעתי יש לך פוטנציאל להצליח אבל אם לא תשקיע השקעה מינימלית שכזאת אז לצערי לא תצליח. |
ציטוט:
אני לא אומר שהמעצב לא טוב, אני לא אומר שאתה עשית משהו לא בסדר...אבל תבין, עיצוב לאתר ספורט (שזה בדר"כ עיצוב יקר מאוד) לא עולה 150 ש"ח, וכדי לתת דוגמא בקשר לתשלום (כמה שזה משנה) ראה את התגובה שלי עם הדוגמא של ההאמר. ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אז ככה זה הפעם השניה שאני עבדתי עם הבן אדם הזה.
בן אדם ממש לא אמין. קודם כל בפעם הראשונה ויתרתי על זה בגלל המחיר שלו וכד', אוקיי פעם שניה הוא חזר אליי והסכמתי לעשות לו את העיצוב תמורת 150 ש"ח. בשלושת הימים הראשונים סיימתי יותר ב2/3 של העיצוב והראתי לו והכל. אחר כך התחילו הבעיות, קודם כל לא התחייבתי מהרגע הראשון בשום חוזה וכד'. דבר שני, מסיבות תכניות עדכנתי את הלקוח שאני לא אוכל להמשיך בעיצוב וגם מסיבות אישיות שונות, עומס וכד', כמו שאפשר לראות באשכול הזה: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=28874 אז כל צעד וצעד שעשיתי עדכנתי הכל עם הלקוח והוא ידע כל דבר על העבודה או התפתחויות כלשהם. אחרי זה לא הייתי זמין הרבה זמן והיו לי הרבה בעיות בנתיים הנה תחילת שיחה וכמובן השיחה עצמה שניהלתי איתו: שקול (08:20 PM ): נו??!?!?!?!?! שקול (08:22 PM ): כוס אמא שלך תענה יא בן זונה שקול (08:22 PM ): תענה יא זייןןןןןןןןןןןןןןן שקול (08:25 PM ): חכה חכה על גופתי המתה ישארו לך לקוחות יא בן זונה Ditale (09:15 PM ): אני פה שקול (09:23 PM ): לא צריך אותך אתה לא עושה לי טובה סלאמת יש לי עכשיו 10 מעצבים שרוצים לעשות לי עיצוב Ditale (09:23 PM ): בהצלחה Ditale (09:27 PM ): אני רואה שאתה ממש לקוח רציני נראה איזה עיצוב תשיג, אני מאחל לך בהצלחה אבל עם כל מעצב שתעבוד איתך פשוט אי אפשר כי אתה לקוח ממש קשה, אני הסברתי לך הכל ואם לא קראתה באשכול שעשיתי מחירת חיסול רשמתי שאני פורש זמנית בגלל בעיות במחשב ועוד סיבות אישיות, אבל אתה דופק את הראש בקיר ועומד על שלך ניסיתי לפצות אותך בכך שאשלך לך את הPSD שעשיתי עד עכשיו ב50 ש"ח בלבד שזה כבר עיצוב גמור ניסיתי לפצות כי אחרי הכל זה הבעיות אצלי במחשב אבל אתה ממש לקוח לא רציני שאי אפשר לעבוד איתו אז בהצלחה לך אם האתר ונראה איך יתקדם אם אתה מתכוון להמשיך את הוויכוח הזה בקללות ו"בסגנון" שלך אז אפילו על תגיב לי עכשיו. יום טוב שיהיה לך. שקול (09:28 PM ): יש צורה לכל דבר ואתה יצאת לא בסדר שאתה נעלם ככה פתאום ומשאיר אנשים בהמתנה! מה אני יעשה עם עיצוב לא מוכן? מי ימשיך אותו? שקול (09:28 PM ): אף אחד Ditale (09:29 PM ): אז אני כבר לא יודע מה לעשות, יש לי הרבה בעיות על הראש במיוחד עכשיו בימים האחרונים הייתי בעומס לא הייתי זמין בשבוע האחרון בכלל עדכנתי אותך בכל דבר שהתקדם ניסיתי לפצות אותך ולגמור את זה בסדר אבל זה כבר לא בעיות שלי התגובה ודרך המחשבה שלך אז בהצלחה. שקול (09:30 PM ): שום פיצוי שקול (09:30 PM ): לא סיימת לי תעיצוב שקול (09:30 PM ): וזהו Ditale (09:31 PM ): אוקיי דבר ראשון כמו שזכור לי לא חתמתי על שום חוזה התחחייבות או משהו כד'. והסברתי לך כבר למה אני לא יכול להמשיך וממש יש לי בעיה אם זה עכשיו אם תעקוב אחרי בהוסטס תראה שאני מחפש מחשב חדש והודעתי על פרישה זמנית וכד'. אז לפי השיחה תוכלו להבין הכל בן אדם ממש לא מומלץ וממש לא רציני! |
חוץ מזה שאין לו על מה להתלונן (הלקוח), הרי קודם משלמים ורק אז מקבלים שירות.
בדומה לאירוח אתרים, אתה קודם משלם ואז מקבל את השירות. גם מוצרי חשמל אתה קודם משלם על המוצר ורק אז מקבל אותו ועוד עשרות דוגמאות... |
ציטוט:
מה יש לך להגיד על השיחה שלנו עם קראת את ההודעה? נראה לך שהוא צודק? הבן אדם ממש לא אמין ולא מקצועי. |
ציטוט:
|
חחחח מעצבים לא הכי..?
Misterhit אחלה בן אדם ואחלה מעצב שרצה לעזור לך ושיגעת אותו. Ditale גר בצפון, כמה זמן אתה חושב שיהיה לו? אין לו חיים חוץ מעיצוב? הוא כל היום היה במקלטים. 2 המעצבים האלה לא באו כאילו אתה לקוח כל כך טוב שלהם, הם באו כדי לעשות לך טובה ולעזור לך ולעצב לך ב 150.. אתה עוד במיא עליםה ביקורות? חחחח |
ציטוט:
|
איזה אשכול (ביקורות) מטומטמות רשמת
כל עוד לא שילמת לבחור, הוא לא חייב לך כלום |
ציטוט:
שיהיה לך בהצלחה ומקווה שתלמד לקחים (פותח האשכול). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז אני מציע סכום לא גבוה תמורת עיצוב נחמד ולא עיצוב של האתר הכי יפה בעולם. למי שדיבר על חוזה לא חוזה, שטויות, אף אחד לא עובד על חוזה דרך האינטרנט, מספיק שאתה מתחייב לי שתעשה לי עיצוב ולא גומר אותו. |
ציטוט:
רגע רגע, פעם ראשונה ויתרת על המחיר? אתה רוצה שאני יראה פה לכולם איזה מעצב שפל אתה?! אני חיפשתי מעצב לאתר אחד שאני עוזר בו, מנהל האתר הוא מתכנת והוא אדם די מבוגר ולא כמוכם שכל היום מסתובב בפורומים כאלו ומבין במחירים ובדברים כאלו, יש לו עבודה, האתר אינטרנט שלו זה ממש תחביב! אז הסכמת ב-150 שקל, ולכן בחרתי בך(לא שהיו מעצבים אחרים שחופשי הסכימו רק תמורת 200 שקל!) וזה לא גם שאני משלם, פשוט לא רציתי לתת לו בכזה יקר כי זה לא נעים כי הוא זה שמשלם! אז ככה, לאחר שהסכמתי ב-150 שקל, באת אליו, והבנת שהוא לא מבין גדול והקפצת את המחיר ל-320 שקל! במילה אחת - גנב חשבת שתפסת איזה פראייר אז הקפצת תמחיר ביותר מפי 2! עכשיו נעבור לשקר השני שלך, עידכנת אותי? במה??? איזה עידכון?! תוך כמה ימים הבאת לי תעיצוב, סבבה. אחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב השני אתה בא אלי ואומר לי שאתה לא יכול לגמור אותו ומצטער, זה לעדכן אותי?!?! אחרי שבוע ולא אחרי יום יומיים? אז אל תבלבל במוח, כי שבוע וחצי ביבזתי עליך על עיצוב שבכלל אל סיימת אז אל תדבר שטויות לפני שאתה כותב אותם פה! |
ציטוט:
אני אמרתי למעצבים אחרים שלום ותודה כי מצאתי מעצב וזהו! אז כל עוד הוא לא סיים לי תעיצוב, הוא ממש, אבל ממש אבל ממש לא עשה לי שום טובה! אלא ביזבז לי זמן יקר! ditale גר בצפון וכולם יודעים שלא כל היום במקלטים! מיסטרהיט שיגעתי אותו? במה? בזה שהוא רצה להמשיך לי תעיצוב הקודם אמר לי שהוא יעשה תשינויים שביקשתי והוא לא עשה אותם? תפסיקו לדבר שטויות כבר, מה זה משנה כמה אני משלם, הוא הסכים לעשות את העבודה וזהו! אז זה בעיה שלו. פעם הבאה שלא יסכים אם הוא יודע שהוא לא מתכוון לגמור תעיצוב, לא?!?! שיגיד תודה שהוא מקבל 150 שקל על העיצוב שלו וזהו, אם הוא היה מעצב כזה טוב אני מאמין שהיו לו לקוחות אחרים שכבר היו משלמים לו הרבה יותר והוא לא היה פונה אלי בכלל. אז הוא לא מעצב טוב, אז לפחות שיגמור תעבודה כמו שצריך ולא ישאיר אדם עם חצי עיצוב. ולפעמים עדיף למכור, גם אם המחיר נמוך, מאשר לא למכור בכלל! |
אתה ממש לא רציני סתיו...
אני לא התחייבתי בשום דבר לא קשור בחוזה במילים אפילו לא התחייבתי אז אני תכנית לא חייב לך כלום! אתה בן אדם ממש לא אמין ולא רציני חלאס לדבר שטויות. אם הגישה שלך לא נראה לי שבקרוב תשיג עיצוב אבל בהצלחה. |
ציטוט:
האתר היה יותר מורכב והרבה מאוד דפים גם בהתחלה לא הסכמתי על 150 ישר הלכתי על 320 ירדתי איתך עד 250 אבל בגלל הגישה שלך שוב אפילו לא התחלתי אם העיצוב כי תמיד יש לך בעיות עם המחיר למרות שהייתה המתווך בכלל, בקיצור אתה לא רציני! |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל דף כמעט ולא היו פרטים.. אולי עבודה של כמה דקות בודדות לדף. בסך הכל היה לכתוב אבל אם היית מסביר לאותו אדם שזה חלק מהתיכנות הוא היה עושה לבד. הלכת על 320? וירדת עד 250? חלאס, פשוט תפסיק, אתה שקרן. אני אדם לא אמין? אתה אדם לא אמין. איך אני לא אמין? רק תסביר לי איך? לא התחייבת על כלום, ברור אני לא מכיר מישהו שבאמת מתחייב על חוזה דרך האינטרנט, אבל אמרתי לך שאם אתה לא רציני אז תרד מזה עכשיו ובילבלת לי במוח שאתה רציני.. מה גם שאתה מעצב על הפנים אבל לא משנה.. |
ציטוט:
אין לך בושה? מה זה "מגיע לך"? אף אחד לא חייב לך כלום ! פעם הבא אתה רוצה עיצוב תהיה קציני , אל תבוא למישהו "יא בן זונה תענה לי"... אם מישהו היה בא אליי עם גישה כזאת גם עם 10000 שקל הייתי אומר לו "ביי". שלא נדבר על זה שלפי מה שהבנתי הבנאדם גר בצפון אז בזמן שאתה משחק אותה מסכן שעבדו אליו ויושב לך בנוחות במרכז / דרום הוא היה במקלט. |
אני חושב שכדאי שתשנה את הכותרת שלך ל:
"עד כמה ישראלים יכולים להיות מפגרים, ולתת ביקורת שיקרית" אתה נותן ביקורת על בנאדם שלא היה לך איתו חוזה, לא היה לך איתו שום הסכם, זה קצת בלתי אפשרי. |
היי גם אני מהצפון :( אם אף אחד לא יודע אז שידע עכשיו!, (אני אפילו לומד עם ditale).
אוקיי דבר ראשון אין לך מה להגיד על תמיר כי הוא בן אדם תותח ומעצב עוד יותר (או ההפך?). בכל מקרה מגיע לך (סתיו) רואים שאתה לא אמין בגלל הגישה שלך. הוא עשה נושא לגבי זה שהוא לא יוכל להמשיך עיצובים ללקוחות בגלל שהוא קונה מחשב חדש והוא בפרישה זמנית! דבר איתי אם תרצה קישור לנושא. בכל מקרה מי שלא מומלץ למכור לו זה אתה!. יום טוב. עריכה: ד"א אנחנו לא כל היום במקלטים כמו שאתם אומרים :\. כשיש אזעקה אנחנו נכנסים פעם ביום יומיים משו כזה. |
ציטוט:
הוא אמר לי בימים הראשונים שהוא כל היום במקלטים והוא ישתדל לסיים עם זה מהר... ואחרי שבוע שאני מחכה לעיצוב נזכר להגיד לי שהוא לא יכול להמשיך. על מה אני לא אמין? על זה שקיללתי אותו? מה הקשר בין הדברים. הוא יכל לבוא ולהגיד לי תוך יום יומיים שהוא לא ימשיך תעיצוב וזהו! אבל הוא לא עשה את זה! ומה הקשר חוזה לא חוזה.. אז אני לא חתום על שום חוזה שאני לא יקלל אותו בלה בלה מה זה השטויות האלו באמת.. |
תמיר זה המעצב הכי תותח שאני מכיר.
אם הוא מתעקב אז יש לו סיבה מוצדקת. אתה לא ניגש לעניין ברצינות, לא משקיע ומצפה לקבל את הטופ של הטופ. מי פה לא רציני ? |
ציטוט:
|
הלוואי שכל המעצבים שהיו פה בהוסטס,
היו מתנהגים כמו MisterHit, סתיו, ילדונצ'יק, זה אולי מסר למעצבים לא לעבוד איתך. אורי מעצב מצויין ואדם נפלא. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:25. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ