![]() |
מה אתם אומרים
|
משחקים? קח מעבד AMD Athlon 64 X2 3800, כרטיס מסך טיפה יותר כבד, לוח הכי פשוט ותשתמש בכרטיס קול מובנה.
|
כרטיס מסך די חלש..
|
ציטוט:
שמעתי שהכרטיס מסך הזה הוא בסדר גמור למשחקים. והכרטיס קול זה ממש כסף קטן.. לא משנה אם מובנה או לא מובנה.. |
מי אמר לך שAMD גרועים?
בכל אופן מי שאמר לך לא מבין כלום בחומרה! AMD לפחות משווים את אינטל ואפילו עולים עליה! ושמתי לב שאין לך כונן תקליטורים.. |
בעע
מה זה משנה? אני רוצה INTEL. נקודה. |
הכרטיס הזה לא מתאים למשחקים.
הכוונה ברזולוציות גבוהות וכדומה |
nה אתם אומרים על זה?
אותו מפרט פחות או יותר רק כרטיס מסך יותר טוב. http://img122.imageshack.us/img122/5010/comp2cn4.jpg |
ציטוט:
אם אתה אומר, אתה בטח יודע. (בהצלחה גאון מחשבים שכמותך) |
ציטוט:
אני מעוניין בדעות, אבל בלי קשר למעבדים מחברה אחרת.. |
ציטוט:
לעומרי יש קצת הרבה יותר ידע ממך בחומרה. קצת. |Stare| |
|
לא מבין בכרטיסי מסך אבלחוץ מזה אם כבר אתה קונה ואתה רוצה מחשב טוב תקנו מהטכנולוגיה החדשה של אינטל centerino עם ליבה כפולה, ו64BIT תוכל למצוא גם במחירים לא בשמיים.
|
אוקיי תודה, עוד תגובות.
|
תוסיף עוד ג'יגה זכרון...
|
ציטוט:
עוד ג'גה זה ממש מיותר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל מה יש לכם להגיד על המפרט האחרון שהבאתי? |
ציטוט:
בכל מקרה אתה המומחה. |
ציטוט:
אתה רוצה לריב, לך תחפש מקום אחר לריב. אם יש לך משהו רציני להגיד בקשר להודעה שלי אתה מוזמן, אם אין לך אז ביי. |
אפשר את הכתובת של האתר הזה?
|
במקום ישר לפסול את AMD .
תיקח מעומרי מפרט. ותשווא ביקשת ביקורת אל תיפסול ישר |
|
ציטוט:
שמעתי מניר (נסיון) שגרסת הGalaxy של הGeForce 7600GS לא משהו. |
למה בחירה דפוקה?
אני חשבתי לקחת כרטיס מסך 6600 256 mb TV, DVI, PCI-E |
מממ, shaked7, חשבת אולי לתת לנו תקציב ואנו ננסה לעזור לך להכריב מחשב קצת יותר טוב ? :S
ואני אומר לך.. אתה מזלזל ביכולות של AMD. ;) אם אפשר לשאול למה? |
ציטוט:
בכל מקרה הבחירה הדפוקה לא התמקדה בכרטיס המסך. |
ציטוט:
ואני לא ממש מזלזל אבל לא נראה לי שאני אלך לקנות אותו כי אבא שלי אומר שהוא לא טוב O_o תשכנע אותו חחחח |
מחשב גרוע למשחקים קח בתקציב הז הAMD וכרטיס מסך לפחות 7600GT או READON 1600PRO
|
ציטוט:
תקרא כתבות שמראות השוואות בין מעבדים, תראה מה יותר מהיר.. :S ב4000 שקל עם כל הכבוד עם מעבד של AMD אתה יכול להרכיב חייה :) |
ציטוט:
אם תבנה לי מפרט טוב אני אשכנע אותו :) |
ציטוט:
אבל בכל מקרה, מזויף או לא (לדעתי כן), הכרטיס פשוט גרם לקריסה מוחלטת של המחשב ואי יציבות. אם אתה בכל זאת מתכנן לקנות גלקסי, תוודא שמה שאתה קונה הוא לא מזויף (קופסא כסופה מנצנצת של נער על סקייטבורד) ולא מ KSP, כנראה ש KSP מוכרים כרטיסי גלקסי מזויפים. עריכה: אני ניראה לי יודע למה אבא שלך אומר ש AMD גרועים. כנראה זה מהתנסתו שלו של פעם, רק ש AMD נכנסו לשוק, לא היו מגוון לוחות למעבדים והם היו בלתי יציבים וכו'. היום כבר הכל שונה לחלוטין, AMD ו אינטל הם החברות המובילות למעבדים בעולם כיום (והיחידות :)) אני בונה לך עכשיו מפרט, עוד מעט עורך שוב. עריכה2: http://img515.imageshack.us/img515/3817/szzzhp6.jpg וספק כח מפה (פשוט הספקים של KSP גרועים): http://www.pandas.co.il/product_info...ducts_id=12197 ספק כח מצוין! סה"כ: 3940 וגם נשאר לך עודף :) יוצא לך מפרט מעולה! אחלה מעבד כפול ליבה! זכרונות DDR2 667 לעומת ה 553 שלך. כרטיס מסך מעולה מחברת EVGA לוח אם מצוין הכולל תמיכה ב SLI אחלה צורב DVD :) מארז סולידי ויפה, וספק כח פשוט מצוין. |
ציטוט:
עכשיו, נניח שאני קונה את הספק מחנות אחרת, אני פשוט הולך ל KSP ומביא להם אותו שהם ירכיבו אותו? תודה רבה :] |
ציטוט:
אבל זה ממש לא בעיה. אם אתה צריך עזרה אל תהסס לפנות אלי. |
אני לא ממש מבין בזה, אם אני אנסה להרכיב לבד אני בטח אהרוס משהו..
בכל מקרה, אני ינסה לשכנע אותו לקנות את המשחב הזה =] |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ