![]() |
שגיאות בw3c validator
אתם יכולים לעזור לי לתקן שגיאות?
תלחצו על החתימה כדי להכנס לאתר ותראו בvalidator את השגיאות. ואיך פותרים? |
|
אני חייב לשנות תגיות או שאפשר להשאיר כך?
מה החיסרון אם אני לא מחליף? |
ציטוט:
אבל כשאנשים נכנסים לאתר שלך, מיד רואים ש"בניית אתרים ברמה גבוהה" אתה לא יודע... |
ציטוט:
למה אתה מדבר סתם אם אתה לא מכיר את התכנות שלי? האתר הזה לא אומר על הרמה שלי! גם אין לי מה לעשות באתר הזה ברמה גבוהה כי זה אתר שלי כבונה אתרים ואין מה לשים חוץ ממידע ולא צריך תכנות ברמה בשביל לתת מידע |
ציטוט:
כן אבל הדבר הראשון שמייצג אותך זה האתר שלך. דבר נוסף שהוא חשוב זה שאם זה מותאם לפי W3C אז האתר שלך יראה אותו הדבר בכל הדפדפנים וגם זה טוב לקידום אתרים בגוגל אם תרצה להשקיע בזה |
ציטוט:
|
חח שי חייב להיות איזה דפדפן יוצא דופן לא?
|
ציטוט:
אחרי שאתה מתאים לIE וFF...זה מתאים ל98% מאוכלוסיית העולם. |
דווקא עכשיו שאני חושב על זה. זה לא קשה כך כך להתאים.. תגיד הקודים של פרונט פייג' תקינים?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בגלל זה אני מקליד לבד.. אין הרבה ברירות. אתה רוצה קוד תקין? תתאמץ...
|
אני עדין לא מצליח לתקן את הקוד...
|
לא בדיוק, meshuga יש הרבה עורכים שעושים את העבודה בדרך הרבה יותר קלה נוחה ותקינה
לדוגמא : עבור PHP, י HTML - תשתמש ב ZEND עבור CSS - יש תוכנה שנקראת TOP STYLE PRO 3 עדיין בניסיון אבל נראית מאד מאד טובה (מראה את כל המאפיינים של ה CSS שאפשר להשתמש בהם עבור כל טאג וכד) בכל מקרה לעידן תראה איזה ארורים נשארו לך ומה אתה לא מבין... |
שמע, זה שלמדת בבית ספר ASP עדיין לא הופך אותך מתכנת והדרך לשם עוד ארוכה.
מהאתר שלך אפשר להבין עליך מספר דברים: א. אין לך מושג בנוגע לכתיבה ע"פ תקנים, את הדבר הבסיסי אין לך - doctype ב. אתה לא מעודכן "בטרנדים" האחרונים, שימוש ב IFRAME הוא בהחלט לא אחד מהם ג. אין לך נכונות להשקעה כספית - אין דומיין ואין שרת (1asphost איחסון חינמי לא נחשב) ד. אתה מחפש כסף קל ומהיר, אין לך מושג בעסקים (ממתי באתר הבית של החברה שמים טונה פרסומות ADSENSE? על מקצועיות זה לא מלמד ה. גם לקרוא אנגלית את ה TOS של ADSENSE לא טרחת לקרוא, כי הקידוד שלך הוא windows-1255 ו. לא ראיתי את הקודים שלך ב ASP, אני לוקח הימור שגם שם העסק די דומה ז. עלה והצלח |
האתר שלך מראה חוסר מקצועיות מלא :\
בוא נגיד ככה: אני אתן לך כמה בצעות לשיפור! דומיין נורמלי לקנות, שרת אחסון נורמלי לקנות, לא לפוצץ את האתר באדסנס, להחליף עיצוב י הוא לא מקצועי, ולאלהשתמש בIFRAMES. :\ |
ציטוט:
|
אז במה להשתמש אם לא בiframe או frame ?????
|
ציטוט:
ואם כבר רוצים להשתמש ב IFRAME, תטען את העמודים בעזרת AJAX |
אז במה להשתמש במקום iframe????
ומה זה ajax |
לתת הצעת מחיר גלובלאית של 400 שקל לאתר זה ממש ממש לא מקצועי.
כל אתר צריך איפיון מערכת משלו וכד' ככה לא עושים דברים. |
ציטוט:
|
|
במה להשתמש במקום iframe??????????????????????
|
לא חייב IFRAME,
אבל במידה ואתה רוצה שזה יהיה כמו IFRAME אתה יכול להשתמש בInclude בPHP, אין לי מושג מה הפקודה המקבילה בASP. |
מישהו אמר פה שכבר לא משתמשים בiframe אז אני שואל במה כן?
include file?(הפקודה בASP) או שיש עוד שיטות אחרות? |
אני אשמח אם תרגע במספר סימני השאלה שלך, אף אחד לא חייב לך פה כלום.
ודבר שני, האתר שיש לך בחתימה - אתה צוחק עלינו נכון? אל תגיד לי שאתה מתכנת אתרים, כי אתה.. לא. |
ציטוט:
חכה עוד קצת תראה איזה אתר אני בונה אני עוד ידבר איתך על זה מישהו יכול לענות לי על מה ששאלתי למעלה? |
ציטוט:
1. לא להשתמש ב IFRAME, לקרוא לעמודים פשוט (about.asp) ולאנקלד את התפריט 2. לטעון את העמודים בעזרת AJAX 3. לטעון את העמודים בעזרת SERVER.EXECUTE ולא INCLUDE FILE או INCLUDE VIRTUAL כי הם לא יכולים לקבל משתנה. |
Dreamwaver היא תוכנה מעולה לכתיבת CSS, PHP ו-HTML תקין לרוב.
אני משתמש בה, מעולה (: |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ