![]() |
עדכון [ לומ]
שלום .. עקב הפריצה לשרת
למי שלא יודע מה קרה [ לחצו פה כדי לראות ] העלנו תשרת מחדש הכול חזר ולקוחות שהאתרים שלהם עוד לא עלו שיצרו קשר במייל הבא : admin@lhosting.org אני מבקש לציין במייל פרטים מלאים של החשבון שלכם נ.ב גם לקוחות של לקוחות שלנו יכולים לפנות אלינו במייל שציינתי למעלה ולקבל יוזר וסיסמא חדשים צוות Lom |
כבר פניתי ל loads בפרטי עם הפרטים.
תודה :) |
אומנם השרת עלה אבל יש לי שגיאה באתר
אחד מהמנהלים של לום שיצור איתי קשר במסנג'ר aviram@dbit.co.il או באיסקיו: 322304878 וזה דחוף תודה. |
כל הכבוד
מקווה שתעשו משהו עם הפורץ :[] |
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לו IP מטווח ישראלי? ובהצלחה כל החבר'ה.. חח... אבי, עדי, יוסי, דני ;P |לב| |
בהצלחה כפרות מקווה שזה לא יקרה שוב:)
|
ציטוט:
וטל הוא התחבר מ-כמה אייפים שונים אחד מהם שרת ב-012 שהוא פרץ חח :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אחלה תודה רבה זה מאוד חשוב
|
כל הכבוד טיפול מהיר ;)
|
ציטוט:
כל מי ששלח מייל היוזרים שלכם נפתחו האתרים יעלו בחצי שעה הקרובה. |
איזה טיפול מסור יש לאבי הזה תאמינו לי :)
אה.. וגם הבנאדם הזה מבריג ארונות במהירות האור :D |
ציטוט:
|
זה חזר. ושוב נעלם משום מה, ושינית הסיסמא למסדים שלי או שפשוט הם לא עלו עוד?
|
ציטוט:
לגבי המסדים כבר נסדר לך אותם. |
צודק טעות שלי פשוט זה נכנס לאתר רק אם רושמים בלי "www" יש לך מושג למה?
|
השרתים של עידן כבר עלו?
|
ציטוט:
admin@lhosting.org שם משתמש ססמא דומיין ותציין שאתה לקוח של עידן. |
ציטוט:
ככה שהוא לא ידע שאני לקוח שלו,כשהוא יתחבר אני יגיד לו תשם משתמש וסיסמא. עריכה יש לך תפלאפון שלו? |
קצת שכחתם את המייל ששלחתי...
|
Loads למה שכותבים www האתר לא עולה ובלי זה כן עולה?
בעיות DNS שוב? |
ציטוט:
תשלח שוב. ofir12 : האתר עובד לי עם www וגם בלי www. |
לא יודע יכול להיות זה רק פה בנטויזן..
|
משתמשים יקרים, הפורום הזה לא נועד לנתינת תמיכה.
מנהלי העסק ציינו את המיל בהם יספקו לכם תמיכה, תשמשו בו ותפסיקו על השאלות על גבי הפורום. המצב של החשבון שלכם, בלי להעליב , לא ממש מעניין את שאר הגולשים. הבא שישאל מה עם האתר שלו, יזכה במתנה חדשה לדף האזהרות שלו. |Rolleyes| |
ציטוט:
כמו שרון אמר כל מי שצריך משהו נוסף admin@lhosting.org כל מי שפנה אלינו האתרים שלו למעלה. כל מי שלא פנה והאתרים שלו עדיין למטה שיפנה אלינו במייל לילה טוב לכולם ושבוע טוב. |
בהצלחה רבה לומ!
|
יש אפשרות לקבל את הגיבוי של הקבצים?
|
ציטוט:
|
אבי אני המום ממך לטובה איזה שירות אתה מספק להם והכל ולא מתעצל לפתוח להם חשבונות והכל ועונה להם לכל דבר ששואלים אותך או אומרים לך כאן בנושא הזה ככה צריך המשך ככה את האמת הפתעת אותי ממש לטובה =]
|
אחלה שירות!
השרת עלה מהר יחסית מאז הנפילה. |
זה רק אני או שה DIRECT ADMIN שלכם לא פועל בכלל?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יום טוב. |
ציטוט:
וכמו שרון אמר האשכול הזה נועד כדי שצוות "לומ" יעדכן אותכם במה שקורה. למי שיש בעייה והחשבון שלו לא נפתח שישלח מייל שם משתמש ססמא דומיין admin@lhosting.org המשך שבוע טוב לכולם. |
היי,
קודם כל טוב שיש לכם גיבוי. וכל הכבוד על הסובלנות והעזרה ללקוחות. אבל אולי כדאי ליעל את השירות? אני סבור שלא כל לקוח שלכם מסתובב כאן בקביעות, כמוני לדוגמא. במקרה נכנסתי לכאן היום וגיליתי את הנושא הזה. לא הייתי מודע לפריצה ולכן שלחתי מיילים בנוגע לתקלה הטכנית שכביכול חשבתי שיש. אולי כדאי להודיע לכלל הלקוחות על הפריצה בדרך קצת יותר המונית? כמו מיילים? לא בעיה ליצור רשימת תפוצה ולעדכן את הלקוחות בעת פריצה או תקלה דומה אחרת. תחשבו על זה.. יום טוב ובהצלחה (: |
ציטוט:
בקרוב זה יעבוד בשיטת SMS :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ