הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   פסוק מהתנ"ך - בקשר למצב (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=29310)

amirs_5 20-08-06 23:38

פסוק מהתנ"ך - בקשר למצב

טוב הרגע חבר שלח לי את הדבר הזה באיסיקיו, והוא אמר לי שזה מפורום אחר .

ואבני גולד ילקחו עימהם לארזים הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים עמירים ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט חי מארץ הדרום. ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר והגאלם ביסורים גדולים
פירוש:
ואבני גולד (שמות משפחה של החטופים) ילקחו עימהם לארזים(ארץ לבנון) הרחוקים וחמת שמים בהם וגשמים(הפצצות צה"ל) עמירים (מסתתר שמו של שר הבטחון) ישטפו הארזים ושורשי הארזים חזקים(חיזבאלה חזק) המה ולא יכניעום וישמיעו קולם עד מערת אליהו (קטיושות בחיפה מערת אליהו הנביא) ואף רחוקה מזה , ולית דין ולית דיין ויבוא השליט מארץ הדרום (כנראה שמו של החטוף בעזה) . ויבוא קול רעה גדולה מבבל ופרס (כנראה נותקף מאירן ) כי המה לא שמעהו לקול שוועתי וירעישו בניי גם הם בקול רעה גדולה עוד יותר(ישראל תראה את כחה האמיתי כנראה איזה פצצה משהו) והגאלם ביסורים גדולים.

זהו ,
ותגובה שלי לעניין, אאני מזדעזע , במיוחד עם הקטע ההתחלתי של החיילים החטופים.

TalGarty 20-08-06 23:44

את האמת? גם אני בהלם :O
אני מנסה להבין את זה.. ונראה שיש שם סימן די טוב: "ויבוא השליט חי מארץ הדרום"
כלומר יבוא השליט(החייל החטוף) מארץ הדרום(לא ארץ, אבל די דרום.. עזה).
ובמילים יותר נורמליות, החייל החטוף מהדרום(עזה) "יבוא"(כלומר יחזור).

השאלה הבאה היא: מאיפה זה?
אני מאמין שזה כתוב איפשהו, השאלה איפה.. יהיה נחמד אם מישהו יגיד איזה פסוק, פרק וכו'.

uni 20-08-06 23:48

מקור בבקשה...

TheBoy 20-08-06 23:51

ווווואוווו אני בשוק, אני בהלם, אני המומההההההההההההה
בואנה אתם בטוחים שזה באמת כתוב בתנ"ך?

אני ממש אשמח לפרק + פסוקים.
(יש איזה אתר שמכניסים חלק וזה מביא את הפק והפסוק לא?)

amirs_5 20-08-06 23:54

בקשר למקור, רשמתי בתחילת ההודעה שחבר שלח לי את זה באיסקיו,
אני מנסה להשיג את הפסוקים ברגע זה .

עירכה: שאלתי אותו מאיפה זה, זה מפורום (בוואלה)
ונכתב מקור:
מתוך העלון "שבת וקודש" שיצא בערב ראש השנה תשס"ו .

בקשר לקט"ע עם התנך, זה לא בטוח כי הסתכלתי בתגובות , והיה רשום שהמילה עמירים לא מופיעה בתנ"ך, אך כנראה זה מאיזה ספר.

בכל מקרה , מה אתם חושבים על הקטע ?
האם זה נכון ?,
אני יודע שאם החייל יוחזר חי מהדרום , זה אכן אמיתי.
צריך לחכות , פשוט עניין של זמן.

BHXHUI 21-08-06 00:04

זה ניתן לפירוש בכל מיני דרכים, האם אתם רוצים שאני אתן לכם עכשיו פירוש מהראש שמראה את המצב אחרת?

אין לך מקור, אין לך אדם מוסמך שפירש את זה. רוצים להירגע בעזרת התורה?
ציטוט:

כִּי אֵל רַחוּם יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, לֹא יַרְפְּךָ וְלֹא יַשְׁחִיתֶךָ; וְלֹא יִשְׁכַּח אֶת-בְּרִית אֲבֹתֶיךָ, אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לָהֶם.
אל גדול ה', לעולם לא ישכח את אברהם יצחק ויעקב אבותינו ולא יביא אסונות לארצנו (שימו לב כי האסונות הגדולים של עמנו קרו בגולה).

אבל אל תשכחו,
ציטוט:

וְהָיָה, אִם-שָׁכֹחַ תִּשְׁכַּח אֶת-יְהוָה אֱלֹהֶיךָ, וְהָלַכְתָּ אַחֲרֵי אֱלֹהִים אֲחֵרִים, וַעֲבַדְתָּם וְהִשְׁתַּחֲוִיתָ לָהֶם--הַעִדֹתִי בָכֶם הַיּוֹם, כִּי אָבֹד תֹּאבֵדוּן.
לפי בדיקה שערכתי, אין פסוק כזה בתנ"ך!
ובכלל, מערת אליהו כבר הייתה צריכה להעלות את החשד כי היא אינה מקום שהוזכר אי פעם בתנ"ך אלא המצאה מאוחרת יותר. אם יש קשר בין מערה לאליהו אז אם כבר כאשר ה' נגלה אליו בשקט שלאחר הרוח, הרעש והאש, וזה התרחש בדרומה של הארץ לאחר שאליהו הלך לנפשו.

אני לא רוצה לקבע ב-100%, אך אם מישהו המציא את זה זו בדיוק הסיבה שעם ישראל ימחק מפה מתישהו- עזבו את כל שאר הדברים, אך עברנו למצב בו אנו משקרים בקשר לטקסטים קדושים?!

amirs_5 21-08-06 00:11

ציטוט:

לפי בדיקה שערכתי, אין פסוק כזה בתנ"ך!
זה מה שרשמתי בתגובה הקודמת , שהמילה עמירים לא מופיעה בתנ"ך,
אפשר להאמין לזה או לא, פשוט צריך לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו ואז נדע אם זה אמיתי או לא.

BHXHUI 21-08-06 00:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי amirs_5
זה מה שרשמתי בתגובה הקודמת , שהמילה עמירים לא מופיעה בתנ"ך,
אפשר להאמין לזה או לא, פשוט צריך לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו ואז נדע אם זה אמיתי או לא.

מבחינתי ומבחינת כל אדם מאמין, נבואה שלא נמצאת בכתבי הקודש אינה אלא שקר.
לפי מה שזכור לי, אנשי כנסת גדולה הכריזו שהנבואה בארץ פסקה את זמן מסויים (ביאת המשיח, נראה לי). וההכרזה הזאת הייתה לפני יותר מ-2000 שנה. אני לא מאמין שהטקסט הזה הוא בן 2000 שנה וחיזקתי את ההרגשה דרך חיפוש בגוגל שמוכיח כי הטקסט נלקח מאיזה עלון של ראש השנה.

לדעתי בושה לכל חילוני ודתי להאמין לנבואה שלא כתובה בתנ"ך, תזכירו לי...מישהו ראה את אליהו יורד מהשמיים ומשח את המלך בשמן? האם הנבואות הגדולות של הגאולה התקיימו? עדיין לא בבירור.

TalGarty 21-08-06 00:18

חבל סתם לפרסם אם זה בכלל לא נכון.
לרגע האמנתי שזה אמיתי, אבל נראה שזה לא.

amirs_5 21-08-06 00:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
מבחינתי ומבחינת כל אדם מאמין, נבואה שלא נמצאת בכתבי הקודש אינה אלא שקר.
לפי מה שזכור לי, אנשי כנסת גדולה הכריזו שהנבואה בארץ פסקה את זמן מסויים (ביאת המשיח, נראה לי). וההכרזה הזאת הייתה לפני יותר מ-2000 שנה. אני לא מאמין שהטקסט הזה הוא בן 2000 שנה וחיזקתי את ההרגשה דרך חיפוש בגוגל שמוכיח כי הטקסט נלקח מאיזה עלון של ראש השנה.

לדעתי בושה לכל חילוני ודתי להאמין לנבואה שלא כתובה בתנ"ך, תזכירו לי...מישהו ראה את אליהו יורד מהשמיים ומשח את המלך בשמן? האם הנבואות הגדולות של הגאולה התקיימו? עדיין לא בבירור.

צודק 100%,
גם אני ערכתי אחר החיפושים בגוגל אחרי זה עד שראיתי שזה נלקח מעלון ראש השנה , וצר לי .

ולטל :
בהתחלה קיבלתי את זה בהודעה מאחד באיסיקיו שלי, אז ישר ראיתי קטע, ישר עלה לי משהו ורציתי לשתף אותכם כי זה היה ממש חשוב,
כרגע אין לי מה להוסיף לנושא.

BHXHUI 21-08-06 00:21

אין כל טענה על זה שפירסמת, גם אני חשבתי שזה לקוח מקטע בתנ"ך אבל משהו נראה לי מוזר.
בתור אחד שמתעניין בנבואות התנ"ך (זאת נשמעת לי אם הייתה אמיתי אחת גדולה) לא נתקלתי בה מעולם ופשוט הרצתי חיפוש. זה יותר נשמע כנבואה מהברית החדשה שכידוע כתובה באופן שונה מהתנ"ך (העברית השתנתה בין התקופות).

The Predator 21-08-06 02:18

תשמע
שחבר שלך לא יבלבל במוח.

כי זה תגובה בכתבה שהייתה בוואלה,זה סתם חרטוטים

טוב שלא רשמו
גלעד שליט נחטף בתאריך ככה וככה והמלחמה תפרוץ מחרתיים ויהיה נשק גרעיני
קצת נסחפו.

למה לא המשיכו?כי זו המצאה .

עמרי שוסטר 21-08-06 02:21

"ויבוא השוסטר הגדול מן המרכז..."

eliav12 21-08-06 10:53

שלחו לי את זה באימייל,
זה פורסם במאמר בראש השנה של שנה שעברה.

תראה אני בנאדם מאמין, אבא שלי דתי ואנחנו משפחה שומרת,
אם כל הכבוד למי שעלה על זה אם הוא היה מספיק חכם הוא היה מכין אותנו, ולא היה נותן רמזים לא מובנים.

SHeDoN 21-08-06 11:53

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
"ויבוא השוסטר הגדול מן המרכז..."

""ויפל ויכנס ארץ חלב ודבש, ויכבושהו וינצחחו"

אין לי מושג מה רשמתי, אבל בוא ניתן לעומרי קצת לחלום ;P

Alon.R 21-08-06 12:27

במידה ונגיד שזה אמיתי, יכול להיות שגלעד שליט יחזור ממצרים בעקבות גישור של המצרים עם חיזבאללה :)

דוד לוי 21-08-06 12:37

אני לא יודע מה אתם בהלם?

כשהרב אליהו ריפס מצא צופן בתנ"ך שמעיד על רצח רבין שנה לפני הרצח ואפילו הודיע על זה לרבין ולפרס באופן אישי, ואפילו הודיע את זה לראש אמ"ן בותה תקופה, אף אחד לא התלהב...

בתור דתי אני יודע שיש עוד הרבה דברים שהם מעבר לעולם הזה ושלא תוכלו לדמיין בחיים.
מציע לכם לחקור קצת יותר את הספר שיש לכם בבית אני בטוח...

Kuchi 21-08-06 12:53

זה שכתב תשם של אלוהים ידוע לך שעכשיו אסור למחוק תהודעה שלך מהמסד מי שימחוק מות יומת .. ככתוב בתנ"ך

Bestouch 21-08-06 14:39

מי שהפיץ את זה ה' יתן לו למות בייסורים על נבואת שקר

victor31 21-08-06 14:53

כל האמת על העתיד לבוא תמצאו בספרי נביאים, אך לעולם לא נדע לפרש עד שלא קורה הדבר..אשרי המאמין, ומי שמאמין, לא יאונה לו רע..ככה כתוב..וכך יהיה..

עמרי שוסטר 21-08-06 15:07

"ויבוא השוסטר הגדול מן המרכז וימטיר מטר חומרה מכל לבבו ותתמלא הארץ במעבדים כרטיסי מסך ושלל נפלאות..."

דניאל 21-08-06 15:08

איזו הפתעה,
הדבר "מתגלה" רק לאחר המקרה.

חבוב,
גם אם תיקח 14 פרקים של אנציקלופדיה (תבחר אתה איזו),
תוכל למצוא כיתוב המסביר את אותו הדבר בדיוק.

BHXHUI 21-08-06 16:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דוד לוי
אני לא יודע מה אתם בהלם?

כשהרב אליהו ריפס מצא צופן בתנ"ך שמעיד על רצח רבין שנה לפני הרצח ואפילו הודיע על זה לרבין ולפרס באופן אישי, ואפילו הודיע את זה לראש אמ"ן בותה תקופה, אף אחד לא התלהב...

בתור דתי אני יודע שיש עוד הרבה דברים שהם מעבר לעולם הזה ושלא תוכלו לדמיין בחיים.
מציע לכם לחקור קצת יותר את הספר שיש לכם בבית אני בטוח...

בתור בחור דתי אתה צריך לדעת שלא להתייחס למה שכתוב שם וכן, להיות בהלם בגלל הפירוש כי זה בכלל לא טקסט שקשור בצורה כלשהי לתנ"ך. כנראה שמישהו החליט לפרשו כרצונו.

אה, אתה יודע שיש עוד דברים שהם מעבר לעולם הזה אבל אנחנו אפילו לא נוכל לדמיין בחיים?
מה הופך אותך לבעלת יכולת שכלית יותר גדולה משלנו?

טהעניין של רבין ידוע, אבל זה נמצא בצופן התנ"כי שהוא יחסית אמין.

ציטוט:

הדבר "מתגלה" רק לאחר המקרה.
כמו שאמרו פה, ע"ע רצח רבין והצופן התנ"כי. כמוך היו אלפי אולי מאות אלפים (גם אני אחד מהם) אם לא יותר שחשבו שזה שטויות.
אולי אם מישהו היה מקשיב למה שהצופן גילה שנה לפני הרצח, היו במדינה אחרת כרגע (לא יודע אם טובה יותר או רעה יותר, אבל אחרת).

Eli-Hai 21-08-06 16:35

טל, לידיעתך, עזה נחשבת כמדינה כיום.

BHXHUI 21-08-06 16:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Eli-Hai

תלוי את מי תשאל. גם אם תסתכל במפה האמיתית של העולם, לפי השטחים שנקבעו ע"י האו"ם נהריה, עכו, ב"ש, ירושלים, יפו וכו...לא שלך ונחשבים במדינה ערבית.

מבחינת המדינה שלנו עזה עדיין לא נחשבת אוטונומיה אפילו.

A1ex 21-08-06 16:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
בתור בחור דתי אתה צריך לדעת שלא להתייחס למה שכתוב שם וכן, להיות בהלם בגלל הפירוש כי זה בכלל לא טקסט שקשור בצורה כלשהי לתנ"ך. כנראה שמישהו החליט לפרשו כרצונו.

אה, אתה יודע שיש עוד דברים שהם מעבר לעולם הזה אבל אנחנו אפילו לא נוכל לדמיין בחיים?
מה הופך אותך לבעלת יכולת שכלית יותר גדולה משלנו?

טהעניין של רבין ידוע, אבל זה נמצא בצופן התנ"כי שהוא יחסית אמין.

כמו שאמרו פה, ע"ע רצח רבין והצופן התנ"כי. כמוך היו אלפי אולי מאות אלפים (גם אני אחד מהם) אם לא יותר שחשבו שזה שטויות.
אולי אם מישהו היה מקשיב למה שהצופן גילה שנה לפני הרצח, היו במדינה אחרת כרגע (לא יודע אם טובה יותר או רעה יותר, אבל אחרת).

למה אתה מצפה שעכשיו בגלל שאמרו לו את זה שנה לפני הרצח אז הוא לא היה יוצא מהבית שנה?

BHXHUI 21-08-06 16:47

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
למה אתה מצפה שעכשיו בגלל שאמרו לו את זה שנה לפני הרצח אז הוא לא היה יוצא מהבית שנה?

אוי נו באמת, אמרתם מגלים רק אחרי...סבבה הבנתי לא טוב. עכשיו שמגלים שנה לפני זה גם לא טוב?
אני ממש מצטער שלא גילו את זה יום לפני, הכל אשמת המאמינים מה שנה התראה? אנחנו אמורים לזכור?!

לא ציפיתי שהוא לי יצא מהבית, אולי אם הוא לא היה מוריד את השחפ"ץ דינו היה יותר טוב.

דרך אגב,
לכל אלה שאמרו שלפי הצופן התנ"כי תהיה מלחמה גרעינית ב-2006 אז אולי אני לא דתי ולא מבין כמוכם, אך גם אני יודע טוב מאוד שהצופן התנ"כי והיהדות בכלל לא הולכים לפי הספירה להולדת ישו, אני בספק אם גוי מצא שתהיה מלחמה בשנה של גויים, זה אמיתי.

Eli-Hai 21-08-06 17:32

המהדורות של האטלס לא מעודכנות לשנות 2005-2006, אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר, אני גם חושב שיש שם שלטון של ראש ממשלה או נשיא.

BHXHUI 21-08-06 17:38

ציטוט:

המהדורות של האטלס לא מעודכנות לשנות 2005-2006, אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר, אני גם חושב שיש שם שלטון של ראש ממשלה או נשיא.

היא לא יכולה להיות מוכרזת למדינה לכל דבר ללא רצונם של הערבים שם, והם רוצים להיות מדינה רק עם כל שאר השטחים (יהודה ושומרון).

TalGarty 21-08-06 17:42

ציטוט:

מעניין שעל תגובה שלי יש כמעט יש לך משהו להגיד.. באמת מעניין.

בכל מקרה, יצאת פה ממש טמבל(סלח לי המילה, אבל כן..).
"אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר"
אתה מאמין שבקרוב היא תוכרז.. אבל עד שהיא תוכרז, היא מדינה? לא.

אז אני אשמח אם בפעם הבאה שאתה רואה תגובה שלי פשוט תדלג עליה ואל תקרא אותה אפילו, תודה.

עמרי שוסטר 21-08-06 18:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי TalGarty
מעניין שעל תגובה שלי יש כמעט יש לך משהו להגיד.. באמת מעניין.

בכל מקרה, יצאת פה ממש טמבל(סלח לי המילה, אבל כן..).
"אני מאמין שבקרוב עזה תוכרז כמדינה לכל דבר"
אתה מאמין שבקרוב היא תוכרז.. אבל עד שהיא תוכרז, היא מדינה? לא.

אז אני אשמח אם בפעם הבאה שאתה רואה תגובה שלי פשוט תדלג עליה ואל תקרא אותה אפילו, תודה.

תקיפת משתמש? יש חוקים נגד מעשים כאלו.
שטחי הפלסטינים אינם חלק ממדינת ישראל ולפי חוקי הבסיס כאשר יש שלטון (יש), דגל (יש), משטר (יש), צבא (יש) מדובר במדינה לכל דבר.

WiseStyle 21-08-06 18:11

כל דבר יכול להראות לך כל דבר , תלוי איך אתה מסתכל על זה.
אנשים כל היום יושבים ומחפשים פרשנויות בתנ"ך למצב ומגיעים לזה.
כנ"ל לכל גילוי האסונות האלו התנ"ך.

עמרי שוסטר 21-08-06 18:13

ציטוט:

נכתב במקור על ידי WiseStyle
כל דבר יכול להראות לך כל דבר , תלוי איך אתה מסתכל על זה.
אנשים כל היום יושבים ומחפשים פרשנויות בתנ"ך למצב ומגיעים לזה.
כנ"ל לכל גילוי האסונות האלו התנ"ך.

בדיוק, אם תחפש מספיק טוב תמצא את התאריך המדויק של סוף העולם בתוך הפרסומת של קוקומן.

BHXHUI 21-08-06 18:14

ציטוט:

שטחי הפלסטינים אינם חלק ממדינת ישראל ולפי חוקי הבסיס כאשר יש שלטון (יש), דגל (יש), משטר (יש), צבא (יש) מדובר במדינה לכל דבר.

אז בעצם כל מפגר יכול להקים מדינה?
דבר ראשון אין להם צבא, יש להם רק משטרה (ישראל לא נותנת להקים צבא).
דבר שני, כרגע אין להם ממש משטר ובזמן רגיל הוא נשלט ע"י ארגוני טרור.
דבר שלישי, עזה היא חלק ממצרים לפי האו"ם, לכן היא לא יכולה להיות מדינה בפני עצמה.

עוד:
אין להם חשמל משלהם, מים משלהם, נשק משלהם (הם לא משלמים על כלום מזה), לכם גם אם הדברים האחרים היו קיימים- הם לא מדינה.

עמרי שוסטר 21-08-06 18:16

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
אז בעצם כל מפגר יכול להקים מדינה?
דבר ראשון אין להם צבא, יש להם רק משטרה (ישראל לא נותנת להקים צבא).
דבר שני, כרגע אין להם ממש משטר ובזמן רגיל הוא נשלט ע"י ארגוני טרור.
דבר שלישי, עזה היא חלק ממצרים לפי האו"ם, לכן היא לא יכולה להיות מדינה בפני עצמה.

עוד:
אין להם חשמל משלהם, מים משלהם, נשק משלהם (הם לא משלמים על כלום מזה), לכם גם אם הדברים האחרים היו קיימים- הם לא מדינה.

תן לי להסביר לך משהו ידידי, כאשר מתחרש מערך בחירות דמוקרטי לשלטון, מדובר במדינה עצמאית.
וכמובן שהם מחזיקים בצבא, כנראה שאתה לא מעודכן כמו שאתה חושב.

BHXHUI 21-08-06 18:22

ציטוט:

תן לי להסביר לך משהו ידידי, כאשר מתחרש מערך בחירות דמוקרטי לשלטון, מדובר במדינה עצמאית.
וכמובן שהם מחזיקים בצבא, כנראה שאתה לא מעודכן כמו שאתה חושב.

אלה כוחות ביטחון פנימיים, זה כמו שב"כ ומשטרה.
ודבר שני, מקום מסויים שישראל מספקת להם את המים בחינם, חשמל בחינם, תרופות בחינם, נשק בחינם ועוד...הוא לא מדינה עצמאית. כמו כן, אמרת שהשטחים שלהם הם לא שלנו. אז אם הולכים לפי החוק, גם עזה היא לא של ערבים ישראלים אלא של מצרים, לכן שטח מצרים לא יכול להיות מדינה חוץ ממצרים.

אין לי מה להתווכח פה, תושבי עזה עצמם לא מחשיבים את עצמם למדינה כל עוד השומרון ושאר השטחים לא נחשבים כמדינת פלסטין, שאם כבר מגיעים לפלסטין גם זה המצאה של היובל האחרון.

ובקר ל"צבא" שלהם:
הוא לא מגן על גבולות המדינה מכניסת ישראל.
אין לו נשק שהוא קונה בעצמו או בעזרת המשטר.
הם פועלים רק כנגד אנשים בשטחם.

למה זה הופך אותם? משטרה.

ציטוט:

כנראה שאתה לא מעודכן כמו שאתה חושב.
האמת שאני כלל לא מעודכן, כי ממש לא איכפת לא מהערבים בשטחים ואיך הם חיים.

eLad 21-08-06 18:43

ציטוט:

לא מסכים עם זה, מדינה מוגדרת כשמתקיימים התנאים:
- ריבונות
- טריטורייה
- שלטון (כרגע יש להם מה שמכונה "שלטון בובות")
- הסכמה רחבה
- משק המקיים עצמו (לא זוכר לי שהם מפיקים חשמל, שואבים מים)
- שליטה מוחלטת על בטחון וחוץ

A1ex 21-08-06 19:12

ציטוט:

נכתב במקור על ידי BHXHUI
אוי נו באמת, אמרתם מגלים רק אחרי...סבבה הבנתי לא טוב. עכשיו שמגלים שנה לפני זה גם לא טוב?
אני ממש מצטער שלא גילו את זה יום לפני, הכל אשמת המאמינים מה שנה התראה? אנחנו אמורים לזכור?!

לא ציפיתי שהוא לי יצא מהבית, אולי אם הוא לא היה מוריד את השחפ"ץ דינו היה יותר טוב.

דרך אגב,
לכל אלה שאמרו שלפי הצופן התנ"כי תהיה מלחמה גרעינית ב-2006 אז אולי אני לא דתי ולא מבין כמוכם, אך גם אני יודע טוב מאוד שהצופן התנ"כי והיהדות בכלל לא הולכים לפי הספירה להולדת ישו, אני בספק אם גוי מצא שתהיה מלחמה בשנה של גויים, זה אמיתי.

זה סתם שטויות,גם אחרי שההתנתקות קרתה אז איזה קבוצה של כמה ימנים קיצוניים קראו איזה תפילה כדי שאריאל שרון ימות,אז מה שקרה לו זה בגלל התפילה הזאת?? למרות שזה קרה הרבה יותר מאוחר ממה שהם אמרו
ואני בטוח שאם תחפש טוב מאוד בתנ"ך יהיה אפילו רשום משהו על הוסטס,זה פשוט מאגר עצום ובטוח שרשומים שם גם מלא דברים שלא קרו.

BHXHUI 21-08-06 19:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי A1ex
זה סתם שטויות,גם אחרי שההתנתקות קרתה אז איזה קבוצה של כמה ימנים קיצוניים קראו איזה תפילה כדי שאריאל שרון ימות,אז מה שקרה לו זה בגלל התפילה הזאת?? למרות שזה קרה הרבה יותר מאוחר ממה שהם אמרו
ואני בטוח שאם תחפש טוב מאוד בתנ"ך יהיה אפילו רשום משהו על הוסטס,זה פשוט מאגר עצום ובטוח שרשומים שם גם מלא דברים שלא קרו.

אל תחשוב שאני לא ספקן, אני גדול הספקנים. אבל אתה לא יודע מזה הצופן התנכ"י שאתה אומר שזה שקר. איך אני יודע? כי אתה אומר משהו שנמצא את הוסטס בצופן. אז מה שיש לי להגיד על זה- ברור שנמצא, השאלה בצופן זה הסתברות. על רבין מצאו אחד ליד השני את כל הדברים שקשורים אליו, שההסבתרות לכך ממש נמוכה (ממש).

ויש הבדל בין ה"קללה" שהטילו על שרון לבין הצופן התנ"כי.
אל רבין נכתב שאלו יהיו שלוש יריות, שזה יהיה בן ישראל וכו...
לא סתם מצאו "רבין ירצח".

אז אם אתה מחשיב את עצמך כספקן, תחקור...אני ספקן, ספקן גדול מאוד, וזה מה שאני עושה- לא כמו כולם שאומרים סתם דברים ללא ביסוס וללא ידע קודם.

TalGarty 21-08-06 19:25

ציטוט:

ואם תעבור על כל התגובות פה, תרשה לי להגיד שגם אתה יצאת טמבל.

התקפה על משתמש?
תרשה לי לציין כמה דברים.
יש פה מנהלים שמדברים בצורה כזאת חופשי בפורום.. ויותר מזה, מקללים ויורדים על הפורום ועל המשתמשים.
להם כמובן לא עושים כלום(המנהלים מבינים אותי), אז למה שלי יעשו משהו? בגלל שאמרתי למישהו שהוא יצא טמבל?

אגב, לא אמרת שפרשת(בגללי)?
תיארתי לעצמי שתחזור.. ואני גם לא אתפלא אם גלשת דרך משתמש אחר כל הזמן הזה.

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:30.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ