![]() |
מי אתם אומרים תנצח חיפה / ליברפול
אז ככה:
היום ב9:35 בערוץ 22 יתחיל המשחק חיפה ליברפול בקייב (בגלל המצב הביטחוני הוא לא יתקיים בארץ). לחיפה מספיק רק 0-1 והם עולים לשלב הבתים. משחק שעבר חיפה הפסידה 1-2 בגלל שהם לא יכלו להתאמן טוב בגלל המצב, הם לא יכלו לשבת בחדר הלבשה בגלל שריססו להם k-900 וצבע שהסריח את החדר ובאימון לפני המשחק סגרו להם את האורות לפני סוף האימון והם שיחקו מגעיל (קיצר פשוט בושה לליברפול). מי אתם אומרים יעלה לשלב הבתים?? מי ינצח אני באופן אישיית מאמין שחיפה יכולה לעשות את זה ולעלות לשלב הבתים |
חח
"משחק שעבר חיפה הפסידה 1-2 בגלל שהם לא יכלו להתאמן טוב בגלל המצב" אלופת אירופה לפני שנתיים חזרה מ-3-0 נגד מילאן בגמר ליגת האלופות וההרכב לא השתנה מאז מה אתה מבלבל בשכל .. בכל מקרה ... בניטז השחצן הנאצי הזה שבגללו המשחקים לא בארץ הולך לבכות אחרי המשחק שחיפה שיחקה אגרסיבי ובלה בלה בלה ליברפול עפים |
חיפה בדםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
יאללה ליברפול !
|
יאלללללללללה חיפה !
|
ציטוט:
אם מפקחים היו רואים מה שעשו לחיפה אז תאמין לי המשחק הזה ניגמר טכני כי זה גועל נפש |
ציטוט:
כן בגללו ורק בגללו הם לא מגיעים לישראל.. והוא גם אשם שהקבוצות שנגד ביתר/הפועל/בני יהודה לא באות לארץ ... נכון? תעשה טובה.. תפסיק לקשקש על משהו שאתה לא יודע עליו.. אין לי כוח להתחיל להסביר למה לא הגיעו.. ותזהר פעם הבאה עם המילה "נאצי".. |
חיפה הולכת להוביל כל המשחק 1-0,אבל ב-10 דקות האחרונות ליברפול ינצחו 2-1 (לצערי!)
אמן שננצח! |
צר לי להידחף אבל..
יאללה הפועל! דומז'אלה אפסים! ובקשר לנושא: זה לא ברור שחיפה תעוף? |
ציטוט:
אתה לא יודע על מה אתה מדבר אחרי ההפסקת אש היה עוד דיון באופ"א על החזרת המשחקים אם חיפה הייתה מול קבוצה נורמלית המשחקים ישר היו חוזרים לארץ אבל בגלל שזאת ליברפול אז כל הלחץ שהם הפעילו החליטו להשאיר את המשחקים בחוץ לא יכלו להגיד "בית"ר והפועל ישחקו בארץ ליברפול לא" אז פשוט פסלו לכולם עובדה שעוד יומיים יש עוד דיון .. ותראה שהמשחקים חוזרים לארץ . מה ההבדל ? כלום .. חוץ משליברפול שיחקה |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ליברפול, זה שקוף...
למרות שאני בעד שחיפה תנצח. |
זה לא ברור ? חיפה ! :)
רציתי ללכת למשחק אבל בסוף לא כי זה קצת יותר כסף ממה שתכננתי |
ציטוט:
אבל גם בשיר שלנו, יש סיכוי שיהיה טוב! (מעוות, אבל טוב!) |
בתור מנוי, בתור אוהד מגיל 4
אני יכול להגיד לכם כמה שזה כואב ליברפול לא תוותר על זה בקלות אם יקרה נס נעלה תנמיכו ציפיות.. אבל כולכם לא כלכך תתאכזבו אז אני לא דואג לכם שמע ישראל |
ציטוט:
|
חיפההההה בדם!!! :D
|
חיפה תנצח כמובן :]
לא סובל תבניטז הזה בקשר לאוהדים של הקבוצות האחרות, בגלל מה שבניטז עשה (כל הבכיות שלו על המצב וכו') ראיתי אפילו אוהדי בית"ר אומרים שהלוואי שחיפה ינצחו :< אז קיצר, היום כולם לראות תמשחק ולהתפלל שננצח הימור שלי: 3-1 לחיפה :) |
בגמר המונדיאל התהילים עזרו. מי יתן וגם עכשיו. פורצה חיפהההההההההההההה
|
ציטוט:
אתה משנה גירסאות , מקודם זה אשמתו של בניטז - עכשיו זה כל ליברפול.. מקודם כתבת שזה בניטז אשם , הכל בגללו וקיללת אותו ועל זה אני הגבתי. מה שאמרת עכשיו כבר ידוע מרגע אחרי ההגרלה המוקדמות. חוץ מזה גם בלי הלחץ של ליברפול המשחקים היו בחוץ.. איצה מנחם שלח מכתב לאופא יום אחרי ההפסקת אש.. אתה חושב שזה עובד על מישהו באירופה? אנשים רואים תמונות בטלוויזיה ומפחדים לבוא לישראל . ישראל = איזור מלחמה. באיזור מלחמה לא משחקים! גם כשהיתה בקוסבו מלחמה הם שיחקו בחו"ל! אל תחשבו שפוגעים בנו כל הזמן בגלל שהם אנטישמים! זה שעברו יומיים מאז המלחמה , זה לא אומר שישר הקבוצות ירוצו לשחק פה.. שתבין.. המלחמה יכולה לחזור מהר וזה גם מה שכולנו חשבנו בהתחלה. עכשיו כבר שבוע מאז המלחמה , אבל ההחלטה איפה המשחק יתקיים הייתה יום-יומיים אחרי המלחמה. אם פה בארץ דחו את הליגה אז לליברפול יש את הזכות המלאה לא להגיע לפה.. |
ציטוט:
|
בתור אוהד חיפה מגיל 0 אני יכול להגיד שאני לא מצפה ליותר מדי..
אבל אסור לאבד תקווה, מי יודע אולי נפתיע ;o |
ואמוס חברה. 1-1. תמשיכו להחזיק אצבעות!
|
כבודדדדדדדדדדדדדדדדד
1-1 מול לבירפולל :D |
ציטוט:
היינו צריכים לנצח ליברפול מעבירים נגדנו תזמן ל-י-ב-ר-פ-ו-ל כוסאמא של מגרוושילי למותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת 3 שנים אותו כאב אותה אכזבה דייי |
חיפה - מלחמה!!!
חבל חבל, אבל אני אוהב את הקבוצה הזאת, היא הביאה לי הרבה (המון!!) גאווה, אוהב אותם מכל הלב. מגרשווילי הפסיד את שני המשחקים האלה, אחרי משחק ענק של התמנון, דקל קינן, בוקולי וכל החבר'ה. |
נו המשחק נגמר? מי ניצחה?????????
|
ציטוט:
שננצח את ליברפול? אתה חיי בסרט.. היה צריך לקרות כאן נס כדי לנצח אותם. וזה כבוד בעבועבוע כי לעשות תיקו עם אלופת אירופה זה כבוד הפגנו מולם משחק מצויין ושלטנו ברובו לא כבוד? מול אלופת אירופה? קיצר לך לישון .. עלק לא כבוד |
ציטוט:
וראיתי שאנחנו מגיעים למצבים ולא מנצלים לא כבוד ולא בטיח הם קבוצה מגעילה, הם הציגו משחק בינוני מינוס זו לא ליברפול שלקחה את גביע האלופות אל תחפור ולי ואל תתן לי ציטוטים מהעיתונאות אוהדים שואפים לטוב ביותר והגיע לנו הטוב ביותר אל תזיין לי בשכל ואל תשחק לי אותה אוהד איפה אתה היית לפני 6 שנים? ב7 שנים השחורות? איפה? איכס גועל נפש |
שלא נשכח איפה המשחק היה ועם כמה קהל...
לדעתי, חיפה היו צריכים לקחת...היה חילוף שלא הכי אהבתי אצל לוי (אני אוהד בית"ר...אבל..כל קבוצה שמייצגת בחו'ל..ריספקט)... |
ציטוט:
זה היה ברור שליברפול תנצח, אפילו תיקו היה טוב בשביל מכבי. |
אני לא יודע, או שאני לא מעריך מספיק את ליברפול ובגלל זה אני לא רואה את הכבוד של חיפה, או שפשוט חיפה יכלו לקחת את המשחק הזה ופיספסו בענק, כי ליברפול פשוט לא כזאת טובה.
אחרי הגול שקיבלנו המשחק נפתח, הגיע הגול של חיפה וזהו, חושך מצריים. ליברפול העיפו כדורים כמו שחיפה עשו כל המחצית הראשונה (חוץ מ3-4 נסיונות להתקפה מסודרת), וחיפה נכנסו להלם שהם כבשו ולא הצליחו לנצל כמה מצבים. אבל אני עדיין גאה בשחקנים ובקבוצה, הם לא נפלו מליברפול ובשבילי הם הגיעו לאלופות. אני בטוח ב 100% שמשחק בקרית אליעזר או רמת גן היה נותן את הדחיפה המוראלית וכל המשחק היינו רואים את חיפה תוקפים... לא אכפת לי מה עשה טעויות בחיפה ב2 המשחקים האלו, היחידים שבגללם לא עלינו הם אופ"א. |
ציטוט:
|
האשכול לא הולך לכיוונים הנכונים, נעול.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ