![]() |
[בקשה,עזרה] בקשר לדומיין. כנסו
*מנהלים אם צריך להעביר לאנשהו תעבירו.
שלום לחברי פורום הוסטס. רציתי לשאול איתכם בנושא של דומיין. אתם אומראם כדאי לי לקנות לחברה שלי 2 דומיניים co.il + net או שזה בזבוז כסף ורק נט? זה שאלה דיי דפוקה אבל אני רוצה שתעזרו לי לבחור.. לפי דעתי סיאואייאל זה סתם התלהבות. :\ בברכה, עומר. |
לדעתי אם כבר אתה לוקח עולמי אז com :)
ואני בעד co.il אם יש לך כסף להשקיע |
ציטוט:
כסף יש להשקיע זה לא בעיה. השאלה עם לא חבל לבזבז אותו על שם מתחם.. סה''כ כתובת. אנשים לא באמת מסתכלים על זה ואומרים בגלל הדומיין יש רמה. |
ציטוט:
אבל אצלך יסתכלו על העיצובים והתיכנותים המהממים ;P אז קנה net עם השם של החברה שלך זה גם ישמע יפה ibconcept.net חח :-D |
אתה לא צריך את שתיהם!!
אם כבר לנט לבד אלה קנה רק CO.IL... |
ציטוט:
חוץ מזה זה אתר ישראלי לא מחו"ל . |
תשקיע, תקנה co.il,
תעשה אתר יפה ותקים עסק ישראלי כמו שצריך! |
בינתיים co.il ואם אני קונה סיאואייאל אני קונה גם נט כבר.. עוד 50 שקל זה לא בעיה.
זה יהיה אתר גם באנגלית.. אז תגידו לי מה עדיף |
אל תקנה גם וגם!
בשביל מה? אז ייכנסו ל-com ויגיעו לאתר של מישהו אחר. |
תתחיל עם דמיין NET אחרי כמה זמן אם הרווחים שלך יאפשרו לך אז תקנה דומיין CO.IL
|
co.il סתם בזבוז לפי דעתי. לא חבל ככה לשלם 280 שקל על כולה דומיין?.
קנה נט הכי עדיף |
co.il מציג אותך כמקצועי יותר ולא משנה מה כולם יגידו שזה בזבוז כסף ושזה לא משנה.
אני אישית רואה co.il אני אומר אין מצב שזה משהו מעפן אחרת לא היו משקיעים 260 ש"ח על הדומיין אלא 8 שקל על הדומיין וזה הבדל משמעותי מאוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אולי אם מדובר ב"ילד הוסטס" שמחפש עיצוב , אז אם הוא יראה co.il הוא בטח יחשוב שזאת חברה רצינית יותר ( "וואו יש להם כסף להשקיע 260 ש"ח על co.il , בטח הם מזה מקצועיים!!" ). בשוק הגדול , מחוץ להוסטס , הדומיינים כלל לא משפיעים על המקצועיות החברה ולא על מה שהלקוחות חושבים עליה . לכל חברה יש את הסיבה שלה לקנות דומיין מהסוג שהיא רוצה ,עלות הדומיין כלל אינה משנה . באופן כללי , ראוי שחברה ישראלית הפונה אל לקוחות ישראליים תהיה בעלת דומיין ישראלי. ציטוט:
אם אתה עומד לפתוח חברה הקונפליקט הזה האם "השקיע ולקנות co.il לא אמור בכלל להתקיים , במקרה והוא כן קיים - אתה צריך לחשוב פעמיים לפני שאתה עומד לפתוח חברה. |
ציטוט:
אני מצפה לקהל יעד יותר גדול מחו''ל. יש לי כבר מישהו אחד כזה. אם זה היה רק ישראלי אז לא הייתי שואל. השאלה שלי פה.. דומיין נט אני לוקח בטוח לקהל בחו''ל, השאלה זה אם לקנות דומיין ישראלי לקהל בארץ אם זה כל כך משדר מקצועיות אני יקנה.. |
ציטוט:
לא משנה מה תגיד אבל דומיין net לא נראה כל כך מקצועי. לגבי העולם החיצוני אני עובד ואני יודע בדיוק איך זה נראה ושלחברות לא מעניין עוד כמה שקלים את זה אתה לא צריך ללמד אותי. אני פשוט מציג את זה בתור המלצה שישראלי נראה יותר מקצועי. |
ציטוט:
לקהל בחו"ל הכי רציני, זה com. |
לפי דעתי אתה לא צריך לקנות שתי דומיינים זה סתם בזבוז כסף תיקח משהו שטוב לחברה שלך ותהנה :)
|
גאד איזה דיון מטומטם
תקנה מה שבראש שלך דומיין זה לא דבר שמראה מקצועיות דף מלא לקוחות מרוצים זה כן |
למה האופציות שלך זה רק net / co.il
יש עשרות דומיינים יפים ויחודיים שיכולים להוות את הדומין של אתרך. biz / us וכו |
עומר תיקח co.il וזהו....
תראה עסקים מקצועיים בארץ שמספקים את השירותים של הם בחו"ל גם משתמשים בזה אז מה הבעיה? |
תקנה co.il, כולה 260 ש"ח. אם אתה לא פועל בחו"ל, מה שני דומיינים (ישראלי/עולמי) שווים? סתם בזבוז לדעתי.
אוקיי, ראיתי שאתה כן מתכוון לפעול בחו"ל ואז אתה צריך לשאול את עצמך אם יש לך האמצעים: כסף לפרסום בחו"ל, אפשרות לתקשורת, החתמה על חוזים וכו...אם כן תקנה com ותוכל להשתמש בו גם ללקוחות בארץ. אחרי כמה זמן (במידה ותצליח) נראה לך שמי שמבין באמת יתייחס לדומיין? לא הוא ישמע המלצות, יראה עבודות וזהו. נ.ב ישראלי לא יתאים לעבודה עם לקוחות מחו"ל שהם לא במקור מישראל ו/או אולי יהודים. יש סיכוי שזה יראה להם סתם כמו דומיין חינמי או דומיין עלוב אחר (למשל, אני לא הייתי קונה מחברה שהסיומת שלה היא com.lb - לבנון). |
טוב.. אפשר לנעול :)
אני קונה net + co.il למי ששאל.. הדומיין שאני צריך ב com לא פנוי. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ