![]() |
מחפש עבודה בתור סיסאדמין
1 קבצים מצורפים
אהלן,
אני מחפש עבודה בניהול ותחזוק שרתים. יש לי ידע וניסיון מוכח בתחום. אני יודע להתקין ולתחזק את כל סוגי השרתים שאתם מכירים. כולל עבודה פיסית על השרתים, וקשר מול הספקיות. מתמחה באבטחת מידע. בעל ניסיון בניהול ואבטחת רשתות (פרטים בפרטי למעוניינים). עבודה בתשלום מסודר בלבד. רצ"ב קו"ח פניות במייל: jadabadhut@mailinator.com או בה"פ. |
שוב זה רלוונטי, אז אני מקפיץ
|
קיבל אישור ממני להקפיץ.
|
trigger happy?
|
יש לך במקרה רכב צמוד + רשיון נהיגה?
|
קבל עצות ידידותיות:
- שפר את הקורות חיים שלך, עושה רושם שכן יש לך ידע אבל אתה מציג אותו בצורה מאד לא מרשימה. - אם יש לך את כל הידע הזה, למה אתה מחפש עבודה פה? תפיץ את הקו"ח שלך באתרי התעסוקה ותוכל למצוא עבודה הרבה יותר מתגמלת. |
ציטוט:
|
פייי
איזה קורות חיים :) הלוואי עליי חח |
סליחה
למחוק |
חחח, מה תמצא פה בהוסטס? עבודה בלהריץ שרתי משחק תמורת שרת משחק?
לא כאן הייתי מחפש עבודה רצינית |
תפרט בבקשה קצת על הפרוייקטים "בהתנדבות" .
שמתי לב שכל שנה אתה מחליף מקום עבודה... אתה מחפש עבודה לתקופה קצרה ? יש לך רכב צמוד ורישיון נהיגה (כמובן) ? מתגורר באזור המרכז ? |
יש רכב צמוד, במהלך השבוע אני ברעננה, בסופש"ים אני בד"כ ברעות.
לגבי הרמה של הקו"ח האלה, לדעתי הם בסדר גמור, וגם לדעת החברה ששכרה אותי בתור מתכנת ואיש סיסטם במשרה מלאה שהייתי בן 17, עם הקו"ח האלה. אני לא מחפש תמורה של שרת משחק, אני מחפש תמורה כספית בלבד. לגבי עבודות בהתדבות, זה כולל בעיקר עבודות תכנות, ומלא אנשים שצריכים עזרה למשהו דחוף ומיידי שאני פותר להם תקלות, לחברת c4ks סידרתי את כל האבטחה, ככה שהם היו החברה הראשונה שהריצה שרתי nosteam שהיו עמידים מפני הDoS שרץ פה באותה תקופה |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:05. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ