![]() |
הסט של פוינט סרב
אוקי אז ככה ראיתם את העיצוב (יש כאלה שלא ראו)
ראיתם את הכרטיס ביקור ועוד לא ראיתם את הבנאר אז כל 3 הדברים שיעלו משבוע הבא לרשת ובגדול הם: עיצוב הדף הראשי עיצוב דף משני כרטיס ביקור ובנאר אני צריך ביקורת על כל אחד מהדברים במיוחד על הבנאר כתובת העיצובים: http://www.point-serv.com/3.htm תודה |
הכל אחלה,חוץ מהבאנר...
הוא מראה על אי רציניות כזאת.. |
לא אהבתי ריק מדי לא מספיק ייצוגי ומרשים הבאנר בכלל לא משהו התנועה לא חלקה הכתב עצמו לא הולך לא אהבתי גם את הלוגו ובכלל העיצוב משהו לא מסתדר.
בהצלחה. |
לא מצאתי קשר בין העצים הפסטורליים לבין המטרה של העיצוב.
|
הדף הראשי קצת מגושם ולא מסודר, הדף משנה הוא סה"כ הדף הראשי פחות החלק שמתחת לחבילות (אם כבר תשקיעו, תעצבו דף משני לא תמחקו חלק ותקראו לו דף משנה) והעיצוב לא מצליח לשדר את המקצועיות שעיצוב של חברת אחסון צריך לשדר.
|
ציטוט:
אם תסתובב קצת ותיראה אתרים של איכסונים תיראה רק ענינים ענינים ענינים ולדעתי זה משעמם קצת גיוון לא יזיק אני חושב |
ציטוט:
|
נחמד...הכפתורים והלוגו צריכים שיפור
|
זה ממש מוזר מה שאתם אומרים לפני כחודשים המעצב פירסם וקיבלו ביקורות יפה מאוד אני יראה את האשכול
|
לא שזה רע,
זה גם נראה טוב לדעתי, אבל כשאתה בונה אתר, אתה צריך לחשוב מה האתר "משדר" ללקוח, אני אישית רואה בעצים האלה מעין "רוגע", וזה ניחא..זה יכול להיות דווקא טוב, אבל..כשזה "מתערב" עם האפור...שאותי לפחות, לא מרגיע..זה נראה שאין קשר בין השניים. |
מזכיר לי מאוד את העיצוב של Storing (אותו מעצב אם אני לא טועה).
|
ציטוט:
מצטער אך לא התחברתי לכלום בהצלחה |
ציטוט:
עריכה:: זה העיצוב שלו Stroke ד''א אינה האשכול שאתם הגבתם http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=26807 |
ציטוט:
בכל מקרה, לכל המשתמשים שהגיבו פה הגיבו גם שם, כך שעכשיו אתה רואה דעות נוספות על העיצוב. |
יפה מאוד
|
יפה . אהבתי
|
לא אהבתי אתר הוסטינג אמור להשרות מראה יותר רציני שיתן לגולשים להאמין לאותו חברה בקיצור..
צריך שהאתר יראה אתר של חברה אמינה. |
ציטוט:
|
האמת, כל עיצוב של הסטרוק הזה יותר דומה לשני, בעיקר דומה לwww.storing.co.il
|
ציטוט:
אין לו סגנון משלו. כל העיצובים שלו חרושים ולא מתאימים לקונספט של האתר המתבקש. לגבי העבודות האלו: צריכים שיפור ובגדול. אין שום קשר בין החלק העליון לשאר העיצוב. וכרגיל..מבנה חרוש. חרוש חרוש חרוש... משפט חכם: נעלמה המקוריות בימינו? |
רפי אני נאלץ להגיב שנית ולהסכים איתך בגדול
|
ציטוט:
הוא במילים פשוטות הוא אומר: פעם אהבו את זה איך עכשיו לא אוהבים. אז אמרתי לו במילים פשוטות מאוד שעכשיו גם אחרים מגיבים ולכן יש תגובות רעות וטובות. עכשיו אתה מבין למה הגבתי? יופי. |
''מה שהיה היה וטוב שהיה''
בקשר לבנאר-יום ראשון אני יציג את החדש של צחי בקשר לעיצוב והכרטיס ביקור-אני מאוד אהבתי את זה וזה מה שיהיה באתר ביום ראשון שהוא יעלה אני מקווה שאשכול זה לא ינעל עד יום ראשון.:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
שלא יאהבו זה בדוק... |
ציטוט:
ברור שאין עיצובים ש-100% מהעולם יאהב. אבל כרגע הוא שואל ברמת הפורום, ויש סיכוי שיהיה עיצוב שכל גולש משתמש פעיל בפורום יאהב. |
לפי דעתי הפונטים והאפקטים של הכתוב בבאנר צריכים להיות אחידים ומקצועיים יותר.
בכרטיס הביקור (חתימה) , צריך להיות מוזכר מספר טלפון ליצירת קשר - זוהי רק המלצה. לא התחברתי לאתר שלכם , מהסיבה הפשוטה - הלוגו שהוא המאפיין העיקרי של אתר , לא קשור לנושא בוא האתר נועד ועוסק. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
לפני חודש העיצוב הוסטינג החדש של GRENNBOX. תראה לי מישהו שאמר שהוא לא אהב? אני ראיתי אנשים שאמרו רק WOW ! |
ציטוט:
חוץ מהמשפט.. לא כזה חכם.. זה משפט רגיל :\ |
הדף המשני לפי דעתי תשאיר את כל החלק השמאלי של העיצוב רק את האמצע תשנה וזוהו
|
ציטוט:
|
נחמד... לא רע בכלל, הבאנר והכרטיס ביקור לא אהבתי
|
חמוד.
|
העיצוב ממש ממש יפה אבל השם משתמש וסיסמא סתם תקוע תשפר את זה
|
הבאנר ממש מכוער, העיצוב ממש יפה.
|
האתר נחמד אבל לא משרה אווירה מקצועית בכלל,
באנר ממש לא מקצועי ויפה, והכרטיס ביקור נחמד רק הלוגו מפריע. :/ בכל זאת בהצלחה. |
ניראה טוב :)
|
נחמד מאוד והכל,
אבל תעשה טובה תעיף את השורה מפרגת הזאת מ"הכרטיס ביקור" , "תפקיד : מנכ"ל " לא נאמס לכם לחיות בסרט ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ