![]() |
חברת דיו-סרב למכירה
שלום,
אני לא יוכל להמשיך לנהל את חברת דיו-סרב. לכן צריך מישהוא אחר, רציני שיוכל להמשיך לנהל את העסק. יש בעסק 65 לקוחות, רובם משלמים בסביבות ה 60 ש"ח . אני נותן לכם פאנל ניהול Upanel שבתוכו יש את כל הלקוחות תמשיכו לנהל אותם שם, יש לנו שתי שרתים שאנחנו משכירים במחיר של 1500 ש"ח בחודש, אתם תוכלו להמשיך להשכיר את השרתים האלו באותם המחיר , זה המפרט של השרתים : duel xeon 3.0 80gb 4gb בחוות השרתים של 012 duel xeon 3.0 80gb 2gb בחוות השרתים של 012 מי שמעוניין לתת לי הצעה על העסק, ולקבל יותר פרטים בטלפון שהתקשר : 0524864691 בתודה, ניר. |
מומלץ!
|
צור קשר
|
מה המחיר?
|
אני רוצה לקבל הצעות.
|
יש לך אותי בICQ אני חושב שלח לי הודעה או שמחר אצלצל אליך.
מה המחיר שאתה רוצה על כל העסק? |
אתה יכול להביא מחיר?
|
ציטוט:
|
אני לא יודע מחיר עכשיו, מי שמעוניין לקנות שיתן לי הצעה .
|
ציטוט:
תתן לפחות טווח מחירים. |
אני מעוניין לדבר איתך צור קשר באיסיקיו
205727962 |
ציטוט:
|
צור קשר באחת מתוכנות המסרים.
|
ציטוט:
|
60 כפול 65 =3900
תוריד 1500 =2400 לדעתי תלך על טווח מחירים בין 5 ל7 אלף. |
דבר במספרים ולעניין .
|
7,000 ש"ח .
מי שמעוניין לדבר על זה שיצור קשר... |
ציטוט:
אני באמת לא מבין על מה 7,000 ש"ח ,אבל זוהי זכותך המלאה כל אחד מעריך את עצמו אחרת. |
יגלל זה בקשתי ממך לתת לי הצעה, אם הם היו שרתים שלי לא הייתי מגיע לסכום הזה
אלה שרתים יקרים ... בכל מקרה אני יכול לרדת איתך במחיר, דבר איתי . |
*נערך*
מצטער אבל לאור המחיר שאני רואה שאתה דורש אני מבטל... מצטער. |
ניר
לפי דעתי תעיף ת'חברה ב 3500-4500 ומי שלא קונה במחיר כזה פראייר. |
על השרתים אתה לא צריך לקחת כסף בכלל .
רק על הלקוחות + אתר . |
ציטוט:
רגע רגע רגע.. יש לך שרתים? שאתה משכיר כל אחד ב1500 ש"ח? או שיש שני שרתים שאתה שוכר אותם כל אחד ב1500 ש"ח? אתה השתמשת במילה "משכירים" , השרתים שלך ואתה מוכר אותם ביחד עם החברה? הדבר משנה לגמריי את העסקה. מה זה רובם משלמים 60? רב הלקוחות משלמים כ- 60 ש"ח לחודש? כי לא ממש נראה לי... |
אוקיי,
ניר, מחר סביבות הצהריים אני אתקשר לקבל הצעה...(אם תוכל לשלוח לי קו בזק בפרטי יהיה נהדר) בין היתר 7000 זה לא מחיר הגון מאחר ואתה לא מוכר שרתים, מאיפה לי אם הלקוחות ימשיכו. |
SPORT חלאס לשחק אותה ראש קטן תסתכל תגובות לפנייך!
הוא אמר שהשרתים לא שלא אז איך הוא משכיר אותם לאנשים?! =\~!!! |
יש אפשרות לשלם אך ורק על לקוחות איחסון ושרתי רדיו?
|
ניר, זה נועם
אני מקווה שלפחות, אני אקבל את הפיצוי שלי ואתה יודע על מה מדובר. וגם מהבעלים החדשים תדעו שיש לקוחות לא מרוצים ותצטרכו לתת להם את מה שמגיע להם ! אני עדיין מחכה שתריץ את הסרבר מחדש ניר |
מכירת עסקים תתבצע בפורום "הצעות ובקשות שונות".
הנושא מועבר. |
ציטוט:
נועם קיבלתה כבר את השרת שלך, וכל הבעיות סודרו . |
ציטוט:
|
ולמי ששאל
זה שתי שרתים שאני משכיר על שניהם אני משלם 1500 ש"ח בחודש. אתם יכולים להמשיך להשכיר אותם במחיר הזה, אני מוכן לרדת עם המחיר אבל לפחות שמי שקונה את העסק יוכל להחזיק אותו ברצינות... אה ואי אפשר ליקנות רק לקוחות אחסון ורדיו, אני מוחר את הכל, רוב הלקוחות הם של שרתי משחק ... בדקתי היום תהכנסה והיא נעה בין 4,000 ל 5,000 בחודש . |
ציטוט:
בכל מקרה דבר איתי בפרטי אתן לך הצעת מחיר. |
מציע למכור אותה ב - 3500 ש"ח
מחיר טוב מאוד ומאוד משכנע למרות זאת הקונה לוקח סיכון שיקומו כל הלקוחות יגידו שלום ויעזבו אך בהצלחה |
מה אתה מטומטם? הכנסה חודשית של 4-5 אלף הוא ימכור ב3.5?
עלק הלקוחות יעזבו אפשר לחשוב כולה מחליפים ניהול, זה לא שהוא מחליף שרתים ובעצם בונה חברה חדשה |: |
ביגמוט אתה טועה
ההכנסה היא של 4 אלף בערך תחשוב ש1500 מזה הולך על השרתים והוא אמר לי שצריך עוד שרת כדי שהשרתי יהיו מהירים זה עומר 2300 פחות זה אומר רווח של 1700 בחודש מה עכשיו גם יש הרבה ביקרורות רעות והרבה ייתחיבויות. מבין? 3 וחצי זה סכום מכובד על החברה |
1500 ש"ח מתאים לך?אם כן צור קשר בחתימה.
|
ציטוט:
אבל אתה צודק שהלקוחות יכולים לעזוב , לא רק בגלל החלפת הבעלים , אלא גם סתם לפרוש. לקוחות אחסון ב"חברות הוסטס" בדרך כלל קונים אחסון למשך חודש-3 חודשיים. הרב מנסים קודם כל לקנות למשך חודש אחד. ככה.. שיכול להיות שהחברה בשיאה עכשיו.. אבל יעבור כמה זמן וכבר לא יהיו 65 לקוחות... יהיה קשה מאוד להביא חדשים.. ד"א - בטוח שרב הלקוחות משלמים בסביבות ה60 ש"ח לחודש? כי לא ממש נראה לי. |
ציטוט:
ממש לא מתאים לי, אני חושב שאפשר לינעול . אני אמשיך לנהל את החברה . |
ננעל
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ