![]() |
Writer.co.il תחרות כתיבה
בלי יותר מדי מילים
http://www.Writer.co.il תיכנות PHP שלי תיכנות HTML של שי משוגע (הוא תותח! אין לכם מושגג כמה) וכמעט שכחתי את העיצוב של אופיר שעבד בזמן קצר וסיפק עבודה איכותית תחרות כתיבה שמחלקת 1000 ש"ח במזומן... הערות הארות וביקורות יתקבלו בברכה גיא |
נחמד, בהצלחה.
|
האתר הזה בפיקוח של רואה חשבון או משהו כזה?
כי כבר היה את אתר freeipod שגם הבטיח הרבה מאוד פרסים ולא קיים. |
אולי תיתן לי את ה -1000 ש"ח וזהו? :D
סתם :) נראה אחלה,אולי אני אכתוב בעתיד. |
אממממ,
יש פירצה בפורום הזה (1.3-1.4 כמו שידוע לי) תיכנות מעולה עיצוב קצת פחות |
freeipod לא חילקו, מה מבטיח לאנשים שהם יקבלו 1,000 ש"ח ולא שיגנבו להם קרדיט על הסיפור?
|
איך זה שתמיד בתחרויות האלה אף פעם אין פרטים על האנשים שפתחו את האתר?
אפילו אימייל אין שם, טופס יצירת קשר זה יפה.. אבל מה יקרה אחרי שתסתיים התחרות? |
מי שלא רוצה להרשם מוזמן לא להרשם
כאן החוקים ברורים אני לא הולך לשכנע את ילדי HOSTS לגבי אמינות התחרות, כי זה פשוט מיותר אתם מוזמנים לחשוב מה שתרצו מי שמכיר אותי ועובד איתי יודע שאני לא מתעסק בשטויות |
תן קצת קרדיט לאופיר על העיצוב הנחמד הזה........
בהצלחה!... |
טוב נראה מעניין, אולי אני אכתוב או אפרסם משהו.
|
ענק! עיצוב מצויין, תכנות מעולה!
|
אתר יפה, אפשר לעשות אותו גם בלי להבטיח פרס (שכבר היה מיליון אתרים כאלה שלא חילקו פרסים ואפילו פלאפון אין)
|
ציטוט:
בקשר לאתר, העיצוב יפה מאוד ונעים לגלוש באתר (חוץ מהעניין שהוא אפל). בקשר לפרס אני לא אתייחס, אם אתה רציני אתה רציני אם לא אז לא לנו זה לא צריך לשנות כרגע...אפשר להשתתף באתר גם בלי לחשוב על פרס כלשהו. בהצלחה. |
יפה מאוד !
אהבתי.. |
וואלה לא אהבתי תעיצוב... בהצלחה [:
|
נראה מרשים,
אני אפנה לעצמי זמן ואכתוב משהו, את התשלום יש לשלוח לכתובת ... =) |
רשמתי סיפור באתר אתם מוזמנים להתעניין
http://www.writer.co.il/vote.php?id=58 |
בהצלחה ישמן!
נשמע ונראה אחלה :) |
פשש רואים השקעה רבה גם בכסף פשש יפה יפה
אתם גם מרויחים טוב קניתם חשבון במקרופאי? עיצוב,קידוד,אסאמאס,שרת,דומין בהצלחה לך ובהצלחה לכל הכותבים.. |
אתר יפה מאוד!
שיהיה בהצלחה! |
אחד העיצובים הפחות טובים של אופיר, תיכנות נחמד.
בקשר לפרס אני חושב שאתם יכולים לסמוך על גיא. |
בינתיים אני מקום ראשון ואני שלחתי לעצמי רק סמס 1 כל השאר הצביעו לי אחרים חחחח איזה סבבה זה כנראה שהסיפור באמת נגע להם.....
|
תודה לכולם על המחמאות
|
העיצוב כל כך מכוער. כל כך לא מתאים לאופי האתר.
פשוט גועל נפש. |
בהצלחה עם האתר גיא, יש חלקים חמודים בעיצוב אך היה אפשר לעשות לו מסגרת ברורה יותר
|
גיא לפני שתקרא את ההודעה הזאת תדע שאני לגמרי בעדך.
לפי מה שהבנתי (אני לגמרי לא בטוח), לפי החוק אסור לכם לתת את הפרס המובטח בתנאי שיירשמו מספר משתתפים מסויים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרי אם יהיו 40 סיפורים בלבד (זה לא הרבה) אך הם יעשו רווח גדול מ1000-2000 לא תהיה בעיה להעניק פרס לזוכה. |
לא אמרתי שהם לא יתנו את הפרס, אמרתי שאסור להם לקבוע שהם יתנו את הפרס רק אם יירשמו מספר מסויים של משתתפים...
|
בהצלחה :)
|
ציטוט:
כי אני בטוח שאתה לא היית יוצר אתר שכזה - בישביל להפסיד פה בוחטה של כסף. הבנאדם הבטיח פרס - והוא רק צריך לצבור את הסכום, וזה בסדר גמור שהוא אומר את זה כי אחרי הכל זה כדי שבאמת יהיה פרס מובטח. |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.justice.gov.il/mojHeb/ כי לא נראה לי שקיים כזה.... לפי איך שאני יודע (מבחינה חוקית), זה התחרות שלו, הוא יצר אותה, הוא קובע את החוקים (שכל עוד לא תמצא לי את החוק המדוייק שדיברת...הוא לא עובר על שום חוק), אחרי שאתה קורא את התקנון אתה מחליט על דעת עצמך אם להירשם או לא לפי התקנון. |
ציטוט:
על אתר אחר, בעיקרון הפרסים הוא דומה, שזה עובר על החוק. אני אבדוק איתו ואחזיר כאן תשובה. |
:P מדליק אבל גם ככה אתה תרביח על ההצבעות :P
|
פחחחחחחחחח
ציטוט:
אני מקום ראשון בתחרות כבר כמה ימים |שריף| |שריף| |שריף| |שריף| |שריף| |שריף| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ