![]() |
ספורטי | עיצוב לאתר ספורט
בלי הרבה מילים: http://img46.imageshack.us/my.php?image=sportyrn8.jpg
|
מהממם ! חבל על הזמן עיצוב פצצההה
אהבתי כל חלק! |
העבודה הגראפית יפה אך לדעתי העיצוב לא יהיה יפה כל כך בתור אתר.
|
מבנה נחמד,
עבודה עצמה לא משהו... :/ |
העיצוב מחופף בטירוף
הלוגו ממש פשוט, והצבעים |
נחמד לא משהו, תשפר אותו לממש מקצועי
|
התגובות בסגנון של "צריך שיפור" וכו' לא ממש עוזרות :\ תפרטו יותר בבקשה
אוהד, איך הגעת לזה שהוא "מחופף"? הוא עומד בכל הסטנדרטים של הריווח, סימטריות, צבעים וכו' - הוא אחיד לגמרי. אשמח אם תסביר את עצמך. ולגבי הלוגו, לא אמור להיות מסובך. והצבעים מה? לא גמרת את המשפט :| UNM, מה זה "ממש מקצועי"? אם אני מבין אותך נכון, אתה חושב שהוא מקצועי אבל לא מספיק? |
זה נראה בסדר דווקא כזה... אבל כאילו חסר גורם מושך אין משהו בולט לעין כל כך הצבעים דהויים
|
נחמד מאוד ==
|
יפה מאוד !
|
יפה אבל כמו שאמרו בתור אתר לא יהיה ממש יפה, צבעים נחמדים ובאמת הכל מחופף כזה עשיתה פס הברקה זרקתה עברתה לשני גם הלוגו לא משהו.
ס"הכ בתור עבודה גראפית לאימון זה נחמד מאוד. |
שילוב הצבעים לא טוב.
|
עיצוב כזה לא ימכור לאף אחד שום דבר,ממש לוקה בחסר.
הכל פשוט! |
נראה טוב... אני הייתי מוותר על כל הגראנדיטים ועל הפינות המעוגלות, בוא לא נשכח שזה צריך להיות אתר תוכן שמתעדכן ומשתנה באופן שוטף ולכן אתה מוגבל בעיצוב וצריך לעשות משהו פשוט אבל גם יפה, נקי אבל גם צבעוני, נשמע קצת מסובך אבל זה לא בעיה... בהצלחה...
|
לא אהבתי את השילוב הצבעים.
|
העיצוב נחמד מאוד והמבנה שלו נוח.
יש בעיצוב כמה אלמנטים שמורידים את היופי לדוגמה הלוגו והתפריט והפסים השחורים בטפריט. חסרים בעיצוב כפתורים של "המשך הכתבה" וטבלה של תוצאות לייב (או משחקים). בחירת הצבעים טובה אך אני הייתי מחליש את הכחול (גוונים בהירים של כחול). חסר לי בעיצוב איזה אלמנט מיוחד שמייחד את האתר בתחום שלו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ