![]() |
יש פה מישהו שעומד להתגייס בקרוב ?
אז כך
אאשמח אם כל מי שעומד להתגייס יכתוב פה ותתאריך שקיבל למי שלא יודע תאריך גיוס זה מקבלים עם מנילה ויש מצב שאחרי (יענו דחו .. ) קיצור אני ב 11/9 כן כן אוטוטו אשמח לדעת למה לוקחים אותכם מה אתם רוצים להיות פרופיל ותאריך אה ומאיפה אתם :O זהו :) אני לוקחים אותי קרבי רוצה מחשבים / משטרה כחולה (כן כן כן יאי מלשין !) תאריך אמרתי 11/9/06 סופי אלא אם ידחו לי ביום שני יש לי קצין מיון ... פרופיל 97 היה לי 82 הלכתי להוריד פרופיל כי שהייתי קטן חתכתי תגידים ביד קיצור הלכתי להוריד והאורטופד ההומו העלה לי ל 97 OWND :\ אני מאור יהודה (מי שלא יודע זה ליד רמת גן מי שעדיין לא יודע זה תל אביב מי שגם את זה לא מכיר לא לנשום במשך דקה !) |
כמעט נחנקתי בגללך.
|
ככה באמצע שירה ?
|
מתגייס ב-13.3.07
קרבי בעיקרון..לא יודע איפה ישימו אותי. פרופיל 82. :) |
על מה הורידו לך ?
|
כמה ניתוחים קטנים שהייתי קטן..
|
שיהיה בהצלחה
יש לי עוד שנתיים... אני מגני תקווה, ממש קרוב אליך... |
אני עוד לא מתגייס :S..
אבל אני מת"א , מכביש הטייסים, ממש קרוב לאור יהודה 5 דקות בערך. |
11/9 זה גיוס מוד"ש, סימנת את זה במקרה? ;P
יא מניייאק, איך אתה יכולים להיות מ"צ (או שאתה הולך לשחם) ? אגב, בהצלחה עם הקצין מיון, אם אתה צריך עזרה ... |
ציטוט:
אני שח"ם וזה אחלה של דבר יומיות,הגישה של המפקדים שונה לגמרי מרגישים שזה לא צבא אין ריתוקים אין כלום,ואין לא שמירות לא מטבחים כלום |
שאלה לא כל כך קשורה,אני כיתה י"א והבנתי שבכיתה הזאת מקבלים צו ראשון,זה קשור לגיל או שלא משנה חייב בכיתה י"א לקבל צו ראשון?
|
אלעד אני צריך עזרה :) שלח לי תפלאפון שלח בפרטי היא לי אותו כפי שאתה זוכר אח הפלאפון של מת המסך
ותאמת אין לי שמץ מה זה מ"צ וכל הקיצורים אני רוצה שחם כן משטרה כחולה אבל רוצים אותי לקרבי לא היה לי שחם במנילה :( בקיצור אני חייב עזרה אשמח אם תעזור לי שלח לי תפלא שלךך זה שמעלי זה לא קשור לכיתה זה קשור לגיל ! ב גיל 17 וחצי אתה תקבל צו ראשון אפילו אם תיהיה בגן כי נשארת בגן 16 שנה וזה מכביש הטייסים אכן אני מכיר אני עובר שם כל יום קו 36 37 לפעמים אני נוסע ב 16 לכרמלית ... למדתי באורט טכניקום בגבעתיים הייתי תמיד יורד בסינגלובסקי ואז חוצה ללגרדיה ולוקח 52 לבית ספר שלי :) עריכה איזה עילג אני מודיעין שדה חחחחחחח אבל אלעד שלחו לי מנילה של שדה כן אבל אני לא רוצה אני רוצה מחשבים :( |
ציטוט:
איך אגב מגיעים למשטרה הצבאית? מה הפרופיל שלך? |
שחם זה צבאית או כחולה ?
|
ציטוט:
אני במשטרה כחולה לא מ"צ |
ציטוט:
|
ציטוט:
בהצלחה למתגייסים, הייתי מתחלף איתכם ברגע זה. |
זה לא כ"כ קשור אבל על מה קובעים פרופיל?
כל פעם שמדברים על גיוס מדברים על זה ולי אין שמץ מזה זה אומר =\ |
ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...95%D7%90%D7%99 |
ציטוט:
מורידים פרופיל לאנשים רזים (במיוחד XD)? אממ אם למדתי מקצועות נחשבים בצבא, והוצאתי ציונים טובים בבגרות. ואני מעוניין ללכת לאיזה פרויקט סודי, איזה פרופיל צריך? :P |
קיצור נסכם לכם איך מודדים פרופיל יש לכם מחלה ? עברתם ניתוח אי פעם ?
סרטן שלא נדע ? משהו ? כל דבר קטן ! משקפיים ? (לא לכולם יורד בגלל משקפים !) קיצורככה נמדד ליהודים זה פרופיל עד 97 מורידים 3 על ברית מילה זה נחשב ניתוח ... רוסים למשל עד 100 :O קב"א זה שאתה נכנס למחשב ועושה מבחנים כמו כמה זה 4825.2345.23345 בחזקת 2340257942345 לחלק ל 23480524 אחוז של 999999999 מתוך 231468.25 קיצור כן הצבא חושב שאתה הבדעי ! כמובן יש תשאלות של הנכים ! שזה איזה מצב הכיסא לא יפול (פה יש תמונות !) כיסא שחסרה לו רגל כיסא שרגל שלו עקומה כיסא נורמאלי כיסה שכל הרגליים שלו הוכנסו פנימה יענו יוצא סביבול כזה LOL |
ציטוט:
בדר"כ אצל גברים אין בעיה של משקל מינימום, אך תמיד יש חריגים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפי מה שהבנתי אם לא עברתי ניתוחים , אני לא זקוק למשקפיים , אני לא חולה בשום דבר , אני במשקל הגיוני ואני כשיר נפשית אני מקבל 97 בפרופיל , אבל זה לא נשמע לי פשוט מדי. |
ציטוט:
הצבא רוצה שלך, בתור גבר, יהיה פרופיל 97 כדי לשלוח אותך ליחידות חי"ר. |
7.7.07
שברתי את הרגל כמה ימים אחרי צו ראשון (:() וזה לא בדיוק מראה סימני התאוששות (כנראה שהעצם התאחה לא טוב) אז שום דבר לא סגור על הפרופיל שלי (שנבדקתי הייתי 97). תגידו,מימוש הביצים ורופא שפוטר תשבץ בזמן הבדיקה זה נפוץ?:S בוא נראה מי פותא מה לא נכון פה?:) |
ציטוט:
|
[QUOTE=D- guri]7.7.07
שברתי את הרגל כמה ימים אחרי צו ראשון (:() וזה לא בדיוק מראה סימני התאוששות (כנראה שהעצם התאחה לא טוב) אז שום דבר לא סגור על הפרופיל שלי (שנבדקתי הייתי 97). תגידו,מימוש הביצים ורופא שפוטר תשבץ בזמן הבדיקה זה נפוץ?:S בוא נראה מי פותא מה לא נכון פה?:)[/QUOTE] הרגל שלך לא התאוששה ובכל זאת פ' 97? |
[QUOTE=BHXHUI]
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא:)
תשים לב,כתבתי ששברתי תרגל אחרי הצו.... מישהו ממשיף לנחש? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הכבוד!
אתה הראשון מאיזה 100 אנשים. פרס: נשיקה ממני:) |
LOL מבין בכיסאות זה קב"א זה יענו לראות אם אתה אידיוט או חכם אני אידיוט יש לי 49 כי לחצתץי אנטרים :\ יש יותר נמוך חחח זה לא באמת אידיוט ! אבל זה לא מספיק טוב למחשבים !
הכי גבוה זה 56 (וזה קפיצות שלא תחשבו זה 47 48 49 50 ... חחח אחרת באמת יוצא שאני מפגר :X פרופיל 97 יהיה לך אם אין לך עקמת בגב ואין לך קילה בביצים ועוד ... אם אתה שמן נותנים לך זמן לרזות לא תרזה מורידים לך פרופיל או משהו חבר שלי אמרו לו שהוא יכול ללכת לדובדבן והכל אבל ! חייב להוריד 5 קילו ! זה הכל והוא רזה .. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ