![]() |
לימודים? בהצלחה!
שלום,
לא יודע אם הנושא הנ"ל עובר על חוקי הפורום אך דבר זה לא משנה לי כל כך מאחר ואני מרגיש צורך לרשום זאת. כן, אז מחר מתחילה לה שנת לימודים מיגעת וקשה, בקרוב ראש השנה וסוכות ככה שאפשר להתעודד קצת. רציתי לאחל לכל התלמידים (אני בניהם) שנת לימודים פוריה ומוצלחת, הכרת חברים חדשים וציונים בשחקים. עד פה להיום, המשך יום נעים ושבוע טוב לכולם!. |
שמישהו שיצנזר את המילה לימודים, ואז חצי פורום יהיה כוכביות!
אבל בהצלחה! |
ציטוט:
|
תודה גיא, בהצלחה לכולם.
|
תודה, בהצלחה לכולם:).
|
תודה
תלמדו טוב לשון מטמטיקה ואנגלית! בהצלחה! |
בהצלחה,לי נשארה רק שנה וזהו.
(אני י"א עכשיו)נקווה שיעבור מהר. |
יפה יפה...
אגב, מי שעבר לחטיבה/תיכון - התאכזב/קיבל שוק ממשהו? אישית אני כן :) מלא מלא כוסיות שלא יאומן |
|
ציטוט:
הוא בכיתה ז' >_< אה והבצלחב לכולם בשנה החדשה. |
ציטוט:
|
נמנמ אללה כיתה י"א|?
|
בהצלחה לכולם
|
ציטוט:
בהצלחה! |
אין פה הרבה יב'ניקים?
|
בהצלחה לכולם!
|
בהצלחה לכולם!
אני עולה ל-י' לתיכון עכשיו.. נקווה שיהיה טוב |
ציטוט:
אני כיתה ח' ואני לא בשום חטיבת ביניים.. יש לנו בית ספר עד כיתה ח'.. באסה.. אבל...יש יש כוסיות בשכבה שלי.. וגם שנה שעברה היה לי.. |
בהצלחה לכל אלו שממשיכים ללמוד...
אני כבר סיימתי:D |
רק המחשבה על (פאקינג) "לימודים" גורמת לי בחילה :(
טוב בהצלחה לכולם :S |
ציטוט:
יאלה סוף סוף לשטוף עיניים וואלה אני עליתי לתיכון והתאכזבתי ודבר איתי מחר יש לך ת'פלאפון שלי צלצל נקפוץ להגיד שלום |Lol| |
ציטוט:
(לפחות לא בי' לא רציני כל כך...). מכיתה ח' הפסקנו ללמוד...היה בכיתה ח' את הקטע עם הפלאפון שמכניסים לקלמר ומשגעים את המורים חחח היה טוב... ואז בכיתה ט' כולם יושנים בשיעורי ערבית וכאלה כדי להעביר אותם מהר (ואז הולכים ללמוד ערבית מחדש בתיכון ובסוף אתה נדפק עם נכשלים כי מעבירים אותך למתקדמים). כנ"ל בשיעורי לשון כי המורים מכניסים לך למוח "רק מתמטיקה חשוב" ובסוף בי' אתה מגלה שנדפקת חזק מאוד ובחסד יצאת בבגרות עם עובר |Lol| |
לדעתי כיף לכם שאתם מתחילים את הלימודים מחר!.
אני התחלתי כבר ללמוד בתאריך 29. בקיצור 4 ימים של סבל ומחר זה ממשיך :S. נוווווווווווווווווו לא רוצה לחזור!!. לא רוצה לא רוצה לא רוצה אוקיי הוצאתי כעס של כמה ימים, אני מרגיש הקלה |
עוד לא הספקתי להרגיש תחופש והוא טסססססס...בעעע רציתי להספיק עוד מלא דברים...חחח.
יאאלה שנה אחרונה בבצפר. נקווה שהשנה תעבור מהר במיוחד הבגרויות... אז שתהיה לכולם שנה טובה ומוצלחת...|קורץ| :-) |
בהצלחה לכל התלמידים
|
מה אתם מתכוונים לעשות עכשיו? עדיין לא יודע מה איתכם, אבל אני הולך לישון אחרי לילה ארוך ;)
בהצלחה לכל התלמידים... |
בהצלחה לכולם
|
אלעד עולה היום לכיתה ב :O
בהצלחה מאמי :X |
ציטוט:
מה לעשות, נשארתי כיתה א שנתיים חח |
ציטוט:
בעע איזה מערכת קיבלתי :'( י"א סיוט!! |
שנה טובה ובהצלחה וכולם;P
|
ציטוט: