![]() |
ישראל - אסטוניה!
איך לא היה על זה נושא?
יאללה 1-0 ישראל, המשחק משודר בערוץ 11. הרכב נבחרת ישראל: דודו אוואט, עמרי אפק, טל בן חיים, שמעון גרשון, יואב זיו, עידן טל, וואליד באדיר, מיכאל זנדברג, יוסי בניון, יניב קטן, רוברטו קולאוטי. הרכב נבחרת אסטוניה: מארט פום, אנאר יאגר, ראיו פירוייה, אנדריי סטפנוב, דמיטרי קרוגלוב, אלכסנדר דמיטרייב, רגנאר קלאבן, סרגיי טרחוב, כריסטין וייקמה, אנדרס אופר, טרמו נימלו. עכשיו מחצית. ויאמוררררררררררר קולאוטי |לב| |
אני בעד אסטוניה.
כל קבוצה שגרשון משחק היא תועבה.. אללה אסטוניה... |
ציטוט:
אולי גם תגיד שכל מדינה שגרשון נמצא בא אתה לא תיהיה בא ופשוט תעזוב את הארץ? אגב, סתם לידע כללי.. נבחרת ישראל היא לא קבוצה, היא נבחרת. |
סתם לדיע כללי,אל תנסה ללמד אותי כדרוגל כי אני יעלה עליך בכמה רמות.
בכל מקרה,גרשון זה תועבה זימה ושאר ירקות. לכן כל דבר שגרשון יקח בו חלק מבוטל מבחינתי.. |
אני מבין שאתה אוהד הפועל ת"א,
שיהיה לך בהצלחה - ואני יודע שעמוק בלב שלך אתה רוצה שישראל תנצח. יאללה ישראל, קולאוטיייייייייייייייייייי |
יואב זיו הזה שחקן גרוע מאוד הוא חייב להוציא אותו :|
בכללי ישראל לא משחקת טוב בכלל :| |
חתיכת מסכן קבל שיר,
בכל העולם אין כזה בלם לאן הוא נעלם גרשון בבית"ר אדום הוא לא נשאר והיום הוא גם שואל מזה הפועל.. עוד שיר סתם לכיף..כל הפועל טליבאן תודה רבה לך בית שאן אוסישקין התמוטט ולב לבייב התחרט. פשוט עוכרי ישראל אתם אוהדי הגועל. 1-0 משער של קולאוטי חיזוק משמעותי לנבחרת.. |
רוברטוווווווווווו ויאמוררררררררררררררררררררר|לב|
יאללה ישראל! :] |
אל אל ישראלללללללל
בדרך ליורו 2008!!! |
איכס משחק מגעיל
גרשון חייב להיות בחוץ הרס ת'הגנה בן יוסף וקינן 4 רמות מעליו באדיר שיחק מגעיל המשחק באגפים מוכיח שחרזי וקייסי צריכים עדיין לשחק בנבחרת גם בגיל 200 ההתקפה דווקא הייתה טובה ... בניון וקולאטי משחקים טוב ... קיצור יום רביעי אם לא יגמר 4-0 הנבחרת בבאלגן |
ציטוט:
אגב הפועל בית שאן כבר לא קיימת.. עכשיו מקימים את מכבי בית שאן, |winky| עוד שנה וחצי תשמע שהם התפרקו.! |
משחק מגעיל מצד הנבחרת... במזל לא הפסדנו רק בזכות אוואט...
הנבחרת שיחקה על הפנים! |
ציטוט:
זה לא ההוא שמת בתאונה מצערת ? :-/ בכל אופן לא מכיר שמעון גרשון, שאל את דינמו בוקרשט, ניראה לי שהם זוכרים אותו לטובה. חבל, הגיע לאסטוניה הנצחון, משחק מביך לישראל. ועוד משהו, אני מציע לך לבקר באיזור הנמל בת"א, תגיע לרחוב אוסישקין מס' 1 ותגלה לפנייך בניין של מגרש כדורסל, עומד ואיתן. אוי אוי ארקדי הולך לכלא. :-D |
אוהדי הפועל, אני עדיין לא מצליח להבין את השכל הקטן שלכם וכיצד אתם משנים את הכיוון להפועל ת"א ובייתר ירשולים על מנת לפתוח כאן ריב..
אז סתמו לאף אחד לא אכפת מהקבוצה שלכם, אתם יורדים ליגה, גרשון היה השחקן הכי טוב שלכם, אתם פשוט מסרבים להאמין שהוא עזב אותכם, אני בכלל לא מבין את שיקול הדעת שלו אם אוהדים כאלה גם אני הייתי ישר עובר קבוצה בלי מסיבת עיתונאים ובלי נעליים פשוט עוזב אותכם.. כיאלו יש לכם טלוויזה בבית.. לכו להפרטה .. |
ציטוט:
להורג בנאדם בגלל כדורגל? נו באמת.. על זה אתה אפילו צריך לקבל אזהרה. |
משחק גרוע ביותר של הנבחרת. אפשר להגיד שידענו ימים טובים יותר מבחינת איכות השחקנים, הנחישות וכו...
אבל צריך לזכור שבסוף ניצחנו, אם נעלה ליורו עצמו לאחר שבכל המשחקים שיחקנו לא משהו לאף אחד לא יהיה איכפת. (לא שיש סיכוי שנעלה, רק בתאוריה) |
ברוך השם! לפחות לא נסיים אחרונים בבית!
|
ציטוט:
אבל אני אנסה להסביר לך בקצרה. שחקן שטסת בשבילו לחו"ל, שחקן שעבדת שעות נוספות כדי להגיע ולראות אותו בכל אימון ובכל משחק, שחקן שהיה נחשב עבורך כמה שמייצג הפועל, עוזב בשביל עוד קצת כסף בקבוצה השנואה עלייך ביותר. מוות זה הדבר הכי פחות רע שיכולתי לאחל לו. vajda היקר, אנחנו מסרבים להאמין שהוא עזב אותנו? יש מועדון והוא מעל כל שחקן זה או אחר. למועדון קוראים הפועל תל אביב. למועדון לא קוראים שמעון גרשון. |
ציטוט:
רק רוצה להגיד לך, לכולם פה... שאם עוד פעם אני אראה אלימות מילולית בגלל שכואב לכם בעקבות כדורגל - אני לא אהסס לתת אזהרות. ושחר, אתה לוקח את הכדורגל יותר מידי אישי! בדיוק כמו שמס' אוהדים של בית"ר לקחו את הקטע שאבוקסיס עבר אליכם יותר מידי אישי! אל תשכח שזה כדורגל ואחרי הכל זה עסקים בין אם תרצה בזה או לא... ככה שאת הכסף שהוא מקבל כנראה שלא הפועל ובטח שלא אתה יכולים להביא לו. |
תגיד,אתה עושה צחוק?
הבנאדם דיבר לעניין לא קילל..חתיכת מסכן קבל שיר, גם זה מותר להגיד? "בכל העולם אין כזה בלם לאן הוא נעלם גרשון בבית"ר אדום הוא לא נשאר והיום הוא גם שואל מזה הפועל.. עוד שיר סתם לכיף..כל הפועל טליבאן תודה רבה לך בית שאן אוסישקין התמוטט ולב לבייב התחרט. פשוט עוכרי ישראל אתם אוהדי הגועל. 1-0 משער של קולאוטי חיזוק משמעותי לנבחרת.." |
ת'כלס אוהדי הפועל סתם אוכלים סרט
שבצ'נקו עבר לצ'לסי ובמשחק הראשון נישק את החולצה אחרי גול אבל הם לא מתעסקים בזה כל היום ... אם היית שחקן כדורגל וקבוצה הייתה מציעה לך חצי מיליון דולר יותר מה תעדיף סמל או כסף ? (ואני בכלל לא מצפה שתענה כי אם תגיד סמל אתה סתם יוצא טיפש) |
חחח עשיתם את זה כאילו בגד במדינה, סה"כ עבר קבוצה.
אתם מסתכלים על השחקנים כ"נשמות טובות" שמשחקות בשביל הסמל אבל שוכחים שכדורגל זה עסק, ואם יציעו לשחקנים סכום יותר גדול בקבוצה ברמה יותר גבוהה (לפעמים גם יותר נמוכה) הם יעברו. ניקח דוגמא של רופא שעובד בקופ"ח, נניח ולאחר 20 שנות עבודה הציעו לו הצעה משתלמת יותר ממכבי, אם הוא יעבור יגידו שהוא בוגד? צריך לחשוב כלכלית בחיים. שמעון גרשון כיום בן כמעט 30 ולדעתי הוא רוצה להרוויח כמה שיותר לקראת סיום ה"שנים הטובות" שלו, מובן לחלוטין. |
א. אני טיפש.
ב. עם היה ליי כישרון ברגל (יש לי גם סיפור מעניין על מה שיש לי הכשירון שיש לי ביד) בחיים לא היתי משחק במקום אחר חוץ מהפועל. או כמו שאמר ג'ימי גרימבל: " I have a bettre offer" סקאוט של יונטייד: "better fotm mu?" ג'ימי: "Manchecter city" מאמן: ":-D " |
שחר,אתה קנאי !
יאללה אוסישקין איפה אתם אוסישקין איפה אתם אולטראס הגועל חחחחחחחחחחחחח אללה יום ראשון גהנום ולמי ששאל למה בית שאן ? :P או או ! אז אני אספר בקצרה,הפועל ניצחה בביתה בבלומפילד את הפועל פ"ת אם אני לא טועה,והם היו מקום ראשון המשחק של ביתר עוד לא נגמר 2-2 דקה 92 שחקני בית שאן קשרו שרוכים כדור קרן של ביתר קורנפיין כמעט מכניס ובא שחקן ביתר לא זוכר מה קראו לו,הבקיע גול 3-2 ניצחנו ולקחנו את האליפות בעוד שאוהדי הגועל שמחים וצוהלים עד שהם שומעים את החדשות הללו. :) אח תודה רבה לך בית שאן ! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוי אתה יותר טיפש מאורלי ווינרמן במחבן פסיכוטירי,אתה מתלהב מזה שהאליפות האחרונה של הקבוצה שלך ביתר "גן חיות" ירושלים הייתה מכורה? |
ציטוט:
שכחת משהו אחר, הרבה יותר חשוב. באותה עונה ובעונה שאחרי זה, פעמיים, הפסדתם לנו בגמר גביע המדינה בפנדלים. סדי, מכיוון שאני קצר במילים, הו הו, הו הו הו הו הו הו. הא ואני לא יודע אם הדרכון שלי בתוקף, טדי זה מועצה אזורית גרמניה? |Lol| |
אני יליד אסטוניה (:
נולדתי באסטוניה בנרוה - יאללה אסטוניה ! |
וואו אתה ממש אבל ממש לא קשור:)
בקיצור אתם צודקים גרשון זה אבידה גדולה להפועל. יש לו כבר שער בגביע אופ"א ובישול לדה ברונו בגביע הטוטו.. רקרוד מרשים:) |
רוב השחקנים בארץ לא יודעים את המשמעות של סמל. ושבצ'נקו? סמל במילאן? אתה מתבלבל עם מאלדיני, אפילו קוסטקורטה. אלו סמלים במילאן.
ו Sadi, יפה שאתה לא זוכר שמות של שחקנים בקבוצה שאתה אוהד. וניצחון של ישראל. בסופו של דבר שיחקו מגעיל או לא מגעיל, העיקר 3 נקודות וזה מה שצריך להשיג נגד הנבחרות החלשות מאיתנו (על הנייר). |
הוא אוהד כורסא.
בכל מקרה,למדתי לא להאמין לאנשים עם שם יותר מצחיק משלי. |
טוב האשכול נעול, אזהרות יחולקו בהמשך...
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ