![]() |
יאי דחו לי תגייוס
יאייי
דחו לי ל19.11.06 :) קרבי אני הולך להיות תותחנים או נ"מ (נגד מטוסים) אחד מהם עכשיו יש לי זמן להוריד פרופיל :X חחחח |
פעם תותחן תמיד נטחן :P
אמרתי לך לשלוח לי קו"ח |
אני ישב לכתוב עם אח שלי ואני ישלח לך אני יכתוב לך ככה ספר ... (אני מקווה)
|
ציטוט:
אם תכתוב סיפור אף אחד לא ייקרה את זה. בנקודות ... |
אלעד אולי אני ישלח לך קורות חיים
שים אותי איפשהו |קורץ| |
ציטוט:
|
אה אז עזוב חחח :)
|
אתה מתגייס עם איזה 5 חברים שלי
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בתור אחד שהיה בתותחנים אל תלך
לא לזה ולא לזה אבל אם כבר לדעתי עדיף תותחנים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שלא נראה לי שהם משתמשים בכלים שלהם כמו תותחנים |
ציטוט:
בגלל זה עדיף. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בנ"מ לעומת זאת, אתה יכול להגיע לפרוייקט החץ, להיות מפקד סוללת פטריוט וכו' .. ולפי מה שאני יודע, היציאות יותר טובות מ 11/3 |
יופי ככה יהייה לי יותר זמן ופעמים לתת לך מכות:)
|
חח אם תיהיה בפלמחים בחיל תותחנים יהיה לך כייף ..
אח שלי שם וזההה חבלזז של בסיס.. |
חח יש לי משפחה של נ"מ עזוב אותך אחרי כל הסיפורים שלהם חח לך לתותחנים חחח...
למרות שהם אמרו שהאוכל והכל שם יחסית לצבא דיי טוב. (חיל האוויר (: ) בהצלחה חן! |
ציטוט:
ציטוט:
יש להם סיכה מגניבה גם |
בן דוד שלי היה בחיל האוויר בסטינגר אם אני לא טועה,
הוא אמר שהיחס שם היה חרא כלומר ממש התנהגו אליהם מסריח, עכשיו הוא ג'ובניק והיחס שם הרבה אבל הרבה יותר טוב. את הסיפורים של המשפחה הקרובה (אבא,אמא) אני אחסוך חח. בכל מקרה חן מה שלא תבחר אנחנו מאחורייך ;P |
ציטוט:
ולא מגייסים יותר לסטינגר, רק לטק"א |קורץ| |
תהנה..
התותחנים הוא בין התפקידים הבטוחים ביותר בקרבי אם לא הבטוח ביותר! |
ציטוט:
|
מה כדי לי ?
השאלה שלי זה איפה אני יהיה יותר בבית בתותחנים יש מצב להיות ג'ובניק ? ובנ"מ יש מצב להיות ג'ובניק ? |
אני לא חושב שבנ"מ או בתותחנים אתה יכול להיות ג'ובניק..
|
סיכוי יותר גבוה לנ"מ, ובכל מקרה זה רק לקראת סוף השירות
|
ציטוט:
אגב הוא כבר שנתיים בערך בצבא כך שזה לא משנה... |
אני רוצה להיות כמו אלעד ג'ובניייייייייייייקקקק
|
ציטוט:
אני במשך שנה שהייתי בשירות שארבע חודשים מזה היה טירונות יצא לי לירות ירי מבצעי די הרבה בצפון יורים מידי פעם בקשר לזה שדופקים את השמיעה זה לא ממש נכון אולי את הגב מלהרים את הפגזים (אני קרעתי את הרצועה הצולבת מהרמת פגז) יש קסדה עם אוזניות אטמי אוזניים או פשוט שמים אצבע באוזן:-) MLRS זה באמת חרא במלחמה שהייתה זה פעם ראשונה שהם ירו מבצעי מה גם שבאימונים שלהם הם יורים טילי גבס כי כל טיל עולה המון כסף וגם הקווים שלהם לא משהו לפי מה ששמעתי מהם תותחנים עושים גם קווי חי"ר (כמובן לא קווים כמו של צנחנים גולני וכאלה אבל קווי חי"ר פשוטים) בקשר ליציאות כשעשינו קו כחול היציאות היו 16/5 וגם 7/2/9/3 לא זכור לי יציאות של 11/3 מה גם שאתה יכול להגיע למיתר/מורן (אותה יחידה) שזה יחידה סודית או לעוד יחידה ששכחתי את השם שלה שהם עובדים עם מזלט"ים והם גם סודיים ואתה גם נמצא בבסיס של חיל האוויר אם אני לא טועה |
ציטוט:
אבל יש שם גם חיל תותחנים ואני מוכן להתערב איתך, כי אח שלי יושב שם שנה וחצי.! |winky| אל תתוכח איתי הפעם ישמן |שריף| |
אתה איתי אחי אני גם ב19 לנובמבר
|
אתה שייך לתל השומר ?
|
כה אבל אני מתגייס מטבריה והולך לבאקום בתל השומר
|
זאת אומרת שאתמול אתה לא היית במקרה בתל השומר בקצין מיון ?
|
ציטוט:
בהצלחה (גיוס קרבי, כמו שאמרת). רק חבל שאתה מנסה להוריד פרופיל, תעשה את השלוש שנים האלה ביחידות כמו תותחנים/נ"מ שאין בהן סיכון ממשי ומיידי אך התרומה ללחימה גם היה נכבדת (ולכל אלה שאומרים שנ"מ לא עושים כלום- חכו, בטח עוד 3-4 שנים תהיה מלחמה עם איראן...לא?). |
תבין
זה לא שאני לא רוצה קרבי אני פשוט אוהב להיות בבית ! עכשיו הבעיה היא שאני יודע שבנושא המחשבים אני יוכל לתרום אבל בשביל להיות במחשבים אני חייב 72 לפחות ! אם לא תיהיה לי ברירה אני יתלונן שאני סובל מפחדים ומסיוטים ואז יש לי סיכוי לשחם או לממרם |
ציטוט:
וחודשיים לפני גיוס אין מצב להגיע לזה, סורי |Rolleyes| |
ציטוט:
ציטוט:
|
ואייייייייייייייי בדיוק ביומלדת שלי :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ