![]() |
The Open Door זמין ל-Pre-Sale!!!!
The Open Door, דיסק חדש ל-Evanescence, הלהקה הכי שווה שיש!
אחרי 3 שנים (להיט Bring me to life, למי שלא מכיר? אפשרי?!) וכל כך הרבה דיסקים, הדיסק ה11 שובר שיאים!!!!! |
שמח בשבילך.
|
מזל טוב =]
|
זה לא דיסק שלו...ותאמת, בחיים לא שמעתי עליהם!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא מת על המוזיקה שלהם, לא רק שכל המעריצים השרופים הם די הומואים ולסביות
[לא בא להגיד עלייך משו, סתם משו שלמדתי] :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
אחלה דיסק, חלש יותר מ-Fallen, ב-3 באוקטובר אני אלך לקנות. |
הממ...
מוסיקה של פריקים :P הכי טוב psYchEdEliC ו- Dance ו- NYH :] חחחח אפילו אני קצת אוהב תאלבום שאלי-שמוק שלח לי פעם XD |
ניקו, מספיק לזיין בשכל, מטאורה שומע לי. פ-ח
|
מה כולם כ"כ אוהבים בהם? :S
מגהדת' שליטה. |
ניקו, שכחתי להגיד שסליפנוט אוכלים בתחת.
|
ציטוט:
ואליחי, תרגיע לפעמים ;) ו.. מי מבקש ממי שהוא ישלח לו רמיקסים וכל החרטא הזה? לא זכור לי שזה אני, אולי אתה? |
אני ארגיע? אתה מתנהג פה כמו בטלנובלה, מלכלך על אנשים מאחורי הגב, מנסה לגרור מריבות, ואל תזיין לי בשכל, שמעת Meteora ותמיד תשמע.
|
ציטוט:
ושמעתי אולי שיר שתיים לא יותר והדעה שלי שמיששומע רוק קבוע זה פריקים >< skhttp://www.weedness.net/forum/html/e...i_emoticon.jpgzi ownz |
ציטוט:
יש סוגים של רוק :). וממ אליחי אחלה להקה למרות ששמעתי רק כמה שירים מועטים שלהם... יום טוב :). |
וואו..
|
מטאל כבד שולט.
פריקים שולטים. |
שוטי הנבואה עד המוות
|
אני לא שומע רוק בכלל, יש לי שירים ספציפיים מלהקות ספציפיות, אבל זאתי במקרה מועדפת לגבי כל השירים.
|
ציטוט:
http://img454.imageshack.us/img454/4407/rockoutkf2.gif |
ציטוט:
|
Sale ? אה ?
|
כמה הבהרות שהייתי חייב לציין
1. אוונסנס היא לא להקת מטאל, היא תת ז'אנר שנקרא נו-מטאל, או כמה שהוא שנוא (למרות שאוונסנס נחמדים אחרי הכל) 2. סליפנוט זה פאקינג חרא, נו-מטאל מזדיין ששווה לתחת, לא רוק כבד ולא נעליים 3. Megadeth שליטה, תסגדו לדייב מאסטיין ט'ראש, דת' והאבי - השילוש הקדוש של המטאל עכשיו תהיו אימואים בשקט :) |
ציטוט:
ומי אמר שהם בכלל מתקרבים למטאל כבד? |: |
צר לי לומר לכם
אבל חבורה שהורסת גיטרות ולא מפסיקה לצעוק זה לא מוזיקה מטאל וכל מה שמסביבו זה חרא אחד גדול ועלוב אבל כל אחד והדעה שלו אני רק אומר את זה כי אני לא סובל תילדים האלה: "מה תשומע" "אמינם" "חח הומו" צר לי לומר לך, אבל המטאליסטים לובשים איפור כבד ו****** אחד את השני בתחת. |
ציטוט:
ציטוט:
|
הלו הלו לסינרגיה יצא דיסק ביום שישי האחרון, למה אתם לא מזכירים אותם? חח
|
ציטוט:
אז אני אומר לך ולא אצנזר, זה אתה שמזיין את החברים שלך בתחת |
ציטוט:
תבדוק במילון את ההגדרה של המילה פריק. |
ציטוט:
גם לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס אבל זאת הסטיגמה - בעסה. |
אגב, זה יצא ברשת לפני כמה ימים :).
|
לא זה לא, הורדתי מיד אחרי ששוחרר.
|
ציטוט:
פריקים לא שולטים ולא נעלים.. לך תתאבד כמו שאר הפריקים.. דכאוןןן בנשמה :) |
ציטוט:
8-* מזרחית = ערסים מטומטמים NYH + DANCE = סבבה אפילו נחמד RAMMSTIEN + MEGAHERAZ = שליטההההה NORMAL MUSIC = KEEP IT COOL מקווה שהבנתם |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ