![]() |
הפורטפוליו החדש שלי, מה דעתכם?
|
את העיצוב עצמו לא אהבתי העבודות יותר מרשימות
|
נראה נחמד, תיכנות מזעזע...
|
ציטוט:
יש כמה וכמה רמות הבדל למה אתה מעצב את הפורטוליו בסיגנון אחר מהעבודות העיצוב נראה כמו גלריית חתימות |
לא משהו בכלל. העיצוב תופס הרבה מקום מהדף והתוכן לא מכסה אותו, נשאר לך חלק ריק גדול מאד. גם לא הכי נוח לקרוא משהו על גבי הרקע הזה, שנראה כאילו סתם זרקת עליו מברשות. לגבי העבודות, יש הדלי רמות די גדולים מעבודה לעבודה, זה נראה כאילו שמת את העבודות הראשונות שלך ואז את האחרונות :\
|
עיצוב חמוד
|
אהבתי אבל קצת גדול על הפונט יענו לא יודע העיצוב ריק מבחינת תוכן
|
ניסית לחכות את הפורט' של prinstyle פחות או יותר.
|
כלקוח שהיה ניכנס לאתר כידי לראות מה המעצב יכול להציע לו, אני לא חושב שהיתי נשאר מספיק זמן כידי להגיע לתיק העבודות.
קח את אחד העיצובים שיש לך בתיק עבודות ותהמר אותו לפורטפוליו שלך. |
פורטפוליו נחמד מאוד!
|
ציטוט:
עוד תגובות, |winky| |
חמוד מאוד
|
חלש מאוד..
בהצלחה |
לא אהבתי...
לא יודע מה איתך, אבל, כשאני נכנס לפורט-פוליו כזה, אני יש יוצא. אני אפילו לא מסתכל בעבודות... רמת הפורט-פוליו צריכה להיות, בכמה רמות, טובה יותר משאר העיצובים. פורט-פוליו זה בעצם... אתה. ככל שאתה משתפר כך אתה צריך להציג זאת בפורט-פוליו. בהצלחה. |
לא יודע, אני דווקא אהבתי, ואני לא אחד שאוהב כל עיצוב..
חות אהבתי איך שאתה מציג את העבודות, ובכל זאת זה קצת מוגזם הייתי רוצצה פה גם קצת יותר מקצועיות ולא יודע איך להגדיר |
הרבה מאוד הגזימו פה...
בגדול אני חושב שזה פורטפוליו יפה מאוד, אנשים מתייחסים כל כך לדברים הקטנים ומגיבים רק להם ובסוף אומרים שזה לא טוב....
יש לך פורטפוליו יפה עם עבודות טובות! כדאי לך לנסות לעסוק גם בפלאש זה יוסיף המון לעובודות. ציטוט:
דוגמא: http://www.dmc.at/flash.html תאמין שיש להם רמה... Firkinalar בהצלחה בהמשך! (אל תתייחס לכל אלה שמשחקים אותה עם המילה "מקצועיות" זה הכל בישביל לשחק אותה "מקצועי") |
אוקיי, תודה.
ציטוט:
|
יפה אחי!
|
הרמות בין הפורטפוליו לבין העבודות שונות לגמריי.
|
ציטוט:
שנית כל, אני לא מגזים... העיצוב הוא הדבר המשמעותי (בה' הידיעה) כאשר אתה נכנס לאתר... אילולא זה לא היה הדבר הכי חשוב, לא היה הפורום הינו, מה שהוא עכשיו. למה לחברת איכסון חשוב, כל כך, שהאתר ייראה יפה ומקצועי? האם חברת איכסון יכולה לפתוח אתר עם עיצוב לא מקצועי? שלא נדבר על חברה (במקרה שלנו - בן אדם) עם עיצוב לא מושך...? האם יכול להיות כזה דבר? |
עיצוב לא משהו , תיכנות גם לא ועבודות מצויינות בהצלחה .
|
ציטוט:
יש הבדל עצום בין כשהשם שלך הולך לפניך או כשאתה מנסה להציג את השם שלך. |
עבודדות יפות
|
יפה מאוד
אל תקשיב לכל האלה "זה דומה לגלריית חתימות" כי זה ממש לא העיצוב של הפורטפיליו יפה מאוד ובכלל לא מזכיר את הסטייל של PRINTSTYLE |
נחמד:)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ