![]() |
Bomper אתר חדש
|
נחמד מאוד
|
יפה מאוד , גם נעים לעין וגם כיף לגלוש בו.
כל הכבוד |
תודה רבה
|
רעיון ממש ממש טוב! הלוואי ולי היו רעיונות כאלה :(
חח אמממם הכל מצויין חוץ מדבר אחד... המסגרת האפורה. נראה לי שכל חברה אשר מכבדת את עצמה חייבת להוריד את המסגרת הזו... |
תודה רבה :)
אבל אם תשים לב "המסגרת האפורה" היא בעצם המסך של המחשב :). ושוב תודה. |
לא עובד , אתה יכול להביא תמונת מסך ?
|
ציטוט:
|
נסו עכשיו: http://bomper.tk
|
וואי אחלה דבר...!!
יפה מאוד..! רק הוא גדול מדי וחלק מהמסגרת של המסך לא רואים אותה כי היא למטה וזה.. אם תוריד את המסגרת, או תקטין את הכל, זה יהיה מושלם... כל הכבוד |
תודה רבה :)
ואתה צודק, אני צריך לסדר את הרזולוציה, יש לי כמה בעיות. |
הפלאש מעולה בלי שום ספק. מבחינה גראפית לא הכי אהבתי ודורש עדיין הרבה שיפורים
|
אחד האתרים היפים שראיתי!!
אהבתי תרעיון :D פלאש לפנים! מבחינת עיצוב יש מקום לשיפור ואז יצא מושלם לאללה! אבל בכללי טוב מאוד ובהצלחה |
איזה רעיון אדירררררררררררר
נוח כיף לגלוש חבל על הזמןןן באמת ביצוע ענקקקקקקקקקקקק |
תחדש קודם כל .
ביצוע נחמד מאוד ! אחלה רעיון שיהיה רק בהצלחה אגב גם פוינט חשב על הרעיון הזה מזמן .. |
תודה רבה לכם :):)
רציתי להבהיר נקודה אחת, לא ניסיתי לעשות עיצוב יפה, כמובן שיכולתי, אבל ניסיתי לדמות את המערכת הזאת למערכת הפעלה אמיתית. כשאני רואה את האתר של פוינט הוא באמת דומה, אך חשבתי על הרעיון לבד ואני סבור שיש עוד אתרים עם רעיון דומה. |
אין בעייה
בהצלחה שוב |
יפה מאוד! בטעינה יש בעיה קטנה שגם קראה לי והיא זה שהטעינה מתחילה רק ב 40% ולא מאפס, זה כי יש יותר מדיי עומס על הפריים הראשון, אני לא ממש זוכר איך מתקין את זה...
האתר יפה מאוד! אבל תוכל לנסות משהו יותר קשה גם בקטע יצירתי וגם בקטע תכנותי שהוא שלכל עמוד תהיה יציאה וכניסה משלו ולא פתיחה בפעם אחת. בגדול יפה מאוד ממזמן לא ראיתי עבודה כזאת! |
אחלה אתר :]
אהבתי מאוד את הרעיון ביצוע והכל =] רק הערה קטנה: *הצבעים יותר מידי מתים/יבשים.. תן קצת חיים לצבע, בהצלחה לך |
תודה רבה!!
הטעינה מתחילה ב-40% מכיוון, שכמו שאמרת, שהפריים של הטעינה עצמו צריך להיטען. אני לא חושב שיש דרך לתקן זאת, אבל אוכל לעשות טעינה לטעינה |winky| בכל זאת אני לא חושב שיש טעם בכך משום שהטעינה מהירה... בקשר לאפקטים לכל פריים, זה באמת די מאתגר, אבל אני לא אוהב כל כך את זה מכיוון שזה מאט את הגישה לכל דף, אני מעדיף עבירה ללא אפקטים. אבל שוב רעיון טוב. ו-Logical יכול להיות שאתה צודק, אבל ניסיתי הרבה צבעים, והצבעים שמצאתי התאימו לי ביותר למערכת ההפעלה שניסיתי לדמות. תודה לכם :) |
נראה טוב ,בנוי טוב,חבל שחשבו על הרעיון לפנייך..POIN אור סבג..
אבל מאוד נוח ומאוד כיף :) כל הכבוד על ההשקעה..ושבת שלום.. |
תודה רבה ושבת שלום :)
|
מקצועי , נקי לעיין , רעיון ענק (:
ובהצלחה . בברכה , אושר כהן |
יפה..
|
אהבתי את הרעיון והביצוע יצא טוב :]
|
יפה מאוד חלק ומקצועי
|
יפה מאוד אחי
|
אחת העבודות הישראליות היותר טובות שראיתי בחיי !
|
אני חושב שלעיצוב הזה יש מלא פוטנציאל, אתה רק צריך לתת לו טאצ' מקצועי יותר
כי עכשיו זה נראה טיפה ילדותי, אחלה רעיון, אחלה ביצוע, אגב ברזולוציית צפייה שלי האתר יותר מדי גדול(768 על 1024). בהצלחה :) |
חמוד למה הבאנרים כל כך TM's
|
הרעיון הכי יפה שראיתי אי פעם..
|
רעיוןם יפה.
כיף לגלוש באתר, לשחק בו כזה. ממש ממש יפה |
יפה מאוד, אם תוכל תצור קשר בתוכנות המסרים.
|
אתר פצצה...
אך העיצובים שלך לא ברמה גבוהה... |
וואו, אהבתי מאוד מאוד
רק שנה ת'גודל, כי זה לא יפה שיש פסי גלילה.. |
אחלה רעיון, הביצוע פחות, אבל סבבה :]
|
אחלה רעיון פוינט סאמת עשה משהו דומה אבל פה יש לך צבעים עיצוב טוב הפלאש פה משחק משחק יפה ונחמד מאוד יש מה לשפר אני לא יגיד שלו אבל אין הרבה..
|
תודה רבה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ