![]() |
ביקורת רעה על NetClass ועידו דרור...
אני רוצה להציג כאן ביקורת רעה על חברת NetClass ועידו דרור!
היינו רייסלר על השרת שלו (עידו) בחברה P-tech, והכל היה סבבה - לא היו נפילות, לא תלונות מאף לקוח - כלום! עד שעשה שותפות עם עוד חברה-Digital-serv. לא התנסתי בחברה או בבעלים שהיו לה, הביקורת היא על חברת נט קלאס הנוכחית ועידו דרור!.... בקיצור פי-טק ודיגיטל-סרב עברו לשרת אחר ביחד (עלק יותר טוב), וכל שניה הייתה בעיה... השרת עבד לאט, ולאחד הלקוחות שלנו (שדרך אגב משלם על חבילה גדולה ושוקל לעזוב את החברה) פרצו לפורום, ומחקו לו פורומים, משתמשים וכאלה. למזלנו - היה גיבוי! לרעתינו - השרת כל כך דבילי שלא יכל/הצליח להעלות את הגיבוי....! לא יודע מה בדיוק הבעיה, חן (שותף שלי) כן ידע, ואמר לעידו שאמר שיסדר את זה....(לפי מה שהבנתי מחן).... אני רוצה להציג ביקורת רעה (בלשון המעטה) על כך ש..... : 1 - הבעיה לא סודרה לאחר שכבר עברו כמה ימים 2 - אנחנו מבקשים פיצוי (כי שילמנו לכמה חודשים, ועוד נשאר לנו חודש, שעליו שילמנו 50 שקלים ומסרבים להביא לנו את הסכום או אפילו חלק ממנו) 3 - השירות - עידו מתחבר בקושי ל2/3 שעות במקרה הטוב (ואני ממש לא מגזים, לרוב הוא בכלל לא מתחבר כל היום, אולי לחצי שעה)! האמת-לא נשאר לנו בדיוק חודש אלה מתוך החודש היינו בשרת המעפן הזה 6 ימים של סבל (שלנו ושל הלקוחות ששוקלים לעזוב!) אז נכון שזה לא חודש, אבל 6 ימים זה פחות משבוע, שבוע זה פחות מרבע מהחודש (חוץ מחודש פברואר שהוא לא החודש הנוכחי), שילמנו לחודש הזה 50 ש"ח, אז לא מגיע פיצוי של 35/40 ש"ח???? חברה ממש לא מומולצת, לא בגלל שלא נתנו החזר כספי או משהו (למרות שגם בגלל זה...) אלא בגלל שירות מעפן ביותר, שרת גרוע ומעצבן, ומנהל שטיפה תנג'ס לו והוא ינפנף אותך ("אני חייב לזוז..." - ציטוט מעידו)...... וזה עוד מלקוח שפעם היה מרוצה בחברה הקודמת שניהל עידו P-tech (ועדיין - הייתי מרוצה מהשרת בלבד, ממש לא מהשירות)...... |
קודם כל אני בשרת השרת פועל מהר טילים
דבר שני הוא לא חייב להתחבר אף אחד לא הבטיח לך תמיכה במסנג'ר יש עוד את מרטין בקשר לגיבוי זה לא קשור לשרת זה אתה לא יודע פשוט לגבות =\ וכמו שאני יודע עידו משכיר שרת מדניאל כולל את התחזוק שלו אז זה בעצם אומר שכאילו דניאל לא יודע לתחזק למרות שזה לא נכון אני בשרת שלו והוא פשוט מטוס ממש ממש מטוס והם לא החליפו שרת כמו שזכור לי הם באותו אחד עדיין :) |
האמת, הם רשמו שאפשר לפנות אליהם בתוכנות המסרים עבור תמיכה, לכן אחד המנהלים צריך להיות מחובר אם הוא בבית הרבה זמן.
אישית, אם הייתי פותח חברה, או שלא הייתי מפרסם בכלל תוכנות מסרים או שהייתי אומר משהו בסגנון.."אנו לא מתחייבים לספק תמיכה בתוכנות מסרים, אך באמצעות פלאפון/אימייל נשמח לספק לכם תמיכה ברוב שעות היום". בנוסף, אני אציין שבאתי לרשום "למה לא התקשרת" אך אני רואה שבעמוד התמיכה שלהם לא מצויין מספר פלאפון. |
קודם כל זה שהוא לא מחובר באיסיקיו זה הבעיה שלך,למה המציאו את הטלפון?
ו 2/3 מהזמן זה מצויין כמה אתה רוצה שהוא יהיה מחובר? 3/3=כל היום? ותגיד מה היית הבעיה שהשותף שלך אמר אולי זה לא תלוי בהם והם לא יכלו לעשות כלום. עריכה: באמת לא מצויין מספר טלפון אז אל תתיחס לתגובה שלי :) |
לא הבנתי מה הקשר ל NetClass , אתה מדבר פה על Digital-Serv ו P-Tech
|
למה אי אפשר לסדר את זה עם ההנהלה !?
למה אי אפשר להגיע אף פעם להסכמה !? למה תמיד אתם ישר רושמים תגובות ! למה אני לא מאמין לך. מרטין בנאדם נפלא. תדבר איתו. הוא יעזור לך. |
ציטוט:
|
מוזר ,התרשמתי מאתר ,מנהלים ושרת איכותי שמנוהל כמו שצריך.
|
ברגע שקנית מוצר אתה לא יכול להחזיר חלק ממנו ולקבל תמספר ימים שלא השתמש אפילו שהשתמשת לדקה אין החזרים כספים ואם הוא יחזיר הוא ממש פריאר
אין דבר כזה החזר כספים ברגע שהשתמשת אפילו לדקה ולגבי התחברויות למסנגר הוא לא חייב להתחבר אם הוא לא היה עונה לך בפלאפון זה משהו אחר |
אני מאוחסן על החברה הזאת, אין נפילות בכלל, לא יודע על מה אתה מדבר, לפי דעתי אתה טועה, וכנראה קרתה לך בעיה בריסלייר עצמו, ומה הקשר לפריצה לפורום לשרת? :\ כנראה הפורום היה בגרסא עם חורי אבטחה וללא עידכוני אבטחה.
דבר שני, מרטין ועידן בני אדם נפלאים, בזמנו שניהלתי את sync.co.il , הצעתי למרטין להיות חסות של האתר, והוא הסכים, והוא עשה את זה במקצועיות רבה, תומך בצורה נפלאה, כעת, אני לא מנהל את sync , אבל אתה יכול לשמוע ביקורות על השרת מ ניל ומתומר מנהלי האתר שכינויים פה הם Spenz- ו Atom-Bobm והיית יכול ליצור קשר עם עידו דרך הפלאפון אם הוא לא מחובר, או ליצור קשר עם מרטין. |
אחי כתוב לאחר שבוע מהרכישה החזר כספי מלא. ולמי שכתב פלאפון כי גם שם הוא לא היה מחובר ..
|
אוקיי, האמת ציפיתי, ואני שמח שהביקורת באה, ככה לפחות תוכל להקשיב לדברי.
יש פה המון אנשים שיעידו עלי, על השירות שלי, על השרת ועל הזמינות שלי. אני מחובר קרוב ל-7-8 שעות ביום לאייסיקיו ולמסנג'ר. פלאפון שלכם יש לי. החברים האלה אומרים לי זבל של תמיכה אתה לא מתחבר, אמרתי להם יש לכם פלאפון שלי תתקשר מתי שבא לכם. הם - לא מתקשרים. נחזור לעניין האיחוד. לידעיתך, שאיחדנו את 2 החברות, לא השתנה כלום, קודם לכן היינו על אותו שרת. מעניין, מרגע שהתחילה NetClass התחילו הבעיות בשרת? אבל מוזר, לא עשיתי כלום. בנוגע לגיבוי, חן פנה אלי [מה זה פנה, אם היה ליידי היה שולף סכין] אמר לי לא הצלחתי להעלות גיבוי והוא פשוט המשיך והמשיך להבהיר לי כמה אני והרשת והחברה שלי חרא, וזה במילה עדינה. לא נתן צ'אנס לעזור לו בכלל. השרת ה-"גרוע והזבל": בשלושת הימים האחרונים עמדנו בהתקפות כבדות על השרת שלנו. הבהרתי זאת לחן, והבהרתי זאת לשאר הלקוחות. האחרים קיבלו זאת מעולה, חן, ועידן בחלקו מאוחר יותר, עוד ברוב חוצפתם מדברים כמו אני לא יודע מה, מילים שלא ארצה לתאר. לפני שתגידו דיברנו יפה וכו' וכו'.. מי שרוצה, היסטוריית שיחה-->אצלי. אני לא חושב שמגיע פיצוי כספי, התקפות על השרת הם דבר אפשר להגיד שגרתי בעולמנו. אם היית בא אומר אפשר עוד יומיים על השרת בגלל ההתקפות? תאמין לי, ויש עוד המון שיכולים להעד על כך, שהיית מקבל ממני כל טוב. אני מדי כמה זמן שואל את לקוחותי האם הם נהנים, שלא יפחדו להגיד שיגידו. מכל הפעמים כולם אמרו שפשוט מעולה. הפריצה לפורום, אני לא שמעתי עליה, לא אמרתם לי עליה, וסלח לי, אני לא אשם שבמערכת IB [ככל הנראה] יש כל-כך הרבה חורי אבטחה. כמו שאמרו לך, יש את מרטין, אתה יודע את הפלאפון שלי. תפסיק לבלבל את השכל על אי זמינות. משפט לסוף סלחו לי אבל אני חייב תחשבו מה שבראש שלכם, גם אם היה מגיע לך החזר כספי, לא היית מקבל אותו ממני, לפחות לא עם התנהגות כזאת. מקל אותי, איזה מין מילים? על השרת, על השירות. אז לסיכום, בשורה התחתונה, אתה קיבלת הכל, מה שהיית צריך, על התקפות של שלושה ימים לא מכלילים בכל החודש וחצי. היית בא בגישה טובה, אני מבקש פיצוי, על ההתקפות, היית מקבל, חד וחלק, נסו אותי. יום טוב, עידו דרור עריכה: חן אתן לך פירוט שיחות נכנסות שלי בסוף החודש, וכן חברים זה אפשרי לקבל, אם המספר שלך היה שם ולא נענה, תקבל פיצוי מכופל. |
דבר 1 : אל תשקר אני לא אמרתי שהשרת שלך זבל אמרתי שיש לך בעיה בphpmyadmin ודבר שני לי שאני מחובר מעל 15 שעות ביום כמעט כל יום אתה לא מחובר לי 6-7 שעות ומה יש גם פלאפון ושהתקשרתי אליך לא היית זמין.וגם עד שנזכרתי בפלאפון שלך.. כי הוא לא כתוב ב netclass .
ודבר שני לא אמרתי לך שבגללך פרצו תפורום אני אומר אולי בגלל ההתקפות על השרת פרצו תפורום... ואל תגיד שאני מקלל אותך או שאני אומר שהשרת שלך זבל כי זה שקר מוחלט! |
ציטוט:
אני יחזור הביתה מחר בערב תקבלו כל מי שירצה פירוט שיחת אייסיקיו. |
אני בשום אופן לא אמרתי שהשרת שלך זבל אמרתי שיש בעיה בphpmyadmin ומה .. גם הבאתי לך את השגיאה ושאלתי מישהו מבין וכן הוא אמר לי שזה בעיה בPhpmyadmin .. :mad: בעיקרון השרת שלך בסדר אבל השירות לא משהו .. מעל חצי שנה יש לך בעיות באינטרנט (אפילו אתה אמרת)וזה בכלל לא אשמתי ובגלל זה אני לא צריך כל שניה להתקשר אליך.. לא ? בגלל האיטרנט התנקות באמצע שיחות וגם הלכו לי לקוחות בגלל זה ..:mad: :mad: :mad:
|
ציטוט:
לא מעל חצי שנה, כמעט חצי שנה. אז בסדר, יודע מה? הייתה בעייה ב-PhpMyAdmin, אתה אמרת לי את זה בעצבים שאלוהים יודע מאיפה, הצעתי לעזור, אתה רק הטחת כמה אנחנו גרועים ואמרת אני עובר להוסטריק. |
לקטע של ה 7 שעות באיסיקיו אני מאמין לך... :) אתה כל הזמן מחובר
|
ציטוט:
והבחור הזה גם מדבר איתי המון. |
רגע,
אתה מתלונן שהוא לא מחובר בICQ אחרי שהוא הציע לך להתקשר? אתה רוצה תמיכה, תתקשר.. רוצה תמיכה בICQ? חכה שהוא יתחבר. מהכרות קצרה עם עידן והכרות ארוכה הרבה יותר עם החצי שני של חברת NetClass (מרטין), מדובר ב-2 אנשים שיתנו הרבה למען הלקוחות שלהם. בנוגע להתקפות, אני חולק עליך, אני עד להתקפות האלה וגם עזרתי לחסום חלק מהן, להפתעתי, גם בעומסים כבדים השרת הזה פועל מצויין ובמהירות (הרבה מעבר למה שציפיתי). הפיצוי אם בכלל, הוא על דעת מנהל החברה, זה לא שלא קיבלת שירות, קיבלת שירות שמהסיבות שלך אתה לא מרוצה ממנו. חבל שאתה לא מדבר איתו לפני שאתה רץ לפורום, וגם אם יש 3 ימים של תקלות לזמנים קצרים אחרי 27 יום ללא שום תקלה, אתה לא חייב-באמת שלא, אבל אתה יכול לגלות מעט הבנה. אני יודע שאני כותב ב"נימה מעוצבנת", פשוט לפעמים זה מרתיח לראות שאנשים רואים בפורום הוסטס מפלט לרוץ אליו לפני שמנסים להסדיר את העניין בדרכים טובות יותר. נ.ב פרצו לך לפורום? תדאג לגיבוי כמו שצריך, אף אחד לא אחרי לזה שפרצו לך. דניאל. |
עידו דרור הוא לא בנאדם שימכור לך זבל
הוא מוכר איחסון מצוין! אל תמציא, זה שאתה לא מבין כלום באיחסון אתרים זה לא אומר שהוא אשם. |
ציטוט:
|
דניאל, אני מחזק את תגובתך, ובלי קשר שאני עובד איתם.
|
ציטוט:
דבר ראשון אין לבנות על גיבוי שהחברת איכסון עושה מדי יום אם היא עושה מדי יום או מדי כמה זמן שהיא עושה... דבר שני תמיכה באי סי קיו... מתוך היכרות עם מרטין דיי מעמיקה אפשר להגיד אני אומר לכם הוא מחובר שעות רבות לICQ אני לא לקוח שלו ואם אין לי כוח לחייג לליאור באקסטרים סרב אני שואל אותו מה עושים בפאנל לדוגמא... אני לא מכיר את עידו דרור אך אני מעיד על כך שמרטין הוא בנאדם נהדר אפשר לסמוך עלילו הוא מחובר מספק תמיכה נהדרת ואני ראיתי את השרת בפעולה ואני יכול להגיד בפה פעור האמת שהשרת עובד יפה מאד... עוד משהו שמציק לי אתה מנהל חברת איכסון לפי מה שהחתימה שלך אומרת למה אתה לא מאכסן על השרת שלך לעזעזל? בקשר לפיצוי הפיצוי לדעתי המקסימלי שהם יכולים לתת לך זה את השבוע הזה בחזרה.... אם זה היה זמני וידוע שזה היה זמני אז חוץ מלהביא לך עוד שבוע אין סיבה להביא לך שום דבר... אני סיימתי את דברי :) בברכה, Spooky אהה ואני מצפה לתשובה למה אתה מתאכסן על שרת אחר אם אתה בעל חברת איכסון :|?:qqb006: |
אני אסביר ב"קצרה" את כל מה שקרה.
חן, Hostake, לקוח של חברת P-Tech. הוא קיבל את שירותו המלא, ללא שום תקלות. לאחר איחוד בין 2 החברות, עברנו לשרת החדש. ב5 ימים האחרונים השרת "חוטף" התקפות. אנחנו עושים את מירב המאמץ כדי לטפל בהן, והשרת יחובר מחר לחומת אש, התגן מפני כל סוגי ההתקפות, וזה לא יחזור על עצמו. חן נכנס לאתר, וראה את כל אמצעי התמיכה. הוא ידע שיכל לפנות גם אליי, אך העדיף לא לעשות זאת. בימים האחרונים נודע לי על מצבו הלא מרוצה של חן, ע"י עידו. לפי מה שהבנתי, חן קיבל הצעה מפתה יותר מחברה אחרת, ולכן החליט לעזוב אותנו, ולעבור למחיר הזול. (לגבי האיכות לא אוכל להעיד) אתמול, הגיע אליי חן (לאחר שעידו הפנה אותו אליי), ודיברנו. בשיחה, הוא רק התלונן, וכתב את כל מה שהוא לא אהב בשירות. הוא דיבר בשפה, מאוד לא מקצועיות, ואפילו העליב. מקובל עליי, לקוח לא טוב לו.. זכותו להתלונן, ובישביל זה אני כאן - לפתור את הבעיות. שפה שאיתה הוא דיבר, לא מקובלת עליי. דיברתי איתו, ואפילו אישרתי את בקשתו לקבלת פיצוי. הוא החליט, להתלונן גם שהפיצוי לא מוצא חן בעיניו. השפה שבה הוא דיבר והתלונן, גם הייתה מאוד "יפה". חן החליט גם, שלאחר חודשיים, בשבוע הראשון של החודש, זכותו לקבל החזר כספי. דיברתי איתו, וניסיתי להסביר לו, כמו שכתוב באתר, שזה בשבוע הראשון, במידה ואתה לא מרוצה, אתה מקבל החזר כספי. הוא כבר מתאחסן מעל חודשיים אצלנו, ומכוון שתשלומו התקבל רק לפני פחות משבוע (גם באיחור), החליט שזה הוא השבוע הראשון שלו אצלנו. לא הסכמתי להחזר כספי. הוא סיפר לי על המחיר המפתה שקיבל מחברה אחרת, והבנתי אותו. לבסוף, הוא סיים את השיחה במילים טיפה יותר מכובדות, ואמר שלום כמו שצריך. הוא ביקש בצורה יפה "לקבל פיצוי במשהו אחר שהוא לא אחסון" (מכוון שאחסון יש לו כבר במחיר טוב מהחברה המתחרה..) לסיכום : חן, נהג בצורה לא נכונה, והסביר את דבריו, לא כמו שצריך. ניסיתי לעשות כפי יכולתי בכדי לגרום לו להיות מרוצה, אך הוא העדיף להמשיך עם התלונות ורק להתלונן. מקווה כי הבהרתי את המקרה כמו שצריך, ושכולם הבינו מאיפה בעצם נובעת הביקורת הלא נעימה הזו. יום נעים, מרטין. |
ציטוט:
ורק בזכותך השרת שלנו עמד בעומסים הללו. בנוגע לקטע שאתה אומר פורום הוסטס הוא מפלט, נכון את צודק, אבל לפחות הבן-אדם קרא את מה שאמרתי, מה שהוא לא עשה באייסיקיו. מספיק לי זה, שיבינו באמת מה הולך פה, הוא רשאי לחשוב כרצונו. בנוגע ל-27 יום שעובד השרת ברצף, השרת שלנו עומד כ-42 יום באוויר, תודות לך, דניאל. |
אני שמעתי וראיתי ביקורות טובות על NC ואם באמת יש לך בעיה, אז מה הבעיה לטלפן אליו?
לך תדע מה קרה למחשב שלו, אולי וירוס או התנתק האינטרנט ולא יכול להיות מחובר? טלפון זה האמצעי האמין ביותר שיש כיום והמהיר ביותר. המלצתי - קודם תבדוק אם אתה בסדר ואח"כ תכתוב ביקורת גרועה. |
ציטוט:
שוב, כתבתי ואכתוב שוב, לא קיבלתי שום שיחה ממנו, לפחות לא בחודש האחרון. |
ציטוט:
אני יודע שהמקרה הזה קורה רק כאשר מתקשרים אל מישהו שהנייד שלו פתוח אבל הוא נמצא באיזור ללא קליטה טובה והוא לא מקבל את השיחה אבל הבן אדם שמתקשר אליו מחכה ומחכה ורואה שלא עונים לו...אולי זה המקרה. |
שאני מתכוון לזמן שהוא מחובר, זה 2 או 3 שעות, לא 2/3 מהיום.....
והשרת כל הזמן לא עובד טוב לרייסלר שלי, והוא כמעט ולא זמין בפלאפונים.... זה תגובה לכל התגובות הראשונות, לא הספקתי לקרוא הכל... |
הוא מחובר הרבה זה אני יודע , דבר שני אני כבר חודש ומשהו מאז שהוא בשרת יעדוי ולא היתה אפילו נפילה אחד קטנה וזה אני אומר לך כאחד שמחזיק פורום על השרת שלו שיש לו קרוב ל1200 רשומים ועובד חלק !
|
ציטוט:
לעידו בתקופת p-tech, היו תומכים. עכשיו, עם איחוד 2 החברות, יש גם אותי. לא רוצה לפנות אליי? רק להתלונן אוהב? :qqb009: |
ציטוט:
אני לקוח שלהם והם חברה מצויינת,אם זה השרת המהיר,תמיכה,הכל חברה שאין מה להגיד עלייה.. :qqb007: |
טוב עכשיו קראתי את כל התגובות אני יכול להגיב להם:
1-עידו ממש לא מחובר כל היום, בקושי חלק קטן מהיום...... 2-רשמו כן שהשרת נשאר אותו הדבר, זה ממש לא נכון, כי אפילו עידו אמר שהם עברו לשרת "יותר טוב"-אז איך השרת אותו הדבר???? 3-אמרתם כאן שמרטין גם בנאדם טוב וכל זה-כמו שרשמתי-התגובה על עידו בעיקר, לא התנסתי עם מרטין..... 4-אמרתם גם שקודם אנחנו היינו צריכים לדבר עם עידו, ולא לפרסם ישר תגובה נגדם......-דווקא דיברנו עם עידו, ולא רשמנו את התגובה בגלל שלא קיבלנו פיצוי, כי אולי באמת לא מגיע לנו (למרות שאני חושב בהחלט שכן!), אלה בגלל שזה מה שאני באמת חושב....... ושאלה-מה אתם מקשקשים על כך שעידו מחובר כל היום???? אני מחובר מ8 בבוקר עד 12 או 1 בלילה!...... וכל היום על המחשב-אוכל ליד המחשב, משחק, מדבר, מכין שיעורים ליד המחשב..... אז פעם ביום יומיים אני יורד עם חברים לכדורגל או כדוקסל למטה למשך שעה-שלוש שעות-אז דווקא בזמן הזה עידו יתחבר כל הזמן???? |
ציטוט:
הנה אתה אומר בעצמך שדיברת איתי ולא עם מרטין, אז.. למה? בוא נצא מנקודת הנחה שאני לומד 6 שעות ביום, וישן עוד 6 שעות. נניח, סתם. 12 שעות לא זמין, כבר, לצערי. בזמן הפנוי שלי אני מחובר המון. הפלאפון ליידי גם בהפסקות בבית-הספר וגם בלילה, והתקשרו אלי פעם אחת ב-2 וחצי, ועניתי. מספיק לבלף, כל תגובה שלך אתה אומר משהו ששונה מהוקדמת. |
ציטוט:
אתמול - רק אתמול הוא התנתק ל 5 דקות מידי פעם ושלשום. אגב מין הסתם שאם יש לך בעיות בשרת . ועידו לא פנוי אז תדבר עם מישהו אחר..לכל חברה יש כמה אנשי תמיכה והוא לא היחידי.. |
אני יכול להעיד על זה שעידו מחובר רוב היום
גם באיסקיו וגם במסנג'ר אני מדבר איתו כמעט כול יום |
אני יסביר לכולם כולכם אומרים שהוא מחובר כל הזמן ואצלי הוא לא מחובר וגם שהתקשרתי הוא לא זמין אז מה הוא חוסם אותי ? ומרטין לא אמרתי שאני לא מרוצה מהפיצוי פשוט הציעו לי הצעה טובה יותר בהוסטריק . אז עברתי אליהם ואתה אומר שאני מדבר בשפה לא יפה כאילו קיללתי אותך נו באמת ?
|
עברת חברה? אז מה אתה רוצה מהם בדיוק????
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:40. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ