![]() |
Digitekk פשוט בושה , פשוט בושה !
למחוק את האשכול
גורם ליותר מידי ספאם.. |
ציטוט:
אל תוותר כל כך מהר יש חברות טובות כמו linuxserv.co.il תפנה אליו, הוא בן אדם מקצועי . |
אין לי איך לקבל אותו אני מתחת לגיל 16 ואין לי כוח לסיבוכים האלו..ואני יודע פעם הבאה אפנה לחברות אחרות כמו beesites , linuxserv אין לי ממש כסף עכשיו לשרת אז ממש נדפקתי...
|
ציטוט:
|
נו אז מה שאתה בן פחות מ16? גם אחד המנהלים פחות מ16 אסור לך לוותר אם זה יהיה ככה בחיים לא תקבל תכסף שלך , תדבר עם אבי הוא בן אדם רציני ותדרוש תכסף ... :)
|
שמעתי עליהם רק תגובות וביקורות רעות מצד הלקוחות
מה שכן לינקוס סרב ו סקיי הוסט ויש עוד מלא טובים לא'דע למה הלכת עליו. |
אבי האמת עוזר למשה בסך הכל .
הוא לא שותף של משה והוא אחלה בנאדם שבעולם . |
גם אני לא יודע..
אני לא רוצה להיכנס לבלאגן הזה עם הכסף..אין לי חשבון וההורים שלי לא יסכימו הם גם ככה שונאים שאני משחק בזה... ואין לי כסף לעוד שרת.. לקח לי זמן להשיג לחודש הזה עכשיו נדפקתי.. |
אבי אחלה של בנאדם, תדרוש ת'כסף בחזרה. בהצלחה , אם תצטרך עזרה פנה אליי אשמח לעזור לך.
עריכה: הורים לא שונאים את הילדים שלהם, בטח לא מוצא חן בעיניהם שאתה משחק בזה, אבל לא ניראה לי שהם שונאים אותך אחי. |
אני לא יכול לקבל ת'כסף נדפקתי מה לעשות הייתה לי הרגשה רעה שהלכתי לחברה הזאת עדיף להשקיע כסף ולקנות מחברה יותר איכותית..
|
אממ בכמה כסף רניתה מדיגיטק שרת משחק ולכמה שחקנים?
|
70 ש"ח ל -12 שחקנים. /:
|
באמת חבל , 70 שקל זה לא קצת כסף זה הרבה כסף ממש ממש חבל שהלך הכסף
תדבר עם משה שאתה דורש שרת משחק לעוד חודש כי באמת מגיע לך |
אם לא יחזירו לך את הכסף, דבר איתי, אני אנסה להשיג לך מחבר בחינם.
|
משה בחו"ל והוא לא יודע להריץ שרת משחק.. רק רז התומך והוא בקושי מתחבר...
|
ציטוט:
אבל עבדו עליך תתאבד אין מה לעשות! סתם סתם סתם יפה שרשמת את זה עכשיו ייראו מי הוא באמת.. (שמע מאחד שיש לו ניסיון חחחחח) בכל מקרה שרת משחק זה לא משהו זול... אם שילמת רק לחודש אז מילא, תהרוס להם את החיים בביקורות כמו שאני עשיתי... לא יודע במצבים של כסף קל אין הרבה מה לעשות חוץ מלרשום עליהם דברים רעים ולפתוח את הפה שלך כמו שצריך.... מקווה שתסתדר.. תומר :) (וזה באמת בושה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה באמת זול אני יודע אבל עדיין זה כסף וחבל , אני יודע שלנו עוד כל איכשהו לומר 70 שקל 100 שקל אבל עדיין בסך הכול לרוב זה כסף של ההורים וחבל מאוד...
|
התקשרת אליי קרוב ל-20 פעם היום קרוב ל-20 פעם אתמול
זה שמריץ לנו את השרתי משחק לא נמצא ואני לא אבא שלו ולא אמא שלו שיגיד לו מתי להיות בבית. ואמרתי לך כבר יותר מ-200 פעם, אני לא רוצה אותך בתור לקוח. את הכסף שלך אתה תקבל. תשאיר לי פרטים לאן להעביר. |
אני נדפקתי... בקושי הפקדתי אני לא יכול לקבל אותו בחזרה !
|
ציטוט:
זה שאני אומר לך לחכות שהוא יגיע ואתה מעדיף לרוץ לפה ולפרסם ביקורת אז סבבה תרוץ לפה, ואני לא רוצה אותך בתור לקוח. |
תדבר עם ההורים שלך או שתביא לו כתובת של הבית שלך , או תבקש שיעביר לחברה אחרת על שמך הכי טוב יהיה לך שרת משחק חדש!
|
לא משנה מה כתוב בתקנון ובן כמה אתה , חוקי מדינת ישראל להגנת זכויות הצרכן אומורות שהוא זכאיי לקבל את כספו בחזרה בתוך 14 יום מרגע הקנייה.
תקנו אותי אם אני טועה. נכון התהליך יעלה לך מעט כסף וכאב ראש ובערך חצי שנה אבל אתה תזכה במשפט והוא ישלם על העורך דין ועל הנזק הנפשי שנגרם לך כתוצאה מכך. |
ציטוט:
|
ללקוח המתלונן,
רגע, דיברת עם אבי לפני שרצת לכאן וכתבת? אם כן, אני מתנצל על הגישה שלי. אם לא, לא נראה לך הדבר ההולם לעשות לפני? אני מבין שנגרמה לך עוגמת נפש, ואם אבי (או משה) יגיד לך שהוא לא רוצה/יכול לטפל...אני מבין, את הכסף שלך אני בטוח שתקבל בחזרה, אבל גם אם נפגעת..אני בטוח שבמידה והיית אומר את זה לאבי הוא היה מבין ומפצה אותך בהתאם. פשוט חבל. ו...אבי, האמת שאנדרי לא בדרן, הוא צודק לחלוטין, המועצת לצרכנות קיימת בדיוק בשביל מקרה כזה. |
הייתה צריך לפנות לאבי לפני שבאתה לתת ביקורת .
|
ציטוט:
תיהו הגיוניים קצת וכן הוא התקשר אליי קרוב ל-50 פעם ביומיים האחרונים, והסברתי לו את הבעייה. |
ציטוט:
|
מאז שמשה טס לטורקיה ניהיה קטסטרופה עם כל הביקורות עליו .
|
ציטוט:
כשהוא יחזור כולם יהיו כמו דגים..:qqb006: זה ההזדמנות לכולם עכשיו להוציא עליו את הכל..:D |
לא כולם כמו דגים אני ישאר כמו טוקי שלא יפסיק לספר לכולם על הנזקים שהוא גרם לי ולחברים שלי...
|
ציטוט:
ממש גן חיות נהייה פה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא שמעתי הוא פעם ביקש ממני תמספר שלי ולא נתתי כי ידעתי שהוא יתחיל לנדנד לי
|
חברת פנומן תשמח לעזור לך ולהריץ שרת משחק לחצי חודש חינם.
צור איתי קשר בהודעה פרטית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ