![]() |
בית"ר 014 ירושלים Vs הפועל כפ"ס!!!
טוב אז מי שלא יודע היום (ראשון) בשעה 20:50 יפתח "משחק העונה" בין בית"ר 014 ירושלים להפועל כפ"ס!!!.
המשחק יערך באצטדיון ר"ג, את המשחק ישפוט אלון יפת, כנראה יהיו 6000 אוהדים ואני הולך להיות בינהם:). מי שהולך למשחק שירשום אולי נפגש אבל כמובן רק אם הוא אוהד בית"ר|Lol| |
זה כבר ברור שבית"ר יפסידו אתה סתם הולך להתבאס :D
|
אני צופה ניצחון לבית"ר בהפרש שער (1-0,2-1,3-2 וכד').
יאללה בית"ר :D |
ציטוט:
|
אני מקווה שיצא תיקו ובקשר אליך שי אני צופה הפסד באותו הפרש שערים שכתבת ;P
|
כפר סבא תיקח את בית"ר בהליכה אנשים...
ההבדל בין כפר סבא לשאר הקבוצות זה שכפר סבא יודעת לשחק! |
יאללה בית"ר.
ננצח בעזרת השם, אחרי מהפך כמו שבוע שעבר על הפועל. 2-1 לבית"ר, אחרי שער אחד לאלי, שיהיה שמח, בסופו של דבר עדיין סמל. |
ציטוט:
אתה מוכן להתערב על משהו?|כועס| |
סעמקק הייתי אמור ליסוע למשחק אבל באתי מאוחר מידיי ונגמר המקום בהסעההה ..
אבל לא חשוב, יש לי מנוי לטדי (::: יש לי הרגשה לא ממש טובה לגבי המשחק הערב, נקווה שיהיה טוב . |
אללה ביתר
|
אללה ביתר !!
|
אללה בית"ר!
מילה שלי 5-0 חחח סתם סתם אבל בית"ר לוקחת בעזרת השם |
2-0 כפ"ס אפילו 3-0
|
1-0
בית"ר. יהיו הפתעות :) |
כולכם סתם פרשיםם..
אני בקרייזי של מכבי נתניה.. נתניה בדםםםםם :]] עוד שבועיים ביתר בקופסא הולכת לקבל שלישיה.. :] |
יששישישישישייש 1-0 בית"ר!!!!!!
|
בית"ר לוקחת :P
בית"ר לוקחת השנה גם אליפות |
2-0 שיט
|
ציטוט:
באסה בסוף לא נסעתי למשחק איזה חגיגה יש שם אבל עשיתי משהו ששווה בערך לחגיגה שם:) |
ציטוט:
השנים האחרונות הראו לי כמה זה בזבוז זמן לשבת שעה וחצי לראות משחק מהליגה הישראלית (כדורגל על הפנים). |
חחחחחחחחח אהבתי ת'פנדל XD
|
חח איזה אפס גרשון הוא לא יכול בלי להבקיע גול ! .. עצמי ;)
|
חחחחח בסוף בסטטיסטיקות גרשון יהיה מקום ראשון בכיבושים (עצמיים) חחח
|
שמעו, כשאני צודק אני צודק, 3-2 בסיום (הפרש אחד לא?...אפילו זה אחד מהדוגמאות שהבאתי :p).
המחצית השניה של המחצית השניה הייתה פשוט עלובה לבית"ר. |
ציטוט:
סעמק הזיו הזה הרס 2 גולים ואדום בגללו הם ההרחוקות האלו כמעט עם השוו... אבל למזלנו ניצחנו ישש!!! איזה כיף תאמינו לי כפ"ס יכולה עכשיו להמשיך להמציא תירוצים ...העבירו תמשחק השופט היה לטובתם וכו כו..|winky| בקשר לגרשון שחקן אפס נמאס לי ממנו באמת כל משחק הוא שם גול עצמי זה איזה השילישי שלו נראה איזה אפססססס שיעיפו אותו ישימו את בנאדו תאמינו לי שיחק היום מצויין בלי טעויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
מסובך להגיד רבעים בכדורגל, זה לא עובד ככה. |
מואהה בית''ר מואהה
0-3 מתוקקק כמו דבשש לראש השנה |
ציטוט:
|
מי שכתב שגרשון אפס לא מבין כלום בכדורגל!
כל המשחק הוא מביא שקט בהגנה ביחד עם תב"י ומשחק מעולה, אם בטעות הכדור פוגע בו ונכנס זה לא כזה נורא ובטח לא אשמתו. |
הייתי במשחק היה משחק ענק!
במחצית נגמר לקיוסק השמאלי הקולה המניאקים עושים 40 שקל רווח על בקבוק!!! היה משחק טוב. הכנסנו לכפר סבא כמו שצריך!! בית"ר מקום ראשון בליגה סוף סוף!!! וזה ישאר פור אבר אנד אבר!!! |
"משחק העונה"
שתי משחקים ראשונים בית"ר ניצחו דיי בפוקס, הם שיחקו גרוע מאוד המשחק הזה הם שיחקו בסדר, למרות שאחרי שקיבלו גול הם התחילו להתבצר |
ציטוט:
איזה מאזן יש לכם - ניצחון על מכבי ממזל של זנברג ושל רוסו שפתאום החליט לבשל שערים , ניצחון בפוקוס דקה 90 על הפועל , ועל כפר סבא שרק דרק בוטאנג שווה פי 4 מכל התקציב שלה ושזה היה ברמת גן כאילו ביתר אירחה עם כל הקהל.. אם ביתר לא יקחו אליפות.. במקומכם (אוהדי ביתר) הייתי מחפש איזה מקום להתחבאות מבושה |Lol| יהיה בסדר! יאללה מכבי! |
חחח אתה זוכר את המשחק עם מכבי ת"א?
זה לא היה פוקס, הגול שלכם היה בגלל טעות שיפוט שהיה עבירה ברורה (הראו במצלמה) ואז השחקן שלכם רץ והכניס, ובדיוק דקה אחרי זנברג הביא טיל והכניס, בקיצור המשחק עם מכבי היה נצחון טוטאלי של בית"ר לא יודע מה איתך... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ