![]() |
לרגל "התנסות" אני מעוניין לעצב אתרים-תמורה לא כספית.
שלום לכולם, אני מעוניין לעצב כמות גדולה של אתרים בזמן הקרוב, בכדי להשתפר בעיצוב אתרים.
ולכן, אני לא אעצב בחינם, אך אבקש את מה שתוכלו לתת. חברות אחסון: עיצוב לחברות אחסון תמורת רייסילר- במידה והחברה אינה מספקת רייסילרים- אחסון. פורטלים\אתרי תוכן: פירסום בפורטל\אתר התוכן לכל התקופה בה העיצוב נשאר באתר. אתרי תדמית למתכנתים: מערכת קטנה\בינונית בהתאם ליכולות המתכנת. אתרי תדמית למקדמים: שום תמורה, קרדיט קטן למטה. אתרים התורמים לדבר ציבורי: חינם, כמובן שרק אם אראה שהאתר באמת תורם ל"ציבור" ולא לכיסו של בעל האתר. הערה: אתרים בעלי רווח כלשהוא לא נכנסים לקטגוריה הזאת. אחר: כל דבר לגופו, הודעה פרטית! המעוניינים, נא להשאיר פרטים כאן או בפרטי. אני מאוד גמיש. העיצובים יוכנו לפי סדר הפונים, כיומיים עבודה על כל עיצוב. לעיתים לא אסכים לעצב, ולעיתים אעצב ללא התמורה המצויינת למעלה. יום נעים, תאי. |
דיברתי איתך באי סי בחור באמת אחלה
|
תאי דבר איתי מחר
תודה |
ציטוט:
תחשוב על זה, ותשלח לי הודעה פרטית עם פרטים. |
ציטוט:
חץ מזה תציג פה עיצובים [למרות שאני לא רוצה , לראות על מה מדובר איזו רמה וכו'] |
תאי ! כל הכבוד על היוזמה! בחור מומלץ ומעצב מעולה!!!
אם מישהו פותח אתר שעוזר לקהילה כמו שתאי אמר, אם תאי מעצב לכם אותו אני יקודד חינם :)!. |
בהצלחה תאי, מעשה נבון.
|
ציטוט:
אני מבקש ממך לא להגיב כאן יותר, אני בכל מקרה אתעלם. |
אני מעונין שתעצב לי אתר תדמיתי.
יש לך מסנג'ר שאני יצור קשר? פשוט אין לי איסי. |
ציטוט:
לצערי, עד שאני אמצא פיתרון לבעייה, תהיה חייב להוריד Icq\למצוא פיתרון חיצוני. יום טוב. |
ציטוט:
"להתאמץ ולהוסיף אותך לתוכנת המסרים?" אז אמרתי , איזה מאמץ כאילו להוסיף אותך לאיסיקיו ! :\ חוץ מזה למה אתה כל הזמן מתחמק מהצגת עבודות ? |
ציטוט:
וזה לא המאמץ,זה הרעיון שהוא לא יכול לעשות את זה בעצמו, הרי אני עומד לעבוד יומיים על האתר שלו, הוא לא יכולח לעבוד 5 דקות על ליצור איתי קשר? |
ציטוט:
|
אהלן תאי,
אני מעוניין לפתוח אתר מידע על ההשלכות בשימוש בסמים, סיגריות, נרגילות וכל שאר המזיקים... אני חושב על לפתוח מין פרויקט קטן שיקרא "Anti Drugs" כלומר "נגד סמים" והוא יעסוק בתוכן נגד הסמים, פורומים בהם אנשים יוכלו לדבר אחד עם השני על הסמים, כמובן שנפנה למספר מומחים בתחום שיענו על שאלות של נערים מתבגרים בנוגע להשלכות בשימוש. וכל מה שקשור לעניין... אממ אם אתה מעוניין לעצב את האתר תמורת קרדיט למטה, אני אשמח מאוד. דבר איתי גבר. |
פנה אלי בבקשה לחבר.
|
ציטוט:
|
שלום
אשמח אם תעצב לי אתר כיתתי שאני פותח אתר ופורום אין לאתר שום מטרות רווח וגם אני משער שלא יותר מ20 ילדים יכנסו אליו זה סתם קהילה קטנה לנו (האתר הוא בצורת פורטל) ופורום פורום IBHEB רגיל אין לי בעיה לתת לך קרדיט או מקום פירסום במקום כלשהו באתר בתודה דן |
יש אפשרות לעיצוב באנר?
אם כן מה אתה מבקש בתמורה? (איכסון, קרדיט למטה או משהו אחר) |
1) בקרוב אפנה לכל מי שביקש כאן\שלח הודעה פרטית, ואחזיר לו תשובה.
2) כרגע אני מעוניין לעצב תמורת עבודת תיכנות של sms ומשהו דומה, אם מישהו מעוניין, שיפנה אליי בבקשה בהודעה פרטית. 3) אני לא מעצב פורומים. |
תאי כל הכבד על היוזמה!
אני רוצה עיצוב בבקשה. צור עימי קשר: ICQ 506042 MSN-ybdking@hotmail.com תודה יום טוב. |
|
דור יש לך אותי באייסיקיו, דבר איתי.
כל מי ששלח לי הודעה פרטית ולא עניתי, אני אשמח אם תשלחו שוב בבקשה! יוגב, שלח הודעה פרטית. |
עיצוב פורום IB גם בא בחשבון ?
|
אני צריך עיצוב לאתר מעריצים ללהקה Queen.
הנה האיסיקיו שלי: 341790312. תודה רבה. |
ציטוט:
|
אחלה יוזמה.
בהצלחה בפרוייקט. -אור. |
צור קשר בבקשה.
פרטים בחתימה. המשך יום נעים. |
ציטוט:
ואתה לא מעצב אתרים? |
תאי אם תעצב לו את הפורום וזה במקרה IPB
אני יתאים לו למערכת את התמונות אם אתה לא תדע |
ציטוט:
|
תאי אני אשלח לך פרטים ליצירת קשר עימי אוליי תוכל לעזור לי בעיצוב.
|
תאיסקי דיברנו כבר מזמן לא? P: אני אשלח לך הודעה יום שני ואראה אם אתה מחובר :).
|
ציטוט:
|
הPM שלי לא פועל מישום מה אז אני ירשום פה מה ששלחתי לך בפרטי
שלום לך, אני מתכנת כיום בשפת הPHP+HTML+JS מבין בSQL וכ'ו.. אשמח אם תעצב לי אתר תתמידת תמורה למערכת שתירצה צור קשר בבקשה: איסיקי: 202698626 מסנג'ר: amos3001@walla.com יש עידפות למסנג'ר תודה רבה בכל מקרה. המשך יום נעים ושנה טובה, עמוס פלד. |
מעוניין בעיצוב בפורטל
|
אשמח אם תדבר איתי ב icq מספר 384914849
|
אשמח עם תיצור קשר באיי סי 99951216
|
ציטוט:
כנ"ל extra-serv |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:31. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ