![]() |
רוכש פורומים
שלום לכולם, אני מעונין לרכוש פורומים שיש בהם משתמשים + הודעות. מעונין למכור? צור קשר בהודעה פרטית ונדבר משם.
הודעה חשובה : לא אצור קשר עם אף אחד שירשום לי "צור קשר פרטים בחתימה" או דברים דומים. מעונין למכור? צור איתי קשר בהודעה פרטית כמקובל...תודה וערב טוב :-) |
ציטוט:
ואיזה 7 אלף הודעות.. במידה ותרצה תשאיר פה הודעה ואני אצור איתך קשר בה.פ. יום טוב. |
אוקי נשמע מענין,
תיצור איתי קשר עם מידע מתי הפורום ירד, כתובת הדומין , נושא הפורום, ממוצע גולשים ביום ומידע נחוץ אחר בעינך. |
תפרט קצת , מה סדר גודל שאתה רוצה של הפורום האם יש העדפה למערכות , גודל הפורום ומה התקציב שלך.
-אור. |
פלג, אין משהו ספציפי, הכל נבדק לגופו.
|
רק מסד של כ-10000 משתמשים +,
ופירסום לחודש בפורום ממנו נלקח המסד... אם זה מעניין אותך, אשמח לשלוח לך הודעה פרטית עם יותר פרטים. |
designs.co.il
אומנם זה לא מה שאני מחפש, אבל אשמח לקבל יותר פרטים על איזה מערכת עובד המסד? מאיזה פורום הוא לקוח? האם אפשר להקים קהילה על בסיס המשתמשים בפורום הזה? |
אשמח רק אם תוכל להגיד לי מה גודל התקציב שלך, או לפחות אם הוא נאמד במעל מספר אלפים בודדים.
|
תשלח לי בבקשה פרטים אני לא פוסל כל אפשרות.
|
מה התקציב שלך?
100-1000 $ 1000-3000 $ ?.. |
סליחה שאני מתערב אך גם לי זה קרה הרבה כאן בפורום. אני לא מבין מה לא ברור כשהוא אומר מספר פעמים:
ציטוט:
ציטוט:
התקציב שלו לא משנה, הרי המחיר נקבע אתם לא מתאימים מחיר לתקציב. מה, אם המחיר הוא 1000$ דולר והוא יגיד שהתקציב הוא 4000$ אז פתאום המחיר יהפוך ל-2000$ ? אני מניח שאם אתם לא רמאים אז לא. אני בטוח שלכל אחד מכם יש את הזמן ה"ארוך מאוד" לכתוב הודעה פרטית עם הצעה שכוללת לינק, פרטים קצרים ומחיר. שוב, סליחה שאני מתערב אך עושים את זה יותר מדי בפורום. |
ציטוט:
לא רק זה, אני גם לא חושב שיש פה מישהו בפורום שאני אגיד לו את התקציב הוא יתאים לי משהו לתקציב בגלל שיש לו עשרות פורומים לבעלי תקציבים שונים. יש לך משהו? תציע, מקסימום תקבל דחיה! |
אני מסכים איתכם חלקית,
המניע היחידי שלי לבדוק את גודל התקציב הוא בשביל לבדוק שאני לא מתעסק עם ילד בן 13 (עם כל הכבוד לילדים בני ה-13 כאן) שהולך להציע לי 1000 שקל. זה הכל.... כללית, אתם צודקים. |
יש לי גיבוי של פורום שלי לשעבר פורום מגנט
עם 9 אלף משתמשים ו 350 אלף הודעות.... על vBulletin ויש לי 293 אלף הודעות ו 5 או 7 אלף משתמשים על IPB גם של מגנט. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ