![]() |
עיצוב על שמי ?!
אוקי אז ככה לא יודע איפה לסים בדיבורים או פה כי זה קשור לעיצוב וגרפיקה אז תעבירו כי אין לי מושג איפה..
אז ככה. ברגע שקניתי עיצוב אומר לי המעצב הוא נרשם על שימך איפה לעזאל אני רואה שהוא על שמי? יש מסמך שצריכים לעשות או לא ?? אם אין אף מקום אז מישהו אחר יכול להגיד את זה... |
מה כל השאלות האלה?
אין לך טיפת הגיון? אם קנית מסטיק בחנות, איפה כתוב שהמסטיק שייך לך? תחשוב תחשוב, נראה לאיזה מסקנה תגיע. |
עזוב מסטיק תעבור למחשב-אתה מקבל קבלה זה ברור אבל ברגע שהמעצב לא רשום?
|
אז הוא כותב על התקייה על קבצי העיצוב דביר ובזה זה נגמר...
או שהוא סתם אמר התבלבל או משהו למה לא נראה לי אפשר לרשום עיצוב... אם כבר כפטנט אבל זה מגוחך |
אני אומר
משהו כזה אם בא אלי מישהו ואמור לי ''העיצוב שלך גנוב וזה '' אני רוצה להראות לו הוחכה שהוא לא גנוב בזה שהוא על שמי אבל איפה כתוב שהוא על שמי בכדי שאוכל להראות לו? |
ציטוט:
למה אתה צריך להראות הוכחה? כיום, בשביל להציג מסמכים נדרשים לצו בית משפט, אז אם מישהו "אומר שזה גנוב"...שיגיד, לבריאות. |
לא רשום, איפה ההגיון שלך.....
אי אפשר לעשות דברים כאלה. אלא אם תלך ותבקש מהעורך דין שלך לעשות משהו........ |
אז מאיפה לי לדעת שהמעצב (סתם דוגמה כן..) לא מכר את העיצוב למישהו אחר או לא שיחרר את הפיאסדי או שהמתכנת לכך את העיצוב ואמר שזה שלו? איפה יש הוחכה מוצקה שזה שלי ולא שלך?
|
אם המעצב שעיצב הוא לא מניאק (סליחה על הביטוי)...אז אם תגיע למצב שמשהו יגיד שאתה גנבתה או משהו...פשוט שישאל את המעצב...
|
ציטוט:
חוזה מסודר.. רגע, אתה רוצה להגיד שעד היום עבדת מול מעצבים ללא חוזה.. |קורץ| |
כן כמו כולם...(רובם)
|
נו,
אז למה אתה מצפה?.. |
ציטוט:
אתה לא צריך להראות את זה כל פעם מחדש ולהתנשא.. זה כבר נהיה ספאם.. אתה רוצה לענות על השאלה שלו? אז תענה.. אל תלך סחור סחור.. ראיתי את זה כבר מספר רב של פעמים.. אז החלטתי להגיב על כך.. |
ציטוט:
ראו שאני "מבוגר" ו"מנוסה בתחום ההוסטינג"..אכן השגתי את שלי. ובכל זאת, בנוגע לשאלתך הנורא עניינית.. הבחור יודע את התשובה כי היא בגוף השאלה שלו, בגלל זה התשובה שלי בהתאם. הספאמר היחיד כאן זה אתה, ובמידה ולא מוצא חן בעיניך צורת ההתבטאות שלי אתה מוזמן לסובב את הראש, לעצום עיניים, להתכחש לעובדת קיומי, או סתם לסתום את הפה (ולשמור את ההערות הטיפשיות שלך לגבי לעצמך). |
ציטוט:
אולי אתה מנסה לתת קונטרה בילדותיות הזאת על מה שאמרתי מקודם |קורץ| מצטער... זהו פורום.. ומותר לי להגיב על כל דבר שאחפוץ בו , בדיוק כמו שאתה עושה.. אם יש לך בעיה עם זה , אתה מוזמן לספר לי על כך בפרטי או לא להגיב.. כדי שלא תתחיל להספים את האשכול... לפותח האשכול - מאיזה מעצב קנית? אולי פשוט גם תשאל אותו למה הוא התכוון בדבריו? חג שמח. |
ברגע שהוא מנפיק עבורך קבלה או הוכחה על תשלום המוצר שלך,
במידה והוא פרטי אתה יכול להסתפק במילה או חוזה, ברמת העיקרון ברגע שקנית את העיצוב רכשת את הקניין הרוחני שלו וקניין רוחני תקף לכל דבר. |
אני שואל לידע כללי מזה זה המושג הזה ''רשום על שמי'' שוב איפה אתה או אני רואים שזה באמת שלי או שלא גנבתי את זה ממישהו אחר? ועזבו את המעצב אני שואל בשביל לדעת לא בשביל לתחמן את המעצב או חס וחלילה לתחיל לריב איתו.השאלה שלי היא די פשוטה שאמרו לכם שזה רשמם על שימכים איפה זה באמת רשום ?? דף?! הוחכה מוצקת? רוחנת זה לא הוחכה שבית משפט (סתם דוגמה) יכול לקבל
חג שמח |
ציטוט:
|
ציטוט:
רק דומיין רשום על שמך.. אולי הוא התבלבל... מה אתה עושה סיפור.... |
אני לא עושה סיפור כי אמרו לי ''העיצוב הזה רשום על שמי '' מלאה פעמים אמרו לי בכדי להתלהב אז אני שואל איפה זה כתוב
|
שום דבר לא כתוב...
עוד משפט למשפטי הוסטס... "העיצוב נרשם על שם הלקוח". הדבר היחיד שרשום על ה-psd, הוא הסיריאל של הפוטושופ של המעצב. |
ציטוט:
אתה מוזמן לקפץ, טמבל. |
לא חושב שיש כזה דברים "עיצוב על שמי" כי אתהלא רושם את זה וכו'..
אם הוא הביא לךpsd זה נחשב להוכחה ואסור למעצב לשקר לך גם אם המעצב הוא בן 15 והפוטושופ שלו לא חוקי והוא לא מוציא קבלות וכו' זה לא משנה כי אתה שילמת על זה אז אתה צריך לקבל גם את מה שצריך בלי שטויות ורמאויות... |
תשמור את השיחה שלכם באייסיי במסן תצלם אותה שיהיו לך הוחכות וכולי וא םמישהו בא לך ואומר זה מעותק שיתן הוחכה
|
ציטוט:
אז מה אם הוא העתיק? אני יפתח גם עוד ICQ על המחשב ואביא "הוכחות" משיחה עם המעצב. חוץ מזה.... למה אתה מפחד שיגידו לך שהעתקת? |
לא קיים כזה דבר שרושמים עיצוב על שם מסויים.
אם אתה רוצה אתה יכול לחתום על חוזה עם המעצב (עסק/חברה/פרטי) שרכשת ממנו את העיצוב. |
חזק
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ