![]() |
לוגו חדש. קשור במחשבים.
כמו הלוגו האחרון - זה אחד מסדרת לוגואים למכירה שאני עושה בכל מיני נושאים |קורץ|
אז הנה הלוגו השני בסדרה: http://img154.imageshack.us/img154/5504/computerov0.jpg עוד לא פירסמתי במקומות אחרים כיוון שאני רוצה לפתח את זה עוד טיפה לפני שאני מעמיד אותו למכירה. אשמח לתגובות בונות :-) |
ואוו מרשים אבל קצת בוהק לא? אולי מתאים לאתר משחקים כזה, הייתי הולך על צבע יותר שקט עבור
לוגו לחברה |
מצטער בלוגו הזה לא יפה..
הוא פצצה הוא תותח הוא מקצועי !! |
יפה מאוד!
זה בפוטושופ? אהבתי |
תודה רבה
Opacity- אכן בפוטושופ למרות שיכולתי לעשות אותו דבר באילוסטרטור אם זה היה דרוש.. :) |
ממש יפה.
למרות שהעכבר נראה טיפה עקום.. |
יפה מאוד!
|
מדהים
|
אני אוהב תדברים האלה , גם תקודם אהבתי
בהצלחה |
יפה מאוד דביר!
רק שתדעו- הוא אחלה בנאדם! |
כמו הקודם ממש מדהים!
רק החוט של העכבר נראה לא במקום הייתי עושה אותו ממשיך מאחורי העכבר בצורה מסולסלת.. כל הכבוד נראה ממש מעולה...מצפה לראות את הבאים בסידרה :) |
תודה רבה ניר ולכולם...
יש קצת לחץ בלימודים ואין לי הרבה זמן להיות במחשב.. אני מקווה שעוד יומיים שלושה אני אתחיל את הלוגו השלישי בסדרה :) למי שאמר שהעכבר עקום - זה בכוונה.. יותר נכון זה בנטייה... SightSense - אחי זה לא חוט של העכבר... חח |
יפה אהבתי.
|
נחמד מאוד,
חבל שהעכבר דיי עקום, אני מציע לך לעבוד עליו עוד קצת ולהגיע לתוצאות טובות יותר. בהצלחה. |
יצא לך ממש ממש יפה.. אהבתי מאוד..
תפתח אולי איזה אתר מכירות עיצובים ולוגואים.. אני חושב שהרבה מחפשים לוגואים בסגנון.. ואם יש לך כבר אחד אני אשמח לקבל קישור |
אין מילים בפי.
|
ציטוט:
|
לא ממש נראה לי שזה עכבר
נראה לי שזה V. כמו של נייק |
חמוד
|
תודה רבה לכולם.
עדכון - הלוגו מועמד כבר למכירה בארץ ובחו"ל... קיבלתי הצעה של 20$ בחו"ל. זמן ההצעות יגמר ב29.9.06 . במקרה ומשהו מפה רוצה להציע יותר, שיצור איתי קשר בה"פ. :) |
יפה מאוד.
|
אם עשית אותו 100% אז הוא נראה סבבה לגמרי, בהצלחה במכירה...
|
נחמד מאוד, אחלה עבודה.
|
יפה מאד רק שהכבל של העכבר קצת לא קשור כזה..
|
זה לא הכבל של העכבר.
בכל מקרה, קיבלתי הצעה של מחיר מלא- 35$. הלוגו כבר נמכר. גם אם משהו מפה רוצה לקנות הוא לא יכול. דבר שני, למי שאמר אם זה 100% - אז בהחלט זה 100% , זהו לוגו וקטורי לחלוטין , מוכן במיוחד גם להדפסה בפורמט ai . |
יפה מאוד
רק תשנה את הצבע האדום של העכבר |
לוגו מהמם.
רק בהתחלה לא הבנתי מה הקשר הצורה הזאת, חשבתי זאת קסדה של אופניים. אם מסתכלים יותר אז מבינים שזה עכבר. בקשר למכירה, כל הכבוד ! |
ממש יפה :)
|
הלוגו יפה מאוד , רק חבל מאוד דבר אחד,
שלא עשית את זה בווקטור בתוכנה אחרת, התוצאה הייתה אחרת לגמרי. |
כמו כל עבודה שלך - מרשים !
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ