![]() |
העיצוב החדש שלי - שופר עקב תגובותיכם..
טומי - build4-u , אני גם יודע להכין כאלה פיקסלים, אז הכנתי לי, לא לקחתי לך, בכל אופן, אם ביקשת, אין בעיה :}
הורדתי אותם, שיניתי את המחירים בחבילות מעט... הוספתי בחבילות את הסמל של הלוגו,עשיתי מן קיפול בחלק הטורקיז של הבאר כלפי מעלה בקטנה,הוספתי את הפינגווין של לינקים עם המשפט איפה שהעננים, ועכשיו אני חושב שזה בסדר גמור . אגב, העיצוב מוצע למכירה במחיר של 230 שקלים ל PSD. יום טוב וחג שמח. http://www.opacity.co.il/exa/webuild.html |
זה עיצוב מקצועי לגמרי (כמו שכבר אמרתי). ממש אהבתי אותו.
צבעים מעולים, מבנה מקורי וקליל ואהבתי את האיכות הנקיה והטובה של העיצוב. זה ללקוח או עיצוב לתיק עבודות (למכירה)? :) בהצלחה! |
סוסססססססססססס
אני מחכה שתעלה עוד עיצובים כאלה לפרוטפיליו אחד מהם יהיה שלי בעתיד.. חח סתם.. אלי כן אולי לא. העיקר הוא: בהצלחה. |
עיצוב מקצועי ויפה! (שווה מכירה!)
המארז - גנוב כמובן לא? (אם כן תקן אותי..) ServPlace - אהבתי את החתימה שלך...^^ לילה טוב. |
למה סתם להגיד גנוב ?
תסתכל באשכול עזרה, שם נתתי את האתר, שמפוצץ במארזים, שממנו בעצם לקחתי את המארז... כמובן שהמארז חופשי לחלוטין :] |
אין לי מושג על איזה פיקסלים אתה מדבר כי מחקת את האשכול הישן - אני דברתי על משהו אחר בעיצוב הזה. בכל אופן אני מתאר לעצמי שזה לא יקרה שוב.
עיצוב יפה מאוד, בנוי טוב - תשתדל לספק עם זה חיתוך טוב. |
בוודאי שהחיתוך יהיה טוב, אגב, אני רוצה לדעת למה התכוונת, דבר איתי בפרטי... או ב ICQ אם יש לך, אשמח אם תיתן לי אותו בפרטי.
|
גדוווווווולללללל
אני רואה שיצאתה כבר מהשגרה והסגנון שלך ישתנה קצת מאז שראיתי ת'עבודה האחרונה שלך.. ממש כל הכבוד שחר עיצוב מקצועי ויפה! אגב ת'מארז אתה עשיתה? |
קרא תגובה שלי בקשר למארז :]
|
אחד העיצובים היפים שראיתי!
|
פשש כל הכבוד :)
כפי שאמרתי לך בנושא הקודם, תוריד את הקו המסולסל למעלה.. |
רואים שיפור!
ככה אמור להראות אתר לחברה מקצועית שמכבדת את עצמה, יש עוד מה לשפר...אבל יפה מאוד! |
אתה יודע מה, אני חושב שבמקום הקו המסולסל, אני אעשה ריבועים כאלה יפים, שעם פלאש עושים אותם ממש יפים, תודה לך :]
נשפר מאוחר יותר. |
ציטוט:
|
שיהיה בהצלחה.
ד"א, מאיפה לקחת את התמונה של המפתח? :D |
עדיין החלק של הבאר והכפתורים והמיקום של הלוגו מאד אבל מאד מזכיר לי את ביוס
http://www.bios.co.il |
דיי שחר נו באמת
איך ת'עושה את זה? נשבר הזין כבר חאלס תספררררר איךךך עושים !!!!! חח סתם סתם סתם הכי יפה שלך נראה לי באמת ממש אהבתיי |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
לא דומה בכללל לביוס!...
וכרגיל שחר, פצצה!! |
ווואווו , פשוט יפה ביותר .
אהבתי מאוד . |
ציטוט:
www.msn.co.il www.walla.co.il איזה גנבים ואללה... שמע, לא קיימים אין סוף צורות של מבנה לאתר הוסטינג אז בוא נגיד שבגלל שיש תפריט למעלה ימינה זה לא אומר שזה גנוב... |
סימון צודק, כל המבנים אותו הדבר, בוא אני אקח את כל העיצובים של המעצבים פה, ואגיד "למה שמתם תפריט בצד ימין עם באר בצד שמאל" ? :\
|
ציטוט:
|
WTF...
רמת TM , זהו שחר הגעת לשם ! יפה מאוד :) אהבתי. |
אני חייב להודות,עיצוב מעולה.
|
מוששששששששששששששלם! איך אתה עושה את זה?
|
שחר אתה תורם לי אותו לכבוד סוכות ? :P
|
ציטוט:
|
תרוצה לשמוע ממני תאמת?
230 שקל לך יא פריאר לא פחות מ600 שקל לpsd בלבד לך תמכור ב230 שקל ניראה לאן תגיע והעיצוב פצצה 230 מחיר זנותי ביותר ביותר |
כל הכבוד שחר , מעצב גדול.
עיצוב מקצעי נקי , כמו שצריך. בהצלחה במכירה. |
סוס גבר!
פשש איזה עיצוב יפה!! |
ציטוט:
תפסיקו לזרוק מחירים!@# והעיצוב מעולה, מזכיר את "סגנון הקישוטים של טומי" (נשמע מגניב :o ) ואני אומר את זה כי אני מתכוון לתיבות איך שבכותרת עשית את הקו הדק הזה מעל, ובכפתורים של החבילות, ובלוגו אבל לא משהו רציני, יצא לך מעולה. |
עיצוב יפה מאוד.
|
איזה סוסון אתה שחר
|
ציטוט:
|
עיצוב ממש יפה! כל הכבוד!
ימכר בטוח ;) |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ