![]() |
cRv.co.il - העסק עלה לאוויר ונפתח
שלום לכולם , השעה קצת מאוחרת אבל בכל מקרה ,
ברושתי להציג בפניכם את cRv עסק אשר מתמחה באירוח אתרים. cRv.co.il , המקום הנכון בשבילך ! אודות העסק : העסק רשום במע"מ והוא מספק קבלות , החלטנו בסופו של דבר להיכנס לשוק ולא למכור את שירותינו רק לעסקים , אנו מתעסקים באירוח אתרים , קידום אתרים. כרגע אנחנו עוסקים באירוח אתרים אך ורק בשרתי לינקוס , בקניית חבילות אירוח אתרים או רייסלירים יחולקו מתנות למזמנים מראש , כגון : MP4 , צימרים , שרתי משחק , שרתי רדיו , עכברים למחשב , מקלדות , מכשירי טלפונים , כרטיסי ביקור , מצלמות אינטרנט וכו' בעסק עובדים : Niko נציג מכירות , Smile תמיכה טכנית וכמובן תמיכה וכו' ניתן לפנות למשרד. ולקבל שירות (ממני) אנחנו שמחים להציג בפניכם את הפרטים הבאים , מפרט השרת המיועד אך ורק לאירוח אתרים : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz (2800.11-MHz 686-class CPU) 2 Giga Memory 120 Giga Hard-Dick Panel : DirctAdmin Mpbs : 100 MBIT חוות השרתים 012 , פתח תקווה שירותי יצירת קשר : טלפון (הוט) של העסק : 077-9172929 עובד בין השעות : 13:15 עד 23:00 פלאפון זמין ברוב היום וגם בשעות הלילה : 054-8-022863 פקס העסק : 077-7192828 איימלים של העסק : Sels@cRv.co.il - מחלקת מכירות Support@cRv.co.il - מחלקת תמיכה abuse@cRv.co.il - מחקלת תלונות האיימלים נבדקים כל 30 דקות. תוכנות מסרים : Name : OsHeR Icq : 716897 Msn : OsHeR@cRv.co.il כתובות אתרנו : Www.cRv.co.il - המקום הנכון בשבילך ! נשמח לראותכם בין לקחותינו :-) רובכם יגידו שהמחירים בשמיים , מחר אני יתן פה מחירים עקב פתיחת העסק (לזמן מוגבל) , והמחירים באתר לא ישתנו בזמן הקרוב. cRv , נותנת לכל בנאדם אשר מעוניין לרכוש חבילה וכו' 5 שעות נסיון , כל המעוניין מוזמן לשלוח איימיל Sels@cRv.co.il או בפלאפון. בברכה , אושר כהן |
אהבתי את הפלאש מאודדד
נראה אתר ממש יפה בהצלחה לך תן יותר פרוט באתר על המתנות של ה MP4 וכו' |
ציטוט:
המתנות אשר הצגתי באשכול הם בעיקרון עובדות ככה : בקניית חבילת איחסון לשנה לא משנה איזו זה תקף. בקניית רייסליר לחצי שנה או שנה זה גם תקף. מקווה שהבנת |קורץ| שום לקוח לא יצא בידיים ריקות (: בברכה , |
אחלה חברה :)
עיצוב מרשים ביותר =] והלוגו ענק!! בקיצור שיהיה המון בהצלחה |קורץ| ואיזה כיף להיות חלק מהחברה הזאת למרות שאפילו לא טורחים להזכיר אותי }-] |
בהצלחה אושר! :)
|
עיצוב יפה מאוד, תתחדשו.
האתר גם מעניין, חוץ מהעובדה שרשום פעם אחת 200MB ו- 20GB תעבורה ב- 30 ש"ח ובמקום אחר 300MB ו- 20GB תעבורה ב- 30 ש"ח |
ציטוט:
מחר על הבוקר דור אסדר את זה (: בברכה , |
בהצלחה
|
בהצלחה לכם =)
|
יפה מאוד! נראית אחלה חברה! שיהיה לכם בהצלחה!
|
יפה מאוד !!
יוצר רושם מקצועי והאתר מרשים .!! |
כל הכבוד,שיהיה בהצלחה לכם!
אצלי לפחות השארתם רושם מאוד טוב על ההתחלה. והמחירים ממש לא גבוהים..הם מאוד סבירים. שיהיה בהצלחה. דני |
שהיה בהצלחהה
|
נראית חברה רצינית מאוד , שיהיה לכם בהצלחה ..
עיצוב מאוד ססגוני :P |
מרשים ביותר! בהצלחה
|
כותבים sales ולא sels
בהצלחה |
13:04, האתר לא עולה לי (404) .
עריכה: 13:09 האתר עולה :) אהבתי מאוד את העיצוב ! בהצלחה! |
המעצב והפלאשר (או שזה אותו אחד) עשו עבודה מצויינת!!! כנ"ל התכנות, נקי, קידוד טוב והכל.
בהצלחה בעסק.. |
ציטוט:
* Disc אם כבר , אבל ככה זה Hard drive והמשמעות היא כונן קשיח . בכל אופן , חוץ מכמה שגיאות כתיב , הכל מעולה ! בהצלחה ! |קורץ| |
רושם ראשוני יפה מאוד =]
אפשר לשאול לכמה זמן צריך להתחייב בשביל MP4 וכו'? |
ציטוט:
לא נורא הנה : המתנות אשר הצגתי באשכול הם בעיקרון עובדות ככה : בקניית חבילת איחסון לשנה לא משנה איזו זה תקף. בקניית רייסליר לחצי שנה או שנה זה גם תקף. מקווה שהבנת :-) שום לקוח לא יצא בידיים ריקות (: בברכה , |
אם אני קונה ריסיילר לשנה אני מקבל MP4?
נשמע לא הכי הגיוני... איפה הקאצ'? |
ציטוט:
אם אתה קונה רסיילר לשנה (החבילה הכי גדולה) אתה תקבל תמתנה הכי מובחרת. אם תקנה משאר החבילות של הרסיילר תקבל גם מתנה מובחרת. מקווה שאתה מנסה להבין אותי (: |
ציטוט:
|
בהצלחה לנו =)
|
בהצלחה אושר :)
|
עיצוב לא משהו
הרושם בסדר...שיהיה בהצלחה! |
יפה מאוד
העיצוב מרשים (בחרת אחלה מעצב) נקי ומסודר.. ודי ססגוני מה שדי מוסיף
בכלליות נראת חברה מקצועית, עם אחלה מנהל שיש (הצלחתי להכיר אותך קצת) בהצלחה בהמשך.. לירן. |
בהצלחה.
האתר נראה לי צבעוני מדיי . -אור. |
אהבתי ת'עיצוב ממש
הקטע של הדומיינים הורס .. כאילו לקחו את זה מעיצוב אחר אבל העיצוב בת'כלס אחד היפים שראיתי לחברת אחסון |
בהצלחה אושר
|
תודה רבה אנשים.
|
נראית חברה רצינית מאוד, עם עתיד בהחלט מבטיח.
עולים כמו שצריך, עם כל השירותים, מחירים טובים, אתר ועיצוב מעולים - פשוט חברה לתפארת. מקווה שתמשיכו להרשים אותי גם בהמשך - בהצלחה! :) |
לדעתי החבילות לא בפרופורציה בכלל.
|
עיצוב שמח ויפה, אהבתי הכל חוץ מהתמונה שרשום "cRv המקום הנכון בשבילך!"
שיהיה בהצלחה |
בהצלחה שמן
|
בהצלחה מכל הלב :)
אחלה חברה, רושם ראשוני מצויין, עיצוב מעולה, התאמת צבעים יוצא מן הכלל, תכנות מעולה, קבלתי שרת נסיוני לכמה שעות והשרת ממש טס פשוט חברה מעולה, אני מאמין שהיא תיכנס חזק בשוק ההוסטינג בארץ, בההצלחה לכם!! |
עיצוב מצויין =]
הכל נראה מקצועי ומסודר. |
שיהיה בהצלחה אהבתי את הלוגו
|
HARD DICK?
HARD DICK?
|
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ