![]() |
מה אתה מעדיף להיות? עשיר ?מפורסם? או אדם פשוט
סתם סקר פתוח שבא לי לפתוח
אם היה לך 3 אפשרויות בחיים להיות עשיר-עשיר עשיר מפורסם אדם פשוט ורגיל מרוויח כמה שהוא צריך וחי את החיים שלו מה הייתם בוחרים? אני אישית אדם פשוט מפורסם אין לך חיים אתה כל הזמן מעריצים וכו' או סתם אנשים אתה לא יכול סתם לצאת לעיר עשיר-אמרו חז"ל מרבה נכסים מרבה דאגות-מה לעשות כסף זה דאגות וצרות אדם פשוט הכי כיף בלי צרות מיוחדות על הראש מה אתם אומרים? |
עשיר יעשה אותי מאושר ! באמת
|
מפורסם (: גם עושה כסף
|
בן אדם פשוט בלי כאב ראש לא מפורסם ולא עשיר .
|
עשיר :X
מה אכפת לי להיות מודאג מכסף , העיקר אני יודע שיש לי אותו ^^ |
ציטוט:
|
אין חבר יותר נאמן מאשר כסף מזומן :)
ו... כסף זה לא הכל בחיים.....סתםםםם |
אדם פשוט...לא רוצה ולא צריך יותר מידי כסף...
|
עשיר :) אני אשחד אנשים מפורסמים ;P
כסף זה לא הכל בחיים, אבל זה גם לא כלום :) |
יש כאן מישהו שלא מעדיף להיות ביל גייטס?
שקרן מי שאומר שלא. |
ציטוט:
עכשיו אתה לא רוצה להיות עשיר כי אתה לא יכול להשיג את זה ומרוצה מהחיים.. אבל עכשיו מישהו היה בא אלייך מביא לך כמה מיליארדים טובים, אני מניאק אם לא תיקח....חחח לגבי הסקר: עשיר { אם אתה מסודר בטוח לא יהיו דאגות} |
יתנו לכם 20 מיליון שקל לא תקחו?
מזה השטויות האלו =] :d כולם יקחו אחד אחד! אני מבטיח לכם את זה.. |
ב"ה
עשיר [=. |
יש כאלו אשר יעדיפו פרסום על עושר, ולמען האמת יש מספר לא מבוטל של אנשים עמידים אשר מבזבזים את כספם ע"מ לקבל פרסום.
אני לעומת זאת, מעוניין בכסף עצמו. |
כסף :)
אבל לא בהגזמות פשוט שאוכל לקנות מה שבא לי ומתי שבא לי :) |
אני מעדיף קודם להיות מאושר
אח"כ נדבר על כסף .. לא רוצה להיות מליונר אבל אני לא רוצה שיהיה חסר |
שמעו..
אדם שאין לו כסף ונזקק..ברור שהוא רוצה להיות עשיר.זו לא שאלה. ומפורסם,אתה רק עושה משהו דיבלי,וכולם מדברים עליך.. מה בנדם צריך? ...(((אושר)))... וכושר! |
שמח בחלקי.
|
תן לי להיות בנאדם שלא יהיה חסר שאני יהיה מסודר.. זה הכל:]
לארוצה יותר מזה..ומשפחה.. |
ציטוט:
נכון תשמע את השיר "פרופורציה" מ "בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר" מומלץ |
שאלה די מצחיקה, הרי אין אדם שלא רוצה להיות עשיר.
לא חייב מיליונר אך אף אחד לא רוצה לעבוד כמו חמור כדי בקושי לסיים את החודש. מפורסם זה כבר משהו אחר, אישית לא הייתי רוצה להיות... |
מפורסם
|
עשיר
ולא לכל עשיר יש כל הזמן דאגות וגם אם כן אני מעדיף להיות מודאג מכסף מאשר להיות מודאג מלהשיג כסף |
עשיר ללא ספק :)
עלק אתם אומרים "כל מה שאני רוצה זה אושר" צבועים חחחח אין אדם שלא רוצה יותר כסף גם בן אדם עשיר רוצה יותר כסף ממה שיש לו |
I want GLORY!
|
מפורסם.
ונריה, אז חז"ל אמרו... כל עוד אתה יודע להסתדר עם הבעיות אין לך בעיה. |
עשיר ומאושר =]
|
קודם כל אני רוצה להיות מאושר בחיים..ואני לא אתנגד לכסף..אבל לפעמים יותר מידי כסף גורם להרבה בעיות..
אז עשיר.. |
עשיר.
מפורסם זה בעיקרון להנות מחברה של אנשים שמעריצים אותך בלי סיבה מיוחדת , אני לא רוצה שיעריצו אותי ובטח שלא בלי סיבה. אדם שפוט זה אדם בלי מטרה , בשלב מסויים האדם יבין שהוא בעצם לא עשה שום דבר שיגרום לו להיות גאה בעצמו ויש לו חיים משעמים וחסרי תוכן. |
עשיר עשיר עשיר.
הייתי מחלק פה שרתים ייעודים חינם :] |
עשיר (:
מה אכפת לי מה חז"ל וכל אלה חושבים (: העיקר כסף (: |
עשיר עשיר עשיר וצנוע, וכך להנות משתי עולמות, גם אדם פשוט וגם עשיר עשיר עשיר.
|
עשיר !!!!!!!
כסף לא קונה אהבה ובריאות אבל עם אני יהיה אדם פשוט יהיה עוד יותר קשה להשיג את הדברים האלו חחחחחח מי לא רוצלה יות עשיר מה אכפת לי מחז"ל יש לי 70 בתנך! מה איזה כאב ראש יכול להיות אם אתה עשיר אמרתה עשיר לא אמרתה אני צריך להשקיע בזה נגיד וביל גייטס השיר לי יורשה אני חיי איך שבא לי מה שבא לי לא אומר לעצמי לא אני יאסוף מכונויות להנאה חחחח אני יקנה לעצמי חוות שרתים ויהרוס שרת שרת עם פטיש יצלם הכל וישלח לכם:P מה הייתי עושה עם הייתי עשיר חחחחחחחחח מה הקטע להיות אדם פשוט נראה לכם אין לכם בעיות דאגות????? תאמת לא בא לי להיות מופרסם בהתחלה זה כיף אבל אחרי זה פפרציח וכל החרא הזה וגם כשאתם זקים מי יכיר אותכם אה? חחח |
עשיר מה זה השאלה הזאת
|
להיות עשיר-עשיר עשיר
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מכיר עשירים שכל החיים שלהם זה עסקים אתה לא יכול לההתסדר עם זה אם הם לא יקדישו זמן וראש ואת כל החיים הכסף לא יהיה עדיף סתם אדם פשוט יש כסף כשצריך בלי דאגות בלי חובות של זמן לאף 1 ציטוט:
הם ידעו ואמרו דברים לפני כמה אלפי שנים שגילו אותם רק בזמן האחרון |
ציטוט:
|
עשיר, בלי ספק.
|
אני רוצה להיות אדם פשוט.
יש גם עשירים שאין להם הרבה דאגות (תלוי באופי של העשיר ואורך חייו). אם העשיר רודף כל הזמן אחרי עוד כסף ועוד נכסים אז יש לו דאגות. |
אממ יש משפט כזה "עדיף להיות עני ובריא מאשר להיות עשיר וחולה" אני אישית מעדיף להיות בריא ועשיר חחחח...
עקרונית מי שעשיר בצורה בולטת מאוד, גם בצורה טבעית מפורסם מאוד.. אהבה בריאות אלה דברים אחרים, זה לא נוגד אחד את השני. האמת שעם אתה עשיר וחולה אז יש לך כסף לשלם לטיפולים, ולעניים ועשירים יש אותו סיכוי לחלות אפילו לעניים במצב רע מאוד יש סיכוי יותר חמור לחלות. העשירים ביותר, הם יכולים להיות האנשים הפשוטים ביותר, כחו לדוגמא את האדם שמכר את חברתו לאחרונה ב4 מליארד ועשה את העסקה של החיים שלו, כרגע יש לו ביד (אחר מס) 3 מליון דולר, והוא בן-אדם פשוט ונחמד מאוד! חי חיים מרווחים ואממ עם הרבה כסף, אבל הוא בן-אדם פשוט. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ