![]() |
החנות הוירטואלית החדשה של הפורטל שלי...
|
זה לא חנות שלך =\
אתה אולי משתמש שם בתוכנית שותפים... בקיצור אם תרצה לבקש חוות דעת אז תבקש על האתר המרכזי ולא על זה שאתה משתמש בתוכנית שותפים שם... |
חחח מה תוכנית שיתופים ?!
מה אתה מבלבל את המוח ? למה להגיד דברים שאתה לא יודע אותם ? קניתי את מכרז לוהט melo.co.il ועוד מעט הדומיין יפנה לחנות של Div |
אז למה לא ציינת את זה באשכול...
אם היית מציין לא הייתי כותב את זה חח סורי. |
אל תסיק מסקנות סתם..אם אני אומר שזה שלי אז זה שלי אני לא בא לעבוד על אף אחד,אני עובד קשה בשביל הדברים האלה...
|
חמוד מאוד!
|
אזז הנה התגובה שלי:
הכל נראה טוב, חוץ מהלוגו והתפריט. שניהם דורשים שיפור משמעותי... |
אם קנית, אז למה העמוד מופנה ל: http://www.melo.co.il/index.cgi?tmp=disrael
ולא לעמוד הראשי? |
ציטוט:
למרות שהחנות היא חלק מפורטל לדעתי רצוי לעצב אתר חדש לגמרה. המראה של הבאר לא ממש רציני לחנות שמהתרשמות ראשונית נראית די רצינית. (במיוחד שזה אתר גדול עם 50 אלף + כניסות). בהצלחה! |
ציטוט:
|
לבעלי עניין שלום רב,
שמי שחר מנהל שיווק של מכרז הלוהט. אתר div.co.il רק מפנה את הגולשים עלינו ובשום פנים ואופן אין לו שום שליטה על החברה ואו לא התרחשו שום מגעים לרכישה עם בעלי החברה. פותח האשכול יצתרך לשאת במלוא האחריות על הטענות שנכתבו על ידו אם מולנו ואם מול בית דין. בכבוד רב, שחר יפראימוב מנהל שיווק "מכרז הלוהט" http://www.melo.co.il |
אני פרשתי מניהול של פורטלDiv
בכל מקרה לא הבנתי את העיסקה נכון,זאת הייתה טעות... ---------- שחר אם הינך מעוניין לתבוע אותי אתה יודע את הפרטים עלי הבאתי לך באיי סי קיו,אני מחכה למכתב מבית משפט. |
מאוד רציני, תובעים אחד את השני (ומעבירים מידע ע"ג ICQ).
|
שי או אלמוג, תוכלו לבדוק האם אדיז וסטאק הם אותו אחד?
|
לא הבנתי מה הולך פה...
|
ציטוט:
כותבים אלינו ולא עלינו אחר כך נאמין לך ידידי היקר :) בכל אופן טביעה (שימו לב איך כתבתי ) מהנה |
אולי הוא בנה את זה ונכנס שותף לעסק..
|
הוא סתם חמור..משחק אותה בנאדם רציני,אני צוחק עליו בקשר לתביעה הוא סתם התחיל לאיים עלי אז אמרתי לו שיתבע וניראה מה יהיה (לכתוב הוא עדיין לא יודע,קודם שיתקן את זה ואז יבוא לתבוע),בכל מקרה נגמר הסיפור פרשתי מהכל,יום טוב שיהיה...
|
ואני אמור לתת לכם את המספר אשראי שלי?
אם מה שקורה פה אמיתי אסור לקנות בחנות הזו. |
ממש הזוי, זה במהלך הנושא פורש מ"החונת הווירטואלית" פשוט ילדותי איך אני אמור לסמוך עליכם ולתת לכם פרטי כרטיס אשראי שלי ?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ