![]() |
Gameserv \\\ עיצוב לחברת שרתי משחק, סגנון חדש ומקורי.
טוב בלי הרבה דיבורים:
http://www.2send.us/uploads/3750346a77.jpg העיצוב בסגנון חדש לקחתי רק חלק אחד מעיצוב ישן יותר שלי כי חשבתי שזה יפה ומתאים (: אשמח לתגובות. |
וואי פצצה אחי
פלאש היה משתלב הכי יפה |
לא אהבתי את הסגנון, את העיצוב בכללי.
נסה שוב (: בהצלחה. |
מרשים ביותר..בהחלט עיצוב חדשני שלא נראה כמותו בשוק
הציון שלי: 10 |
נחמד,
עיצוב חלש לדעתי, חוץ מהכפתורים שמשכו קצת, כל העיצוב לדעתי יצא לך חלש, הלוגו גם זרוק כזה ולא קשור כל כך לעיצוב, ההתחלה והסוף של הכפתורים זה תמונה? או עבודה 100%? (|?|) בהצלחה |
חמוד מאוד יש חלקים יפים ויש פחות,
אהבתי תתפריט |
נחמד.
אני מתחיל להתרגל לסגנון שלך. אין ספק שהוא יחודי, וזה נקודה לזכותך! זה הסגנון שלך שבאמת לא היה כמהו.. |
אהבתי מאוד... עיצוב מרשים בהחלט.
|
כפתורים=10
שאר=8 |
יפה העיצוב והסיגנון הזה
|
החלק הכחול למטה לא שייך, הוא מרגיש מאד תקוע כזה. הייתי משפר גם את הריווח בין כל בוקס ובוקס. הפונט הלבן של התפריט לא מתאים. כיוון טוב סך הכל, יש הרגשה אבל שבסוף נחפזת לסיים את העיצוב :\ אבל יפה, אתה משתפר מאד בעיצובים האחרונים שלך
|
נחמד, הצבעים והסגנון של הלוגו לא כל כך קשור לשאר האתר.
|
נחמד אבל אני חושב שלא הלכת עם הסגנון עד הסוף..
בהצלחה |
ציטוט:
|
לפי דעתי זה די נחמד ממש יפה החלק שבצד איפה שהתפריט והל חוץ מהלוגו וגם התאריך למטה לא נכון עדיין שנת 2006
|
תודה רבה לכולכם (:
ציטוט:
אני חושב שזה פשוט שונה.. (: אולי אתה צודק בחיפזון אבל לא נורא.. תודה רבה לך [: . ציטוט:
וכן אני יודע שעדיין 2006 אבל אני לא חושב שזה מפריע חח. אגב שים לב שרוב הדברים שיוצאים הם כבר נחשבים 2007... (דגמי 2007, FIFA 2007 וכו'.. (: ) |
כן את זה אני יודע אני סתם צחקתי זה היה בצחוק העיכר להגיד משהוא |קורץ|
שתבין אני חושב שזה לא דורש הרבה שיפורים יש מה לשפר אבל לא הרבה מאוד לפי דעתי אם הצלחת להגיע עד לזה תצליך גם לשפר את זה |
לא אהבתי כל כך...
שונא שחור... |
עיצוב יפה מאוד אבל עדיין לא נראה לי שזה יסתדר לסוג הזה של האתרים.
דבר שני - כמו שאמרו , מבחינת הצבעים , הכחול לא קשור.. שלב צבע אחר שם. וזהו.... עיצוב יפה מאוד בסה"כ. :) |
ציטוט:
אולי אפל אבל לא שחור. ציטוט:
ודבר שני יש כאלה שאוהבים את זה ויש כאלה שלא כך ששוב זה לפי טעם. |
לא אהבתי כול כך את העיצוב, אולי עם תוספות פה ושם הוא היה נראה יותר טוב.
|
לא יודע יש דברים יפים יש דברים שלא מצאו חן בעניי..
סביר - 7 .. |
אוקיי תודה לכולכם על התגובות (:
|
נחמד מאוד !
התפריט באמת מאוד מושך ומעניין החלק העליון מעניין והבחלט משהו חדש מה החלק התחתון של העיצוב או שלא היה לך כוח , או פשוט החלטה לא נכונה הוא לא מתקשר אבל את האמת אניי לא מוצא את עצמי בחברת אחסון בעיצוב הזה אולי מיני פורטל קלאן .. בכל זאת באמת בעיצובים האחרונים אתה מראה יכולת טובה בהצלחה בהמשך ... :) |
אחי כמו שאמרתי לך באיסיקיו! לפנים! עיצוב מהמם סגנון חדש ומרענן!
|
תודה רבה לכם (:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ