![]() |
וויכוח קטן עם חבר-רצינו לדעת מה אתה חושבים [כנסו]
אז ככה אני אומר שהיום יש הרבה גברים שלובשים ורוד ושזה כבר חלק מהאופנה ברוב המותגים והחנויות (בחולצות כמובן)
והוא כמובן אומר שלא, שזה לא באופנה ושבנים לא לובשים ורוד ביכלל ובטח שלא מוכרים את זה. אז לא ממש מעניין אם זה יפה או לא או אם אתם לובשים ורוד או לא אלה אם זה קיים בשוק והאם זה חלק מהאופנה..? |
כרגע זה קיים בשוק... והמון אנשים הולכים עם ורוד...
גם אני מדי פעם הולך עם ורוד כי זה יפה.. אבל כעיקרון ורוד זה ממש באופנה כרגע... כמו הנעלי אולסטאר. |
לא לובש...
|
זה תלוי את מי אתה שואל אם לדוגמא תשאל מתרומם....
ואני בכ"מ לא ראיתי שמוכרים וורוד לגברים ואני לא הולך עם וורוד |
ציטוט:
ועם אין לך תגובה רצינית כמו שביקשתי חבל על התגובה.. |
הא הא D:
2 נגד 1 :) לא הולכים עם ורוד |
לובש וקיים...
טוב שנכזרתם:-) הוורוד לגברים חזק מאוד באופנה, כמובן לא ורוד חזק אלא בהיר... |
ציטוט:
מתי בפעם האחרונה הסתובבת ברחוב? כל בנאדם שני הולך עם ורוד. |
ציטוט:
|
ציטוט:
חור? |
ציטוט:
Smile? |
ציטוט:
בכ"מ בחולון אין אף אחד עם וורוד גם לא באשקלון ובקיצור כנראה רק אצלך בשכונה יש הרבה מתרוממים :D |
יש המון חולצות בוורד לגברים, אני אישית לא הולך עם וורד.
|
בטח.. הרבה הולכים עם ורוד.. ורוד בהיר..
ומוכרים את זה.. אבל אני לא הולך עם זה.. |
לא יודע וורוד לדעתי זה לסוג של אנשים ש....... לא משנה
אני ממש לא אוהב את זה |
smile, צא לקניון, קפוץ לחנות של לי קופר, אוניל, קאסטרו, כאוס, TNT, בילאבוג וכו...
ותראה המון חולצות ורודות. כל החנויות האלה מעצבות בשביל הקהילה הענקית של הגאים? |
ציטוט:
בעצם גם בתל אביב..אממ אה כן ובאר שבע אהה והיום הייתי בראשון לציון וראיתי שם ורוד ברחובות אז כנראה שגם בראשון אבל חוץ מזה אף אחד..;P |
אני בחיים שלי ראיתי רק בנאדם אחד (סטרייט oO) שהולך בורוד...
ורוד זה פשוט לא הצבע לגבר הממוצע :& |
ציטוט:
שיא האופנה זה חולצות ורודות... |
מתרוממים :D
ולמי ששאל מתי פעם אחרונה טיילתי לי ברחוב אממ היום?! |
ציטוט:
צא לקניון, בכל קניון שמכבד ת'עצמו יש את אחת החנויות שהזכרתי למעלה... אני בטוח שיש בכל חנות מעל ל4 חולצות ורודות שונות לקולקצית הגברים. ממזמן אין דבר כזה צבע לבנות, צבע לבנים. אדום לא היה צבע של בנות? תראה לי גבר אחד שאין לו בארון חולצה אדומה. |
יש, יש גברים שהולכים כיום עם חולצות ורודות. לפי מה שזכור לי שאני הייתי בתיכון היינו מכנים אותם הומואים אך הזמנים השתנו וגברים מכל הגילאים לובשים חולצות ורודות- אותי אישית זה דוחה.
|
יש מלא שהולכים עם חולצות ורודות...
זה באמת שיא האופנה. אני אישית לא אוהב את זה |
זה הכל עניין של טעם וסגנון.
וכן כיום ורוד משתלב בהרבה חולצות. |
יש חולצות יפות מאוד בוורוד. לא מבין מה הסלידה מבגדים בצבע הזה.
זה בשנתיים האחרונות "חזק" באופנה... |
ציטוט:
קודם כל, לדעתי זה לא יפה ורוד לגבר. דבר שני: http://www.tora.us.fm/tnk/tora/dvrim/dm-22-05.html |
ציטוט:
יש הרבה חולצות (ועובדה, של מותגים מובילים) בצבע ורוד (ורוד פחות נשי - יותר חלש) שהולך. רדו מהסטיגמה הורודה. |
ציטוט:
זה פאק בייצור של האדם, לפעמים אתה לא קונה משהו כי הוא טוב לך, אתה קונה אותו כי הוא טוב בעיני אחרים (שגם הדעה של רוב אלה שאוהבים את זה מוטעת עקב פרסום ענק של כל דבר). |
ציטוט:
חברות מייצרות בדיוק מה שאנשים קונים. השאלה איזה אנשים... אני חושב שצריך לתקן את הנושא ולשאול: האם יש בגדים ורודים הנמכרים לאנשים רגילים, כי על זה היה הויכוח. |
ציטוט:
לאמבינים אותך מיוחדים/רגילים מזה בכלל? מי מיוחד ומי רגיל? אני מבטיח לך שיש אנשים "מיוחדים" שלובשים חולצות ורודות ויש אנשים "רגילים" שלובשים חולצות ורודות. דרך אגב, כתבתי בתגובה הראשונה שלי באשכול שחולצות ורודות דוחות אותי: על מנת להסיר צל של ספק (שאין שום קשר להומואים) גם חולצות ורודות שלובשות נשים מגעילות אותי. |
רגילים = סטרייטים
ברור שיש כך ויש כך, אבל מה לעשות - לענ"ד חולצות ורודת לא מתאימות לסטרייטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומה בכך..? |
ציטוט:
שאתה הולך בעיניים עצומות אחרי אבולוציה חברתית של פחות ממאה שנה ללא דעה עצמית. ואל תגיד לי שזה לא נכון, לאחר שאמרת לי מסכים איתך (בנוגע לצבע שחור) שללת את האפשרות הזאת. ובעצם מכאן אני מנסה להגיע לנושא של אנשים "רגילים" ו"מיוחדים"- אין דבר כזה, ורוד הוא הצבע של כולנו בתור אנושות- לא זכור לי שאלוהים נתן פירוט שאומר של צבעים נשיים שבניהם נמצא הצבע ורוד. ההבדל בינך, ביני ובין הומו הוא קטן מאוד- ההבדל עוד *רוחני/פסיכולוגי...איך שאתה רוצה העיקר שבסוף גם אתה, גם אני הומו לא שונים כמעט בכלום. *אין הכוונה שהומואים/לסביות משוגעים (כשאמרתי פסיכולוגי) אלא הכוונה שאין שום הבדל גופני בינינו אלא הבדר מחשבתי- מוחי. אבל עזוב, שינינו נושא- אם לדעתך ורוד הוא צבע ששמור למין מסויים או לאנשים "מיוחדים" אז אין סיבה שנתווכח על זה. |
ברור שהולכים עם ורוד,אני לא לובש את זה כי זה לא הטעם שלי.אבל יש לי המון חברים שלובשים ורוד.
|
אני לובש וורד כמעט של שישי
מה קרה לכם ? תתחילו להכנס לאופנה |
לא שום סיבה שלא ללבוש חולצה ורודה של לקוסט (:
|
זה די מוזר, לפני כמה ימים הלכתי לקנות בגדים, הלכתי לחלק של הבנים, ואני לא מבין למה יש שם מדף שלם ורוד :|
ולא, לא הולך עם ורוד :) |
לא לובש אבל..
יש המון אנשים שלובשים ויש כאלה שזה יפה להם לא ניסיתי ואולי בעתיד אני ינסה |
בטח שיש, ובטח שאני לובש!
וזה לא קשור מתרומם או לא זה חלק מהאופנה כמו שאמרת. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:53. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ