![]() |
עוד עיצוב שאני מנסה לעשות עוד פעם!
אני מנסה כמו כל הפעמים שעבור כבר ניסיתי 3 פעמים לעשות עיצוב טוב אבל לא יצא לי כלום ממש יצא לי גרוע אבל לא התייעשתי המשכתי לנסות ואני ימשיך עד שלא יצליך לי אני עברתי משהוא כמו 20 מדריכים ולקחתי ראיונות מאתרים וממדריכים וממכל מיני מקומות ולבסוף התחלתי משהוא אבל לא יודע למה לא יצא לי משהוא טוב יצא לי ממש גרוע אפילו אחרי כל הדברים שעברתי בשביל זה בקיצור רציתי שמישהוא פה יתן לי איזה תגובה או הצעה כלשהיא בשיפור העיצוב רצוי תגובה על כל האתר אבל לא אכפת לי אם היא תהיה מרוכזת בחלק מסויים זה לא אכפת לי בקיצור העיכר שזה יהיה הצעה כמה שיותר טובה ושזה יעזור לי,טוב אני לא ידבר הרבה ואני יביא לכם את התמונה:
http://img522.imageshack.us/img522/5...titled1np9.jpg |
גם לי זה קרה ישבתי יומיים כל לוגו התעצבנתי ומחקתי הכל !
|
חחח כן אני יודע מה ההרגשה כשאתה חושב שיש לך עכשיו איזה ראיון גאוני אתה בא מהר למחשב מתיישב מדליק אותו מהר מחפש את הקיצור דרך לפוטושופ נכנס מתחיל ופתאום אתה מגלה שכל זה שטויות שהצבעים בכלל לא מתאימים או משהוא כזה ואז אתה מתעצבן מוחק הכל ומתחיל לעשות מכל מיני שטויות דפוקות בפוטושופ קרה לי דבר כזה אני פשוט עשיתי מכל מיני דברים מטומטמים בפוטושופ ואז החלטתי לבנות עיצוב ניסיתי וזה מה שיצא לי אני מקווה שאני יצליך לסיים את זה(אלויי)
עריכה:סוף סוף העיצוב המאה הראשון שלי לבסוף סיימתי לעצב אותו לגמריי זה נס הנה הוא: http://img149.imageshack.us/img149/818/untitled1mb8.jpg |
אחי אחלה רעיון והעיצוב עצמו יכול להיות יפה רקתקטין את הכל בהרבה והוא יהיה יפה
|
תראה, למרות שאתה רק מתחיל החשיבה הגראפית לא כל כך טובה.
קודם כל הצבעים: מזה הורוד-כחול הזה בכל העיצוב? תמונות: באמת נראה לך שהתמונה באמצע העיצוב במקום? גם התמונה לא קשורה, גם המיקום שלה גרוע. הבאר: למה הפונט כזה ענק? באמצע העיצוב אתה צריך לחשוב: האם אני הייתי רוצה להיכנס לאתר כזה? גם התמונה בצד שמאל העליון מגעילה. תראה, יש דברים שגם מתחילים יודעים לעשות ואתה יכול לראות את זה בפורום: בבלוק מידע הגדול, למה הפס של הכותרת רחב יותר מהבלוק? אם זה בכוונה אז עוד יותר גרוע. ולמה הפונט יוצא מהשטח שלו? תראה, יש הרבה מקום לשיפור- יש מתחילים שהתחילו הרבה יותר טוב ממך, אבל תהיה בטוח שיש כאלה שהתחילו יותר גרוע. תנסה לקרוא מדריכים, ללמוד מאנשים ואם אתה כל כך אוהב את התחום לעבור קורס- אתה עוד תשתפר. בהצלחה. |
הכל גס מדי, תקטין את הכפתורים, ותוריד את התמונה של העצים...
|
תנסה לעשות צבעים יותר נעימים..
ותקטין הכל.. |
ציטוט:
|
וואי אחי כול תגובה שלך זה סיפור
כמה אתה יכול לכתוב בתגובה? |
אין מה לעשות אני מאוד אוהב לדבר ולכתוב זה ככה זה אני אוהב לעזור ובגלל זה אני כותב המון על כל דבר אני ממש מפרט עד הטיפה האחרונה ככה זה תאמין לי זה לא מפריע לי בכלל אולי את ה מתעצל לקרוא או משהוא כזה אבל אני לא חושב שזה לא טוב לכתוב המון זה דווקה מאוד טוב ככה אני מפרט לך יותר טוב מה לא?
|
אין מה לעשות אני מאוד אוהב לדבר ולכתוב זה ככה זה אני אוהב לעזור ובגלל זה אני כותב המון על כל דבר אני ממש מפרט עד הטיפה האחרונה ככה זה תאמין לי זה לא מפריע לי בכלל אולי את ה מתעצל לקרוא או משהוא כזה אבל אני לא חושב שזה לא טוב לכתוב המון זה דווקה מאוד טוב ככה אני מפרט לך יותר טוב מה לא?
|
ציטוט:
אתה יחסית מתחיל, אז אל תדאג... המבנה נחמד, הצבעים -:S |
ציטוט:
http://img122.imageshack.us/img122/2...titled2za9.jpg |
אני אומר שהם נחמדים כי אני יודע שאתה מתחיל ואני לא מצפה לשום דבר :)
חוץ מזה שאני מעריץ אותך על כוח הרצון שלך :) וכן, זה הרבה יותר טוב, צבעים הרבה יותר טובים, שים לוגו, תאריך את העיצוב כדי שתוכל לשים עוד בלוקים. אהבתי את התוים והבועות ;P |
ציטוט:
ומה שאני לא אוהב שממציאים תירוצים, בסדר לא יצא לך טוב אתה עוד תשתפר אבל למה: ציטוט:
בהצלחה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
1.תפרט לי יותר בהודעה פרטית בבקשה איך לעבור בין פוטושופ לפלאש 2.מה צריך להיות הגודל של האתר ברוב העיצובים? 3.אתה יכול אולי להביא לי איזשהם חוקים או משהוא כזה בבניית עיצוב כמו למשל חוק שאסור שהבלוקים יהיה קרובים מידי ל-HEADER או משהוא כזה?:-D |
לקורסים אפשר ללכת תמיד... השאלה היא, מה מלמדים בקורס. רוב, אם לא כל, הקורסים לילדים מתחת לגיל 18, הם קורסים מה שנקרא - חארטות. אנשים חושבים שילדים מתחת לגיל 18 לא יכולים לתכנת ברמה גבוהה, או לעצב. והקורסים האלה נמדדים כך.
כלומר, הדבר היחיד שאפשר ללמוד ממנו משהו טוב, זה הספר. כמו שאתה אומר, שחקן כדורגל טוב, השיג את המיומנויות שלו בגיל 15-16? לא. איך שכדורגלן משיג את יכולת המשחק שלו - כך גם מעצב משיג את היצירתיות, ואת החשיבה היצירתית שלו. נכון שיצירתיות לא באה מהגיל, היא באה מהאימונים, כלומר - מהזמן - גיל :S בקשר לשלושת השאלות שלך: 1) אני לא מעצב, אני פלאשיסט - עובד עם פלאש. בדרך כלל, אני שומר את כל לייר של פוטושופ בתמונה, ואז מייבא לפלאש. 2) את זה אני לא יודע, יש אשכולות כל זה. השתמש בחיפוש. 3) אין חוקים בעיצוב. יש עיצובי איחסון אתרים ששם יש בלוקים, ויש מיניסייטים ששם אין בלוקים... אין שום חוק שאוסר על הבלוקים להיות קרובים מידי ל HEADER... פשוט, תסתכל על עיצובים של אחרים, ממה הם בנויים בלוקים, שטויות - ותלמד. בהצלחה שיהיה לך :). |
תשנה צבעים, מבנה...
תעשה מבנה יותר חיי, יותר בלוקים, תקטין באר. למטה בזכויות תעשה אותם בקלאסה, דוגמאות סתכל בפורום בעיצובים של אנשים. עוד משהו, תעבוד על הבנת הנקרא שלך - בעברית (סימני ניקוד בעיקר, שגיאות כתיב), אנגלית (בעיקר שגיאות כתיב). המשך יום נעים ובהצלחה!. |
טוב אז אתה מציע לי לקנות ספר כן?כמה בערך הוא עולה?אני מאוד רוצה לקנות כמה ספרים טובים אבל הבעיה שאני כבר יודע די הרבה בפוטושופ אבל אני פשוט צריך עוד המון אימונים ואימונים אני כל יום מוציא איזה 2 עיצובים או דברים כאלו מינימום 2 ככה אני מתעמן אני רוצה לסיים ללמוד פוטושופ ברמה של מקצוען ואז לעבור ללמוד פלאש ואחרי זה רק אני אלמד שפוט תוכנות בינתיים בקיצור חשבתי שיש לך מושג באיזה גוד לצריך להיות האתר ואגב אני עושה המון דברים בכדי ללמוד כמה שיותר מהר כי אין יל המון זמן שתבין אני לומד בפנימייה כבר שנתיים התחלתי על העשק הזה בידיוק בסביבות ה-3 ימים לפני שנרשמתי לפה משהוא כזה אז ככה שאני עדיין נחשב חדש בעניין ואני מתקדם די מהר טוב אז יאלה נמשיך בינתיים להתאמן בכל זאת מבאס להיות בבית קצת זמן ובגלל זה אני בקושי זז
|
יש שלוש חברות חזקות בשוק, של ספרים:
hod-ami.co.il focus.co.il mentor.co.il אני ממש ממליץ בחום על מנטור (האתר האחרון). אם אתה אומר שאתה יודע הכל בפוטושופ, אין אין לך צורך לקנות ספר... פשות תעשה עיצובים ,תפרסם פה, ונגיד לך מה לשפר. כך תלמד. |
ציטוט:
אולי בעברית כן בגלל ששפת האם שלי היא לא עברית בגלל זה אני לא ממש טוב בעברית אבל זה לא אומר ששפת האם שלי היא אנגלית כן! |
ציטוט:
|
נערך:צודק בהחלצ זה want אני טעיתי הייתי יכול להשבע שזה היה whant
|
ציטוט:
אני עושה עיצובים בגודל של 750*800... אבל אפשר להיות יותר יצירתי ולעשות בגדלים אחרים... ואל תקנה ספר, תחפש מדריכים. כי סה"כ מה שיש בספר יש גם באינטרנט.. אין צורך לבזבבז על זה 150 ש"ח... והעיצוב השני הרבה יותר טוב, אהבתי את הבועות... |
הכנתי עוד עיצוב הפעם יצא לי משהוא משהוא ממש טוב כמובן לא טוב בשביל מתקדם אבל רואים שאני התקדמתי בהרבה מאוד אל הראיון של הצבעים לקחתי ממדריך ורק הכפתורים למעלה זה מהמדריך כל השאר זה אני המצאתי עם שינויים קטנים בצבעים ועוד כמה שטויות רק אל תסימו לב לעיגולים ולילד המוזר הזה שעל הנדנדה זה ניסיתי לעשות כאילו הילד נמצע על חוט שקשור בין שני עיגולים כאלו אבל לא יצא לי משהוא טוב הנה העיצוב:
http://img178.imageshack.us/img178/1...titled1ur7.jpg אין קרדיט בגלל שזה גם לשם אימון בלבד בגלל זה אין קרדיט |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ