![]() |
סטייל הוסט גאה להציג את צוות התמיכה המשופר שלה ללקוחות
שלום לכולם,
מהיום הוספנו עוד שלוש תומכים לעסק בכדי לספק ללקוחות את התמיכה האמינה ביותר והטובה ביותר שניתן לתת. כדי להראות לכם את הצוות שלנו החלטנו לתת להם לתמוך בכולם דרך המירק והצאט לא רק לקוחות שלנו, אלה כולם כולם גם אתם! כניסה לערוץ: irc://irc.nix.co.il/style-host או לצ'אט (קרדיט לליט סרב) www.style-host.net/chat (הצ'אט לתמיכה ללקוחות חוץ בלבד!) *חשוב לציין שננסה לעזור בכל נושא אבל אנחנו לא מתחייבים לפתור כל בעיה. תודה והמשך ערב נעים, צוות סטייל הוסט. |
אני אחד התומכים שהתנדב לעזור לאנשים מבחוץ תהנו
|
יפה מאוד בוריס!
שיחקתם אותה! |
יפה מאוד, אני רואה כולם מתחילים עם הצ'אט הזה חחח
היה לי אותו עוד לפני יותר מחצי שנה (אם למישהו בא לחפש לפני חצי שנה הודעה שלי פה על עדכונים) אולי נתקין שוב :). |
ציטוט:
אבל נו..אם אתם אוהבים אותו כל כך יש את בוריס :P אני במירק...אז תבואו כבר |קורץ| |
ציטוט:
שיהיה בהצלחה בוריס. |
תודה לכולם :)
|
נחמד מאוד!!,
שיהיה לכם הרבה בהצלחה :) |
יאי קיבלתי קרדיט :-)
בהצלחה בוריס |
פעם מישהו שלח לי אותו עכשיו הוא אבד=/
בכל מקרה מזל טוב על ההתחדשות בהצלחה רבה לכם |
עשו טובה אל תיכנסו סתם זה סתם עושה לי צלצולים באוזניים
|
יפה מאוד,
בוריס ומני כל הכבוד.. ובהצלחה! (: |
נחמד מאוד בוריס.
שיהיה בהצלחה. |
יפה בוריס,
שיהיה בהצלחה! |
יפה :)
וכמובן בהצלחה עם התומכים החדשים :) |
בהצלחה :)
|
למה ברשת הריקה הזאתי
תשתמש ב QNET |
שלושה*
אלא* נחמד בהצלחה! |
אני אתעורר קצת על הבוקר ואכנס לצ'אט אתם מוזמנים
|
מזל טוב חבל שלא התקבלתי
|
אמנם מה שאני עומד להגיד לא קשור לנושא הזה, אבל הוא קשור לחברה שלך...
תסביר לי איך זה ייתכן שחבילה בת 250 מגה שטח אחסון ו- 15 ג'יגה תעבורה, עולה אצלכם לחודש 45 ש"ח בעוד שחבילה בת 3 ג'יגה שטח אחסון ו- 300 ג'יגה תעבורה עולה אצלכם 50 ש"ח? אני יודע שהחבילה הגדולה היא רייסלר, אבל זה עדיין לא מסתדר הגיונית |
ציטוט:
זה באמת ממש לא קשור לנושא ואפשר היה לשאול את השאלה בה"פ. אבל עקב העובדה שההודעה פורסה אני יענה לך בתשובה הגיונית ביותר: קודם כל אני בעל העסק ואני יכול לתת למחיר של חבילה רגילה מחיר של אלף שקל ולריסיילר 10 שקל. עכשיו בקשר לנושא, אחרי בדיקות שצוות סטייל הוסט ערך התברר שלקוחות איחסון אתרים משתמשים בתמיכה הטכנית יותר מאשר לקוחות הריסיילר, לכן הוחלט בסטייל הוסט להעלות את מחיר חבילות האיחסון הרגיל ולהוריד קצת את מחיר הריסיילרים. המשך יום נעים, בוריס. |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ